Евродепутат иска доказателства от Чехия за обвиненията срещу Русия

В противен случай те изглеждат неоснователни, заяви Конечна
23 апр 2021 09:57, Петя Славова
62
Евродепутат иска доказателства от Чехия за обвиненията срещу Русия
Снимка: БГНЕС

Специалните служби на Чехия трябва незабавно да представят доказателства за участието на Русия при взривовете на склада за боеприпаси, съобщава БГНЕС.

Още по темата
В противен случай историята с гръмките обвинения ще изглежда не особено основателна, заяви чешкият евродепутат Катержина Конечна.

"Доколкото разбирам се говореше, че няма преки доказателства, че тези агенти са били там, както и че не са били открити взривни вещества. Излиза, че ние знаем, кой го е направил, но не знаем дали са били там и не разполагаме с оръжието, което са използвали. Това не звучи като убедителни доводи… Нашите специални служби трябва незабавно да предоставят доказателства за обвиненията си срещу ГРУ", заяви тя.

Според чешкия евродепутат, Русия и Чехия трябва да прекратят неприятелската реторика и да започнат да общуват в името на стабилизирането на сегашната ситуацият.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доказателства се дават само в съда. Задачата на службите е да разкриват чуждите шпиони и да ги предават на властите, а не да дават доказателства на сyлю и пyлю за виновност. Товарищ кон Лавров и дрогираната кобила Маша Захарова така и не разбраха това. Ето че и русифицирания "евродепутат" по-скоро русодепутат Катержина Конечна не разбира това. Половината и от нашите евродепутати са всъщност русодепутати като Катержина Конечна.
43
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 76312Тази чешка евродепутатка е заместник председател на чешката комунистическа партия, така че нито един нормален човек не може да вярва на нейните измислици. Тя е един от най-долнопробните хора в Чехия. Тези хора не се гнусят от нищо. Съжаляват единствено за това, че вече нямат възможност да пращат хората в лагери и да убиват.
42
5
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
чехия е голям производител на оръжие от 2014 год сега се сетили да реагиратвсичко е под диктовката на сащ сащ са номер 1 по износ на оръжие и чехия им сеявява конкурент толкова изтъркан сценарии само янките могат да измислят
41
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
чехия загуби един серьозен партньор и ще загуби повече че обвинява русия поднатиска на сащ и ес
40
7
 
0
 
! Отговори
мда преди 2 години
До БобиДа това малко като онея еротични записи които излязосха за един руски журналист и после се оказа, че полицията в москва ги е фейкнала. Знаем ги руските номера
39
12
 
1
 
! Отговори
Haha преди 2 години
Веднага се виждат руските *** кои са. Ама сладички са рублите под дюшека (че мръсни пари трудно е трудно да ги внесеш в банка). То и тука има такива като един Болен тип, ама това е друга история. Малко ли пари прибраха и те за да работят срещу народа си.
38
3
 
17
 
! Отговори
76312 преди 2 години
Тази чешка евродепутатка ми внуши уважение към нея. Достойна позиция отстоява. Дано отношенията между Руся и Чехия поемт в посока на сътруднимество - никой няма нужда от противопоставяне. А чешките спезслужби ще трябва да обяснят колко оръжие са продали на джихадистите и колко на Украйна - в името на взаимното доверие и приключването на споровете.
37
3
 
4
 
! Отговори
Ко речи? Ко? Ко? преди 2 години
Какво се искало от ЧеХлите ? И кой го иска ? Чорапа ли ?И защо незабраВно ?
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 41 На Бай *** задължително трябва да му пука за чехите ,защото с тях сме в един политически ,икономически и военен съюз .
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз продължавам вече няколко дена да не разбирам, на Бай *** какво му пука дали чехите са прави или не, дали руснаците са криви или не????? Чак се карате за някакви други страни.
34
7
 
4
 
! Отговори
Reptile преди 2 години
Ей, опасни са чехите - спипаха ги на място! :)
33
4
 
16
 
! Отговори
ikar преди 2 години
До АнонименДа, сега пак ли ще ни убеждават, че рано сутринта (около7 (аса) било страшна жега и боеприпасите в Челопеч сами се взривили. Въпреки общото мнение, че са взивени, за да не се разбере какви кражби са вършени във военните складове. Скоро могат да припишат взривовете в Халифакс или Галвестън на руснаците, а може и на китайците. Някои хора имат богата фантазия.
32
2
 
4
 
! Отговори
ЕМКО преди 2 години
Емко отрич да е имало военна продукция в Чехия. Официално писмо. Но никой не го слуша. Гербев много ми намирисва на Сергей Антонов...
31
4
 
13
 
! Отговори
до 33 преди 2 години
Какво става ли? Спипаха руснаците, а слугите им пищят чак в европарламента, ето това става.как ги спипаха, на място на взрива след 7 години. Ние го знаем този метод Мост лайкли
30
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
добре де, рубладжийка била тази депутатка, ми покажете доказателствата и я разбийте. Ама нещо няма...
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако някой ми даде смислен отговор, защо мрази Русия ще се учудя !? Който не се учи от грешките на историята ги повтаря , а ако ги повторим ние спукана ни е работата
28
1
 
4
 
! Отговори
Готвач преди 2 години
Касно е либе за китка.Порцелановия сервиз подарък от тъщата е натрошен на парчета.
27
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво става ли? Спипаха руснаците, а слугите им пищят чак в европарламента, ето това става.
26
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази депутатка сама се издаде, че получава рубли.
25
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой насъска чехите? Може би това е пореден опит на американците да се опитат да подкопаят доверието в Русия за да разрушат дружбата между двете европейски суперсили : Русия и Германия с цел стопиране на мегапроекта Северен Поток 2 с едничката цел Русия и Германия да загубят стотици, стотици милиарди евро и да бъдат отсрабени икономически и политически. Трябва много внимателно да се проучи какво става.