Руснаците - заинтересовани да почиват в България

Напливът от туристи - след съобщението за отваряне на границите ни
1 май 2021 07:47, Петя Славова
189
Руснаците - заинтересовани да почиват в България
Снимка: БГНЕС

Руснаците масово се заинтересуваха от почивка в България след съобщението за отваряне на границите й. Това показва онлайн проучването на услугата "Tutu.ru", за което съобщи БГНЕС, позовавайки се на "Lenta.ru".

Още по темата


През последната седмица броят на заявките за търсене на билети по маршрута Русия-България е нараснал със 150 процента. Този скок на заявките дойде, след като властите ни обявиха готовността си да приемат туристи от 1 май. Въпреки това, както отбелязват експертите, директните полети между страните не са възобновени, така че туристите ще могат да стигнат до курорта само с прехвърляне.

На 29 април българското правителство обяви официално откриването на външните граници за туристите, включително руските. Те ще трябва да предоставят един от трите документа, потвърждаващи липсата на коронавирус: отрицателни резултати от PCR тест, сертификат за ваксинация и сертификат за наличие на антитела

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още по темата: туризъмРусияграници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
4
 
0
 
! Отговори
България в НАТО и ЕС преди 2 години
До 89 АнонименИ това какво общо има с аргумента, който посочих? Нещо май нямаш какво да кажеш. Сравнявахме Запада и Русия.
71
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мани ги тия азиатци бе
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шахматиската говори 6 езика, да си туриме нея да ни говори езици!
69
6
 
10
 
! Отговори
Хотелиер преди 2 години
Чакайте ,бе, нали Русия ни е обявила за враг ? Защо руснаците напират да идват в България ? Нали сме врагове ? Нали можем да ги избиваме като дойдат тук , все пак сме врагове ? Или Кремъл вече е сигурен , че сме готова Задунайская губерния ?
68
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правете разлика между хората и политиците. И нас ни управлява вече толкова години човек, който не говори езици. И това се вижда и се излагаме по света. А обикновените хора, ровещи по кофите, говорят два езика, нали? Така и с Турция. Диктаторите винаги са гадове, но обикновените хора не са.
67
8
 
5
 
! Отговори
България в НАТО и ЕС преди 2 години
До 81 АнонименНе знаеш какво говориш. Кой има по-висок стандарт на живот хората в Люксембург или селяните в Сибир с пенсии под 100 долара на ден и мършави кокошки. Хайде да посетиш западна Европа и след това отивай с руската провинция и си живей в 12 век, но първо виж какво е висок стандарт на живот
66
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали сме в списъка на вражеските държави на Русия ,що го дирят тука?Имат си Крим да ходят там на почивка.
65
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Крим няма окопи, има ракетни полигони. Една ракета Искандер с ядрен носител стига до София за няколко минути.
64
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До България в НАТО и ЕС е първа по смъртост в света, без икономика и перспективи, и руските туристи все пак дават възможност на българите да изкарват хляба си и да не гладуват.
63
1
 
4
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 2 години
До Вуйчо ВаньоПуснал съм безсрочно на много добър познат.Така няма да правя накрая голям ремонт, за което имам пари, но нямам нерви !
62
6
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
От руснаци във Варна гъмжиНалитат отвред като степни оси.Шумни, кресливи,подпийнали даже."Нали сме "Гейропа", ги питам. Що дирите тук?Кокорят се диво, залитат, но отвръщат в хор:"Потому что здесь для нас почивка, одмор!""И здесь хорошо! И солнце нас сгрява!Слънце ли? Няма тук за вас "хорошо"Нали сме "Гейропа" и вам здесь не дано.Тук няма почивка за вас, натрапници същинеканени гости в нашите европейски къщи.Във Варна няма място за вас след "Кримнаш",а още по-малко на чудния варненски плаж.Я чиба оттук, "дорогые друзья"Для вас только чемодан, вокзал и Москва!
61
3
 
9
 
! Отговори
Q преди 2 години
Имаше полети на S7 до Бургас от Москва и щяха да пуснат от май и до Варна , но тъй КАТО нашите умни управници и Захариева водят прорусофобска позиция и гонят помощника на военното аташе на Русия, то всички полети са отмени ,а и на България ер не се допуска от 12 май полети. Това струва над 100 милиона евро за България!
60
9
 
5
 
! Отговори
България в НАТО и ЕС преди 2 години
Русофилите марш в Сибир на почивка с Навални и белите мечки. Щом толкова ви влече да защитавате една западнала, ограничена и назадничева варварска империя-прав ви път другари!! Ние не искаме шпиони и убийци да осират осраното ни вече Черноморие! Благодаря
59
5
 
7
 
! Отговори
въпросче преди 2 години
е как така , нали сме враждебна държава , Путин що им разрешава ?!
58
1
 
5
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРПрав си приятел, че лакомията съсипва бизнеса.Аз съм пуснал тристаен на първа линия в Крайморие, ама до месец напускат, и се чудя лятото на парче ли да го пускам, за по 5 нощувки, или да търся дългосрочни наематели.С малко нощувки се изкарва повече, ама трябва да съм там цяло лято - отдаване и приемане, от друга страна с дългосрочни си правиш един железен договор, взимаш по-малко ама ти е мирна главата.
57
0
 
10
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 2 години
Къщи за гости на 1-ва линия са позапълнени.Най-вече с българи.Платежоспособния туристбеше изгонен от мутренските крадци още преди години.Който предлага най-ниски цени - той печели вече !
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Вуйчо ВаньоТой и на руски не пише правилно
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До RrrЕздит, а не "ехать" ,ехать може да ходиш пеша
54
3
 
5
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
До RrrТавариш, като се научиш да пишеш НА Български, тогава пиши в Български сайт!!!
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Те ще трябва да предоставят един от трите документа, потвърждаващи липсата на коронавирус: отрицателни резултати от PCR тест, сертификат за ваксинация и сертификат за наличие на антитела" ..,а изследване от изпрaжнения няма ли да им искате?После се чудете защо пак няма туристи.