Русия регистрира 23 807 нови случая на COVID-19

От тях 3514 са регистрирани в Москва
31 юли 2021 19:47, Красимир Ангелов
61
Русия регистрира 23 807 нови случая на COVID-19
Снимка: БГНЕС

Русия регистрира днес 23 807 нови случая на заразяване с коронавирус за последното денонощие, предаде Ройтерс.

От новите случаи 3514 са регистрирани в Москва.

Така общият брой на заразените с вируса в Русия достигна 6 265 873, припомня БТА.

През последните 24 часа в Русия са регистрирани 792 смъртни случая, свързани с ковид. Общият брой на починалите от ковид е 158 563, съобщи руският национален щаб за борба с коронавируса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Ганю преди 2 години
Вироз няма. Доло ношт!!!!
45
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И там като тук, не се ваксинират и ето резултата.
44
1
 
2
 
! Отговори
процедурно питане преди 2 години
нашите властващи на деня как допускат в България да влизат не ваксинирани и болни руснаци и заразяват българския народ.Гърция и Германия затвориха границите за такива хора.
43
3
 
2
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Лъжат комунистите, заразата вилнее без контрол! Само са миналата година има + 300 000 починали от ковида в Русия..,
42
4
 
1
 
! Отговори
Факт преди 2 години
В България починалите в повече в сравнение с предишните години са три пъти повече от официално регистрираните като починали от Ковид-19. Тук един твърди, че в Русия е същото. В България от заразените умират 4,6% и 95,4% оздравяват. Тук един твърди, че само 2% умирали, а в Русия били два пъти повече.
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците доказано лъжат за техните смъртни случаи от вируса. Само за 2020 имат 325 хиляди души допълнителна (т.е. без обяснение и в повече от нормалната) смъртност. Общата им смъртност се оценява на около 600 хиляди. За справка, официално до момента са 130 хиляди. Т.е. само от допълнителната смъртност за 2020 са почти 3 пъти повече, а в момента поставят нови рекорди. Добави към това, че те "уж" имаха ваксина преди всички останали и ПРОВАЛА НА ПУТИН става потресаващ.
40
2
 
6
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Кво става? Да не би спутника им да не действа. И като си спомня, че и оная бох.ча *** искаше да им внасяме ***....
39
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормалните държави, където са напреднали с ваксинацията наистина не се вълнуват от броя на заразените, ако болшинството от тях са ваксинирани... За съжаление при нас това е невъзможно да се се случи за момента.
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормалните държави полека-леканспират да се интересуват от броя открити новозаразени. Показателя вече е брой хора в болниците и умрелите.
37
11
 
7
 
! Отговори
факт преди 2 години
В UK са 27 600 . Колкото повече ваксинирани,толкова повече заразени
36
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в Русия измират 2% от заразените, в България - два пъти повече.Ние сме по-напред в борабата с вируса.
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се надяваме да не ни се случи и на нас.При население от 146млн.Русия -24000 заразени за ден.При 960 заразени на ден ние ще сме точно като Русия.
34
5
 
11
 
! Отговори
от СЗО преди 2 години
ВАЖНО!При следващата пландемия носенето на шнорхел и плавници е задължително!Световната ревалюция нещо не върви и при следваща вълна ще е задължително носенето на скафандри!
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Редактирам: Това е нейната изповед! Натъпкаха я с лекарства и антибиотици, които я съсипаха. Тя знае по - добре от теб какво и се е случило.
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 40 Да, има си показания за хоспитализация, но също така си има и добре платени пътеки и норматив да се покрива... Все пак сме в България.
31
2
 
4
 
! Отговори
Редактирам преди 2 години
Първо-За за я "приберат" е имала тежка форма. Има си показания за хоспитализация . Второ-ковида може да предизвика диабет, хипертония, тромбози, автоимунни заболявания, бъбречна недостатъчност и прочие . То бива изкривена информация, бива ама това на нищо не прилича. Излагате се!
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо-За за я "приберат" е имала тежка форма. Ива си показания за хоспиталшзоция . Мторо-ковида може да предизвика диабет, хипертония, тромбози, автоимунни заболявания, бъбречна недостатъчност и прочие . То бива изкривена информация, бива ама това на нищо не прилича. Излагате се!
29
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ваксини, няма антибиотици! Спасението е само едно - чиста храна, природни лекове и народна медицина. Чували ли сте за колоидно сребро. Ами те китайците имат толкова научни експерименти със сребърни наночастици срещу патогени и доказват, че тези сребърни частици дори елиминират всички познати коронавируси. Не очаквайте СЗО и биг фарма някога да признаят този лек, тъй като в бизнеса с ваксини има много кеш$. За повече инфо вижте този сайт - https://srebro.ddns.net
28
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Позната вдигна температура. Отиде на лекар и я прибраха да я лекуват от ковид. Раз.ка.та.ха и фамилията. Излезе от там с един куп други болести, за които не беше и чувала. Излезе болна, а я прибраха здрава!!Забрави за ковида, обаче продължава да ходи по лекари и да се тъпче с изписаните и лекарства.
27
6
 
6
 
! Отговори
Доктор Радева преди 2 години
Ковида се бори успешно с уиски, водка, джин, ром и ракия. Не пийте вода да не ръждясате, особенно ваксинираните!