Руснаците - заинтересовани да почиват в България

Напливът от туристи - след съобщението за отваряне на границите ни
1 май 2021 07:47, Петя Славова
189
Руснаците - заинтересовани да почиват в България
Снимка: БГНЕС

Руснаците масово се заинтересуваха от почивка в България след съобщението за отваряне на границите й. Това показва онлайн проучването на услугата "Tutu.ru", за което съобщи БГНЕС, позовавайки се на "Lenta.ru".

Още по темата


През последната седмица броят на заявките за търсене на билети по маршрута Русия-България е нараснал със 150 процента. Този скок на заявките дойде, след като властите ни обявиха готовността си да приемат туристи от 1 май. Въпреки това, както отбелязват експертите, директните полети между страните не са възобновени, така че туристите ще могат да стигнат до курорта само с прехвърляне.

На 29 април българското правителство обяви официално откриването на външните граници за туристите, включително руските. Те ще трябва да предоставят един от трите документа, потвърждаващи липсата на коронавирус: отрицателни резултати от PCR тест, сертификат за ваксинация и сертификат за наличие на антитела

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още по темата: туризъмрусияграници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗнаещРусия е една от първите европейски държави изобщо,тя е създадена много преди феодалните владения на запада да се превърнат в държави през късното Средновековие и не е съдадена с колониален грабеж,варварски масови убийства в колонии ,а само със собствен труд!И Русия са с висока култура,чисти и красиви градове,едни от най-красивите европейски градове са в Русия, с църкви и сгради с уникална архитектура
91
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Знаещ /120/..................................Обвиняваш руснаците, че ти за има-няма 1 000 години си се cигaнизиpaл.
90
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗнаещТе не са тракийски, по простата причина ,че самия тракизъм е измислен през 19 век и наложен в България през 1972 година от шпиона Ал.Фол ,който е работил срещу България, така са наречени "тракийски" ,но не са ,всичките ни стари наименования са славянски, даже и Пирин е на името на славянския бог Перун
89
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗнаещАми насе ри се тогава,руснаците,украинците са ни роднини и се радваме,че идват в България!Добре дошли!
88
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗнаещТакава нация "тракийци" не съществува ,тя е измислена и въведена от шпиона работил срещу България - Александър Фол ,през 1972 година,разкарай се ти!И да - ако трябва ще напълним цяла България със славяни,включително и руснаци,защото имаме нужда от население,а те са ни роднини и най-подходящи!
87
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До България в НАТО и ЕСРусия страда години наред,заради наложените санкции и тормоза на запада над Русия,особено на Англия и когато заплатите в България станат като в Люксембург и населението спре да бяга от България от страх,рекет и мизерия,тогава ела и пак ми се обади!И живея в Люксембург,той щял да ми казва как било там!
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 96ЗнаещМи дай поне 10 хотела бе лъжльо! Стига само общи приказки!
85
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗнаещЗлобар,аз нямам комунисти в семейството си и бях тинейджър,когато падна Берлинската стена, а ти не си този, който ще ни казва кой да каним и да не каним в държавта си и да ни гониш роднините , без значение дали са руснаци,поляци,чехи или украинци!като не ти харесват руснаците ,не ги гледай или излез от България!Ама ха!
84
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗнаещТи си някой турчин или азиатец хейтър,а не европеец,руснаците са европейци,при това са славяни и наши роднини,те имат място в България,който не ги харесва,да си излезе на палатка извън България!
83
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РБАбе ние обичаме Русия,гледай си работата,*** платен!От руснаците само добро сме видяли и нищо зло,те са ни и освободили.А и руснаците са европейци, а не африканци,че да ги спираме!
82
1
 
12
 
! Отговори
У преди 2 години
Вчера имаше статия, че сме враг НОМЕР едно на Русия, днес искали да гостуват и да ядат у нас пълнен па'aтладжан и шопска може би? Вчерашната статия така и не ми се отвори и не знам какво беше писано, обаче тази пропагандна война е отвратителна и както руснаците ще спрат да четат техните пасквили, ние ще спрем да четем Вас, както спряхме да гледаме БосфорТВ, ДомусТВ и даже БНТ
81
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗнаещТе и в Турция имат имоти и какво от това? Някои и в Гърция,но сега продават и заминават,иаме само ЗАГУБИ от конфликтите с руснаците и никакви приходи,искат да затворят след 2025 година и мините,те вече започнаха да ги затварят,там още над 100 000 души ще останат безработни и ето ти още избягали от България заедно с децата и семействата,европейските правила и русофобията ни унищожават!
80
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто ми направихте деня, без руснаци не можем.
79
6
 
5
 
! Отговори
РБ преди 2 години
БОЙКО ПУСНА СТОТИЦИ ХИЛ .РУСНАЦИ ДА СЕ ЗАСЕЛЯТ В БГ .И СЕГА ПИШАТ ЛИ ПИШАТ.КОГАТО ИМА ИЗБОРИ ПИТАЙТЕ НЯКОЙ ПО УМЕН.КОГА БГ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ ХЛУПАЦИ И РУСНАЦИ.И ДОКОГА ЩЕ ИЗБИРАТЕ АЗИАТСКИ ФИЗИОНОМИИ И ХОРА БЕЗ ЕЗИК ЗА МП.
78
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗнаещЗнаеш ли,че парковете по Черноморието са унищожени, защото от ЕС ни налагат техни правила и колко места да има в комплексите, а Турция и Гърция също ни спъват в туризма? В Турция и Гърция да има руски туристи,в България да няма? Вече и далаверата с имоти им умря по Черноморието,заради напускането на руснаците
77
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗнаещА на нас ни писна от русофобията и омразата ,която ръсите непрекъснато!
76
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До GogomirПонасяме само загуби от конфликтите си с Русия, заводите ни спряха да изнасят за Русия и селското ни стопанство умря,губим руски туристи,загубихме АЕЦ Белене, ЮП и син поток и т.н.,само загуби,заради чужди интереси и едно голямо НИЩО насреща за България плюс мизерия и бягащо населениеРеално работещите са половин милион в България,много от тях са бедни работещи, останалите са администрация и шапкари,а ЕС ни натрапват свои правила,които често не са в наша полза и изгода,дори в туризма
75
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не искам да срещам руснаци на нашето черноморие. Те са един от минусите за мен като почивам, наравно с бетона
74
6
 
7
 
! Отговори
Gogomir преди 2 години
Бизнес и пари са нужни на туризма ни и няма нищо лошо руснаци,китайци,ескимоси и т.н да почиват у нас.Да не смесваме политиката , с работата,хляба,след всички теудности от последните години.Ядосвам се,когато няма гъвкавост и иска ли някой да дойде и да остави парите си,веднага трябва да се създадат облекчени условия,при защита на здравните ни интереси,разбира се!!
73
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На срещата на евро лидерите в Любляна, само нашия беше с преводач!!! Толкова ли нямаме хора с опит на ръководни постове в големи компании по света, да поемат тая държава?! Докога ченгета от ДС и мутри от прехода ще държат икономиката на страната? Затова сме бедни, а не защото сме мързеливи. И руснаците са така.