Меркел: С Русия сме свръзани, но отношенията се усложняват

Германия се нуждае от диалог с Русия, изтъква още Меркел.
20 юни 2021 11:45, Ния Христова
34
Меркел: С Русия сме свръзани, но отношенията се усложняват
Снимка: БГНЕС
Германия е тясно свързана с Русия исторически и икономически. Между двете страни трябва да се поддържа диалог въпреки съществуващите разногласия. Това заяви канцлерът Ангела Меркел в своя седмичен подкаст по повод наближаващата 80-годишнина от нападението на нацистка Германия срещу Съветския съюз, пише в. Монитор.
 
"Германия, както и целият Европейски съюз, не могат да приемат ситуацията в Крим", подчерта Меркел.
Още по темата
 
Берлин е обезпокоен, че в последно време усилията в областта на гражданското общество както в Русия, така и в Беларус, са ограничени и са станали "невъзможни".
 
"Отношенията ни се усложняват заради задържането на мирни демонстранти и нежелани опозиционери", допълва канцлерът. Независимо от това, както и преди, Германия се нуждае от диалог с Русия, изтъква още Меркел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колективният запад е обезпокоен, че в последно време усилията в областта на забавяне на развитието и ослабване на РФ и БР с помощта на "гражданското общество" както в Русия, така и в Белорусия, са ограничени и са станали невъзможни.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Западна Европа, която всъщност оглави зелената революция, рязко увеличи потреблението на най-мръсния енергиен носител - въглищата. Причината е, че от Газпром заявиха, че ще спазват стриктно договора си с ЕС и ще гарантират договорените количества газ, но няма да увеличават доставките със заявените нови обеми газ от ЕС.
6
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Германия съществува само благодарение и по милостта на Русия. Русия врътне ли кранчето и с Германия, а и с цяла западна Европа е свършено, но най-вече с Германия, защото Германия не е самодостатъчна и живее от износ и производство, а без руската газ не може да произвежда - ще се превърне в Сомалия. А с американска газ продукцията и вече става скъпа и неконкурентна.
5
4
 
5
 
! Отговори
мангела меркел преди 2 години
ей....ужас кой е на снимката много сатанинска енергия излъчва.няма ли нещо приятно например срещата усик джошуа,фюри деонтей.
4
4
 
4
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Меркел е комуниска!
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези пък като че ли живеят и са родени в Крим, та са така загрижени.
2
5
 
8
 
! Отговори
М.Тачър преди 2 години
"Германия, както и целият Европейски съюз, не могат да приемат ситуацията в Крим"Обаче могат да приемат руска газ. Какво неприкрито двуличие.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРМАНИЯ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ДИАЛОГ С РУСИЯ А ОТ РУСКА ГАЗ,ЗА ДА ИМ Е ТОПЛО ПРЕЗ ЗИМАТА НА ГЕРМАНЦИТЕ!