Русия възобновява полетите до България

Най-вероятно това ще стане от 28 юни
56
Русия възобновява полетите до България
Снимка: Pixabay

Русия възобновява авиовръзките на регулярна основа с редица страни, сред които Италия, Кипър, Република Северна Македония, Белгия, Ирландия, България и Йордания. Това съобщи днес руската вицепремиерка Татяна Голикова, която отговаря за действията на властите във връзка с коронавирусната криза, предаде БТА като цитира ТАСС.

В информацията на руската агенция точна дата не се посочва, но в рускоезичната версия на сп. "Форбс" се казва, че се предполага, че това може да стане от 28 юни.

Освен това е взето решение и за възобновяване на авиосъобщенията със САЩ на регулярна основа, но в ограничени количества на полетите, поясни Голикова, цитирана от ТАСС.

Русия също така планира да увеличи броя на авиополетите до Гърция, Армения, Азербайджан и Австрия от 28 юни. Може да бъдат пуснати полети до Солун, Ираклион, Араксос, Родос, Корфу и Закинтос в Гърция.

Може да бъдат увеличени и полетите до Катар, Финландия, Хърватия и Швейцария.

По-рано днес бе съобщено, че от 22 юни се възобновяват полетите между Русия и Турция.

 


56
Още по темата: МоскваРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
Щерев преди 1 месец
да извозва към Сибир всички с руски паспорти- не са добре дошли в България.
44
0
 
1
 
! Отговори
къде спи МЗ преди 1 месец
Да идват след тест за корона вирус непременно !!!
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ORGAN naCK an KPSSВСЪЩНОСТ РУСНАЦИТЕ ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ ДА НЕ ПРЕДЯВИМ ПРЕТЕНЦИИ, ЧЕ ТЕРИТОРИИТЕ КУБАН ВОЛГА ДОН ДНЕСТЪР ТАТАРСТАН КРИМ СА БЪЛГАРСКИ ЗАТОВА ПРИПЯВАТ ЗАДУНЧКАЮ ЗАДУНАЙКАЮ ПРАВАЖАЙ МИЛА МОЯ БАЛАЛАЙКАЮ....
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е КАКВО ПЪК, ЩОМ СТЕ МЪЖКАРИ ПРИНУДЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ЗАТВОРИ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО ЗА РУСКИТЕ САМОЛЕТИ, А АКО ДОЙДАТ С ДРУГИ АВИОКОМПАНИИ ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ В БЪЛГАРИЯ КАТО ПЕРСОНИ НОН ГРАТА ОЩЕ НА ЛЕТИЩЕТО, ВМЕСТО ДА ТОЧИТЕ ТАЙНО ЛИГИ КАК ЩЕ СПАСЯТ ТУРИСТИЧЕСКИЯТ СЕЗОН.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е КАКО ПЪК, ЩОМ СТЕ МЪЖКАРИ ПРИНУДЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ЗАТВОРИ ВЪДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО ЗА РУСКИТЕ САМОЛЕТИ, А АКО ДОЙДАТ С ДРУГИ АВИОКОМПАНИИ ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ В БЪЛГАРИЯ КАТО ПЕРСОНИ НОН ГРАТА ОЩЕ НА ЛЕТИЩЕТО, ВМЕСТО ДА ТОЧИТЕ ТАЙНО ЛИГИ КАК ЩЕ СПАСЯТ ТУРИСТИЧЕСКИЯТ СЕЗОН.
40
1
 
2
 
! Отговори
TOTO преди 1 месец
Колкото Русия е по-далеч от Балканите,толкова по-добре.
39
1
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
Едно време дадохме от милост подслон на белогвардейците. Веднъж на територията на Царство България същите се оказаха агенти на червена Москва. Сега ще се случи същото. Ще бъдем окупирани от руски евреи,турци и араби под предтекст, че искат политическо убежище. Очаква се и сите евреи от Украина, Армения,Грузия и Азарбаджан също да налазят. Номади !
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 33 "Вътрешният курортен морски туризъм в РФ тази година може да осигури почивка... " Ами, да осигури, какво се натискат да идват тук? Нали са родолюбци, нали България е "лоша" защо идват в "лошата" България а не си ходят по курортите там? ЗАЩОТО ИМАТ НУЖДА ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ, където хем им е евтино, хем е хубаво, хем и покрай това си бутат шпионските и други опрерации. А са страхливци, че не посмяха да се изтеглят за едно лято, защото щеше да лъсне, че не са никакъв фактор.
37
1
 
6
 
! Отговори
Мая преди 1 месец
Със самолети ги докарват вече разузнавачите тук? Значи че сме Фактор голям!
36
1
 
6
 
! Отговори
Кико преди 1 месец
Другите -затварят, ние умниците отваряме! Бум на заразата в момента е Москва!
35
3
 
3
 
! Отговори
Време за промяна преди 1 месец
До Означава само едно!: Означава, че си много далеч от истината. Бойко и гербаджиите вече Министерският съвет само отдалеч ще го гледат. А Бойко ще е и клиент на прокуратурата (след като Гешев излезе оттам).
34
6
 
5
 
! Отговори
Означава само едно! преди 1 месец
ГЕРБ води убедително и с много! Българи, не се страхувайте, да сложим ред в хаоса! Да го направим за нашите деца и внуци!
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"ТЕ ИМАТ НУЖДА от това да идват в Бългрия"-------------------------------------------------------Вътрешният курортен морски туризъм в РФ тази година може да осигури почивка за около 10 млн души по курортите на полуостров Крим, още приблизително толкова по курортите на Източното Черноморие - от Таманския полуостров до Сочи, Адлер, Хоста, Мацеста, Сухуми, Гудаута, Очамчира. Отварянето на Турция чакаха около 500 000 руски туристи, а колко ще дойдат в България зависи от предложените преимущества.
32
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жужана се наака
31
2
 
2
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
Това блокира ли го уреди с Путин??
30
2
 
9
 
! Отговори
Аха преди 1 месец
Директно в президентския дворец ли ще кацат ?
29
6
 
12
 
! Отговори
?!? преди 1 месец
Тежка тъпотия прочетох във всички коментари до момента! Абе вие хора ли сте? Политика е едно да си човек е друго!
28
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахахахахахахаха. КАЗАХ ЛИ ВИ, че ще вдигнат пушилка за да се покажат колко са ни "ценни" и след това ще пуснат всички. Защото ТЕ ИМАТ НУЖДА от това да идват в Бългрия. За евтина и хубава почивка, за шпионска и подривна дейност ...
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да идват, но с тест и сертификат за ваксина.
26
4
 
15
 
! Отговори
Зззз преди 1 месец
Айде некой склад отиде.