Путин: Образът на Байдън в медиите няма общо с действителността

Той бил концентриран, професионалист, наясно с материята
18 юни 2021 08:02, Елка Василева
37
Путин: Образът на Байдън в медиите няма общо с действителността
Снимка: архив, БГНЕС

Медийният образ на американския президент Джо Байдън няма нищо общо с действителността. Това заяви президентът на Русия Владимир Путин, като определи американския си колега като професионалист, който е много концентриран по време на преговори, предаде БНР.

Още по темата

Помолен от випускници на Висшата школа за държавно управление да сподели личните си впечатления от Байдън, Путин заяви, че въпреки дългия полет и смяната на часовите пояси, американският лидер е бил бодър по време на преговорите.

„Образът на президента Байдън, който рисува и нашата, и даже американската преса няма нищо общо с действителността. Той изглежда бодър. Разговаряхме на четири очи два часа, а може би и по-дълго. Напълно наясно е с материята. От време на време поглеждаше записките си, но всички го правим“, каза руският президент.  

Владимир Путин за пореден път изтъкна професионализма на Джо Байдън и определи атмосферата по време на вчерашните преговори в Женева като доброжелателна.

„Обстановката беше достатъчно доброжелателна. Струва ми се, че успяхме да си изясним позициите по ключовите въпроси. По много въпроси те се разминават. Фиксирахме различията си, но в същото време определихме направленията, по които можем да говорим за евентуално бъдещо сближаване на позициите“, каза Путин.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво бе Путин открил света. Байдън е 2 пъти вицепрезидент при Обама и се занимава с тези дела от 30г. Не само е наясно ,ами е сред най добрите кадри на белия дом. Отделно той е архитект на разширяването на Нато на Балканите и влизането на България и Румъния там . Човека е възрастен, но е с огромен опит в световната политика.
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По принцип нито един от клуба на президентите не критикува колегата си. Важи и при докторите.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
<По много въпроси те се разминават>...Иначе казано: Agree to disagree
8
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин просто е възпитан и дипломатичен човек. Какво трябва да отговори на въпрос как му се е видял Байдън??? Да каже че е изкукал дементор най-малкото е в разрез с добрият тон. Добро впечатление прави, че все пак се опитва да запази достойнството на изкуфелият старчок. Класа!
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До баба мара--------------------------------------------------------------------------------------------------В Женева журналист попита Путин "какви нови илюзии са го споходили след срещата и разговорите с американския президент", на което Путин отговори кратко "че аз и стари илюзии нямах, та камоли нови да са ме споходили".
6
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно така, бай Данчо е още по зле и медиите прикриват всичко това. Нормално, те в Хамерика това го правят от години, показват каквото им е угодно. Точно както и в Булг аристан
5
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Дън са го натъпкали със стимуланти, че да не заспи по време на срещата
4
3
 
15
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
москва не вярва на сълзи и слава богу
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сега като си подобряват отношенията САЩ и Русия какео ще правят нашите наведени слуги ?
2
16
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Знаех си че ще се разберат. Като убиец със убиец .... Сигурно на срещата са си припомняли "луудориите" от младите години ... Байгън как разпорежда бомбандировките със снаряди с обеднен уран в Югославия , Путеен .... е, те неговите спомени по темата край нямат .
1
15
 
10
 
! Отговори
Склерозко Деменцията преди 2 години
е да разбира се че е преглеждал записки.да се сети къде е и с кого разговаря