Кметът на Москва: Ваксинирани се заразиха повторно

Столицата е водеща сред останалите региони по брой заразени хора
20 юни 2021 11:24, Ния Христова
75
Кметът на Москва: Ваксинирани се заразиха повторно
Снимка: БГНЕС
Кметът на Москва Сергей Собянин заяви, че в столицата са регистрирани многократни случаи на коронавирус. Освен това сред болните има както такива, които вече са боледували от COVID-19 миналата година, така и такива, които са били ваксинирани, пише вестник “Московский Комсомолец“, цитиран от "Фокус".
 
В Москва почти няма от първоначалния щам от Ухан. Напоследък лекарите все повече откриват случаи на индийския вариант на инфекцията.
 
В същото време столицата е водеща сред останалите региони по брой заразени хора. От началото на пандемията в града са се разболели 1 278 265 души. От тях повече от 9 хиляди - през последния ден, когато бе отбелязан поредния антирекорд от началото на пандемията.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
3
 
! Отговори
Хммхм преди 2 години
И аз имам титър 36 при долна граница 6 - след среща с ковид. Но цифри от типа 2400 леко ме притесняват, дали е добре разликата да е в хиляди чак? Чудя се.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 35 Всъщност сега погледнах за твоите мерни единици и май ще се окаже, че си с около 50% защита... Което ще рече че примерът ми в предния пост не е точен и трябваше да е 15:15, за което се извинявам. Ама виж си ги и ти мерните единици и стойностите, че не се интересувам от ваксинаторски истории. Иначе на пича долу с 250, наистина са му в максимална стойност.
40
9
 
10
 
! Отговори
ами преди 2 години
Кметът на Москва е поредният олигарх, манипулиращ простолюдието.
39
2
 
4
 
! Отговори
До 40 преди 2 години
Ясно ти обясних и аз. Положителен резултат е титър над 38 според ТАЗИ лабораторията и моят резултат сред файзер в същата тази лаборатория е 2450.
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Със спайк протеина вирусът се захваща за клетката. Той е важният. Засега няма мутации там. Ако той се промени, ще актуализират ваксините .
37
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е*ати ваксината руска!? Толкова приказки и реклама,а накрая излиза че те разболява повече, отколкото ако не си я поставил?
36
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 35 Ох.. Добре. Ще го обясня простичко, защото се оказва, че ваксърите сте най-безпросветните същества вдигали шум някога... Внимавай сега: Това е все едно ти да кажеш "Моят е 15." без да уточниш, че го мериш в сантиметри, а той да каже "Моят е 5." без да уточни, че го мери в инчове. За теб пак ще изглежда ясно, мислейки си, че и той използва сантиметри, но всъщност ще е настанало голямо объркване. Надявам този път да си разбрал.
35
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквото и да си говорим , по добре с ваксина отколкото с нищо . Изборът си е твой.
34
3
 
1
 
! Отговори
До 35 преди 2 години
До 35На моето пишеше - позитивен >38. Моят резултат 2450. Ясно е за мен.
33
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинираните нямат антитела срещу вируса, а само срещу едно единствено шипче. Преболедувалите имат антитела срещу различни антигени на вируса. Техният имунитет е много по-комплексен. Няма как само да си въртял кормилото и да мислиш, че можеш да караш кола.
32
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Спутник и останалите сигурно са били много по-ефикасни срещу оригиналния щам. От него обаче вече няма, сега са активни мутациите му. И ваксините ще стават все по-малко ефективни. Трябва да се напасват срещу актуалните щамове.
31
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 26 Не знам дали знаеш, но различните лаборатории използват различни тестове за антитела с различни мерни единици. Така че не е това начинът да си ги "мерите". Няма как да знаеш в кои мерни единици неговите са 250, а твоите 2000. Несъпоставимо е без мерните единици.
30
6
 
4
 
! Отговори
БНА Е-бан преди 2 години
Оня "професор" където слагаше дамски прашки вместо маска да обори кмета на Масква немедлено !
29
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това означава, че освен, че Пфайзер и Модерна не струват защото не предпазват от разболяване, също така и руската ваксина не предпазва от разболяване. И тъй като са еднакво безполезни срещу вируса, а служат за други цели, ще трябва да ги оценим по друг показател - примерно тежки странични ефекти.
28
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това означава, че руската ваксина на струва. А БСП искаше държавата, да я закупи.
27
11
 
3
 
! Отговори
До 26 преди 2 години
Аз след файзер имам титър над 2000. Много е индивидуално. Но да, твоите са малко.
26
5
 
9
 
! Отговори
Марин преди 2 години
БСП какво ще кажат по въпроса?
25
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Понятието "ваксина" е доста по-различно от отровите, които се предлагат така "любезно" от същите, които изтрепаха милиони хора чрез войни. Това се нарича генна терапия на съвременен език, а не "ваксина". Генната терапия успешно се ползва за лечение на автоимунни заболявания, но само за елита. За обикновения човек - експерименти.
24
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПорЦеланУмнико, ти като си карал Ковид да не би да мислиш че повече няма да се разболееш от нищо друго? Не ви ли стана ясно, ще този т.н. "индийски щам" е някакво ново респираторно заболяване, което няма нищо общо с Ковид. Погледнете симптомите и ще видите. При Ковид имаше пневмонии, болки в цялото тяло, треска, а тук имаме само някаква си хрема без температура.
23
7
 
21
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 години
Аз го изкарах ковида, без пневмония и температура, но не беше никак приятно, свалих 8 килограма. Имам антитела >250. Толкова имат под 5% от ваксинираните с която и да е ваксина. Личната лекарка каза че това не е гаранция, че няма да се заразя отново. Какво остава за ваксинираните?