Путин застана плътно зад Лукашенко по въпроса с отклонения самолет

Лидерът на Беларус обеща да покаже секретни документи
29 май 2021 22:25, Нели Христова
90
Путин застана плътно зад Лукашенко по въпроса с отклонения самолет
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин подкрепи Беларус в спора със Запада, заради отклонения самолет на Ryanair.

Президентът на Русия прие в Сочи своя беларуски колега Александър Лукашенко и нарече реакцията на Европейския съюз и Съединените щати "изблик на емоция".

Лукашенко каза, че ще покаже на Путин секретни документи за отклоняването на самолета, от който полицията в Минск свали критик на властта в Беларус и приятелката му.

"Преди време приземиха самолета на президента на Боливия. Изведоха го от самолета и нищо - тишина", каза руският президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Пенсионер 72...Тази мантра с Моралес се повтаря хей така колкото да се каже нещо.Едно е да не дадеш въздушно пространство да премине самолета,както е с Моралес,съвсем друго е да вдигнеш изтребители които да принудят пътнически самолет да се приземи.При Тоталитаристите е така,целта оправдава средствата..
67
3
 
5
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
А американските димократи остават твърдо зад Асанж и останалите като него гниещи по затворите на димократичния свят!
66
0
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До До 63хаха...кой ви лъже,че можете да яздите два коня???...хем на запад...хем на изток...като борисов и меркел...и накрая няма кого да яздите...ще ви яздят!!!
65
7
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Беларус,Русия...и диктаторите им...фактори,зависимите политици на ЕС продаващи народите си са проблема,минават границата...а това е проблем...за тях и Европейските Народи е проблем!Бог да пази САЩ!...и 6 американски...любимият ми
64
4
 
3
 
! Отговори
До 63 преди 2 години
Лукашенко точно от присъствието на руски войски най-се пази, а и политиката му до преди август 2020 беше насочена и към запада, доста отворена страна. Запада направи такъв подарък на Путин с организирането първо на тея протести, а сега и с цялата патърдия покрай Протосевич, че едва ли Русия може да си мечтае за по-добър. Беларус е поднесен на тепсия на Русия, това от което Лукашенко толкова време се пази.
63
4
 
7
 
! Отговори
Белоруссия преди 2 години
Двама от най великите лидери на нашето време !!!!!
62
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шумни малцинства, които не могат да постигнат целите си чрез избори, нямат право да свалят правителство на болшинството само с крясъци по интернет медии. Западните политици нямат право да се възползват от групичка блогери за дестабилизиране на страната, освен ако не искат неприятности. Трябва да се работи в тази посока.
61
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аншлусът вече е подписан. А историта със самолета е обща акция на Лукашенко и Путин за да няма протести. Оправдание колко ни е хубаво под крилото на Русия.
60
13
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
До Анонимен ... Ами така е, това е и основната разлика м/у евроАзиатския съюз и ЕС, в ЕС членството е по желание на суверена и ако пожелае да го прекрати както стана с Англия, никой няма да и праща танкове докато в евроАзия това няма как да се случи, там бракът с раССия е до гроб и ако някой реши да го прекрати, товарищ путин ще му организира референдум със зелени човечета както се случи в Крим ... !!!
59
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Калеко Алеко Ако на някой не му е станало ясно: Лукашенко ще си "покани" руски войски да "останат" в Беларус при първа опасност от падането на режима му, точно както Асад си ги "покани" и те никога няма да се махнат, докато Асад е на власт, а Асад е на власт благодарение на тях. Реално Лукашенко ще организира реална военна окупация на Беларус от руснаците, ако се стигне до заплаха за управлението му. Единствения начин е Путин да намери марионетка да замести Лукашенко а него да си го прибере.
58
8
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами нормално е, ако жужи не подкрепи Лукашенко в този момент ще загуби и Беларус, както загуби Украйна, сега е момента да сложи беларуският диктатор в джоба си и да го депозира като актив в сметката си ... така Лукашенко ще се нареди до Асад и Мадуро в колекцията на Кремълският сатрап ... !!!
57
6
 
8
 
! Отговори
читател преди 2 години
Гледат се като влюбени.
56
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беларус не е Украйна...................в Беларус цветната революция няма да мине!!!
55
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Истината А русофоба за благодарност към своите, застава не само в тая поза, ами и си отваря широко устата, че не се знае колко е дебело това , което ще му пъхнат.
54
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С братската помощ на Велика Русия, Белорусия няма да позволи да бъде обидена от колективния запад. Стой и гледай. И не си отваряй широко устата, copocoиде, да не глътнеш някоя муха.
53
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Терористичните режими се подкрепят. Нищо учудващо няма тук.
52
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До за Мишустин Руснаците вилнеят в Украйна, която и без това има тежко съветско наследство, така вместо да се възстановяват те трябва да разходват нови ресурси за да спрат похожденията на Пирата терорист в Москва. И въпреки всичко Украйна ще стане член на НАТО и ЕС. Това няма алтернатива. А русофилите наричат всеки, който не се кланя на убиеца или "фашист" или "джендАр". Нищо ново. Ти също.
51
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рушлямците да не се изсилват с изказвания, защото Путин чака да утихне скандала и ще смени Лукашенко. Някой ден, без никакви предварителни индикации, Лука ще излезе по телевизията и ще каже: пенсионирам се, ей ви го тука следващия, млад като Дани Митов.
50
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
колко от вас копнеещитв да демократизирате бившият СССР, сте ходили в периода година назад в Беларус, Украина и Русия че ако щете и в Прибалтика. Ей така да сте видели с очи къде как е и да давате реално мнение. Май никой. Ама все големи го вадите. Онзи пич с ТИРа ви казва какво е видял но веднага му нацъкали минусите. Как така ще гледа , гледал е на криво.....жалки лаячи сте.
49
5
 
3
 
! Отговори
до Наблюдател преди 2 години
Клишета, клишета, а факти нула. Неудобните въпроси за вас са писания на ***.