Путин за британския миноносец: Това беше провокация

Дори и Русия да била разрушила кораба, война нямало да започне
30 юни 2021 15:52, Нели Христова
81
Путин за британския миноносец: Това беше провокация
Снимка: БГНЕС

Трета световна война нямаше да избухне, дори ако Русия беше потопила британския разрушител Defender край бреговете на Крим в Черно море. Това заяви руският президент Владимир Путин по време на годишната „Пряка линия“, предава TACC.

„Вие казахте, че светът е на ръба на световна война. Разбира се, че не е. Дори да бяхме потопили този кораб, пак ще е трудно да си представим, че светът щеше бъде на ръба на трета световна война, защото тези, които предизвикаха инцидента знаят, че не могат да излязат победители от такъв конфликт“, увери Путин.

Ситуацията с британския миноносец Defender беше сложна провокация, допълни президентът.

„Това, разбира се, беше провокация, съвсем очевидно е. Какво искаха да покажат и какви цели се опитаха да постигнат тези провокатори? Първо, тя [провокацията] беше сложна и беше извършена не само от британците, но и от американците, тъй като „британецът“ влезе в нашите териториални води следобед, но още рано сутринта, в 07:30 часа, американски стратегически разузнавателен самолет излетя от едно от военните летища на НАТО в Гърция, от Крит“, обясни Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Провокация било :)))) тез наистина се мислят за център на света :) алоу тавариш има световно приети маршрути и зони и някак си Крим все още се води Украинска територия в тях. То верно, че вие живеете във паралелна вселена където втората световна още не е свършила нали и всичко е както на вас ви се иска ама вземете се огледайте.
26
2
 
16
 
! Отговори
Бай 100ян преди 2 години
В дарк уеба попаднах на едни ужасни 18+ клипчета .Ама не такива за които се сещате а от съвсем друго естество .Един хлапак си подава ръката през мрежата и човърка с пръчка 250кг Горила.Живатното ха да му хване ръката и детето я пребира.И така 7-8 пъти и по едно време Горилата го сгащи ииии много кръв ,много рев .От играчка стана плачка .Децата неса много умни ама тия *** ,големи и уж образовани си играят на същата игра и скоро някой ще изреве !!
25
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Островните пиянки и наемателите на индиaнцитe от Северна Америка пак се мъчатат да играят на войници и накрая пак ще гризнaт xypкaтa от Мечката.
24
7
 
23
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Ако Путин беше потопил кораба ,най много щеше да има едни санкции,изгонени дипломати и други подобни глупости .Путин го знае,Англичаните го Знаят ,всички са наясно .Може би точно това са целяли .Русия да потопи кораба ,за да и наложат санкции,като изобщо не им пука са собствените си войници които биха загубили живота си !
23
25
 
9
 
! Отговори
hitko преди 2 години
Джуджето пак се напъна. Има ли куража да удари или само развява байряците. Крим си е Украински и сволачите трябва да си ходят от там. Румънците много правилно искат американски войски на територията си. С тези диваци, нормално не може да се говори а само от страна на силата. Не че някой иска война. Къде ще си харчи милиардите Вова-та ви като си отиде? Жалко,че американците позволиха на тези сатани да откраднат Атомната им бомба. Много добри бяха стези азиатци, да видим до кога.
22
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя му се на Путин. Натисни копчето и го изпепели. Да видим дали отново ще припарят до Русия разни нагли англeта. Спокойно, никой няма да посмее да обяви война на Русия, която притежава няколо хиляди ядрени, водородни и мpъсни бомби от СССР. Прocто света ще свърши.
21
2
 
11
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Не искайте много, не можете да му платите цената! Това изречение е казано от баба Ванга! Изводите оставам на уважаемия читател!
20
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям кеф беше да гледам видеото от палубата на британското корито.Целият екипаж буквално се беше изпонасрал от паника.
19
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русофили, я хванете произволен жител на южен московски квартал, и му обяснете в какъв рай живее! Дълго ще гледате небето докато спре да ви тече кръв от носа...
18
7
 
9
 
! Отговори
Чували сме го преди 2 години
До отново 3...: "никой не гласува за кремълския Цар"? Това сме го чували вече. Уж и за наш Бойко никой не гласуваше, пък се задържа три мандата.
17
6
 
21
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
До Анонимен 21: Няма как да се разбере защото украински Крим няма. А как реагира Русия ако някой мине край руския Крим вече видяхме - предупредителни изстрели, бомби по пътя на кораба и т.н.
16
34
 
14
 
! Отговори
отново 3... преди 2 години
В Москва съм по служба от 2 години почти, в квартира на 5 минути от станция Дубровка... Та ситуацията е като с Бойчето, никой не гласува за кремълския Цар, пък той печели изборите всеки път. Всички с които съм разговарял се "чудят" как става така. И ми става смешно като започнат разни елементи с уж с български паспорти да ми припадат по Владимир и да ми обясняват какъв рай е на изток. Стиска ли ви да смените българските паспорти за руски? Май не! Само си лаете и се правите на големите мъже...
15
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това беше разузнаване с бой. Как ще реагира Русия ако чужд кораб с разрешение на Киев мине покрой украински Крим.
14
29
 
11
 
! Отговори
гаден отровител преди 2 години
Този го тресе голям страх, скоро ще увисне на въжето.
13
1
 
8
 
! Отговори
ЕбехТанас преди 2 години
До ЧикоГербер, твоите откраднаха 22 млрд. явно са ти дали и на теб, иначе няма как да целуваш...
12
1
 
7
 
! Отговори
Знайко преди 2 години
До НезнайкоВиждали ли сте какво е войната? Напикавали ли сте и сте се насирали в гащите, когато мина 120 вие-е-е-е? За какво Ви е война? Да продавате оръжия... нали...Да разпределяте ресурсите на победените
11
31
 
7
 
! Отговори
Чико преди 2 години
Разбира се че бе провокация, самите британци си го казаха. Дано да продължат да тормозят комплексираните руснаци. Еваларка за Борис!!!
10
1
 
14
 
! Отговори
Барселона преди 2 години
Голям залък хапни,голяма дума не казвай.Никой не знае какво можеше да се случи...
9
4
 
25
 
! Отговори
Тикволандия преди 2 години
В това, че е било провокация едва ли някой се съмнява.
8
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е ти какво чакаш и не си поискал гражданство още? И не забравяй да се откажеш от българското, скъсай си паспорта, няма да ни липсваш...