Путин изпрати съболезнования на Пендаровски за трагедията с автобуса

45 души загинаха при инцидента
23 ное 2021 15:37, Нели Христова
23
Путин изпрати съболезнования на Пендаровски за трагедията с автобуса
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин изпрати съболезнования на своя северномакедонски колега Стево Пендаровски във връзка със смъртта на северномакедонски граждани при автобусна катастрофа в България, съобщи ТАСС.

"Моля да приемете нашите дълбоки съболезнования във връзка със смъртта на граждани на Вашата страна, включително деца и тийнейджъри, при пътнотранспортно произшествие в България", гласи текстът на телеграмата, публикуван на сайта на Кремъл във вторник. Путин помоли да "предадете думите на искрено съчувствие и подкрепа на семействата и приятелите на жертвите и пожеланията за бързо възстановяване на всички пострадали".

Туристически автобус от Северна Македония катастрофира и се запали на магистрала "Струма". При инцидента загинаха 45 души, включително 12 деца. Седем пътници от автобуса, две жени и петима мъже, бяха хоспитализирани в София.

На мястото на инцидента продължават оперативните и следствените действия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При последният разговор по телефона с Меркел, Путин първо е крещял после е плакал.Оплаквал се е че никой не го обича.Този човек е емоционално нестабилен и става опасен за света.
10
10
 
3
 
! Отговори
неутрален коментар преди 2 години
Мейдана и забраната на руския език в Украина са основните причина Крим да се върне в Русия чрез Референдум и над 500 000 жители на ДНР и ЛНР да кандидатсват и получат руски паспорти. Слава на Яценук. Слава на Порошенко. Слава Украине където след референдуми хората сами ще си се присъединяват към Русия.
9
5
 
9
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Путин вече и наш президент ли е ? Постоянно го цитират тук. Нещо като Бащата на народите -Товарищ Сталин.Ами да, с проруски пРезидент сме, правителството е фрашкано с дърти комунисти, а и Крим е руски според тях. Скоро и ние ще станем Задунайская губерния, затова бяха протестите нали така?
8
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крим е Украйна
7
0
 
4
 
! Отговори
до Асан преди 2 години
Асане кажи азбуката......До 10 ли госпожо?
6
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес руснаците предотвратиха въоръжено нападение срещу учебно заведение в град Казань.
5
3
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Ами Бай Дън
4
6
 
10
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Евреинът фашист Путин с грузински отклонения от гравитацията дали е напомнил,че шкеназките евреи-германо-руснаците ,които след заграбване,унижение и поробване на Български Племена взеха,че проговориха Български език,наричан в еврейските ислямо,египетски град Мошква(от Моше) "руски",тъй-че да доунижат лошите българи,които имат наглостта да не са *** като руснаците. Руснаци и американци,турци и шваби, ВЪН ОТ ТРАКИЯ!
3
5
 
2
 
! Отговори
Братя преди 2 години
А на нас за дома не!Не че нещо ама, отявлен знак.. Какво мнение да имаме за Путин??Както и да е!Лека им пръст на тези жертви! Да почиват в мир!
2
4
 
10
 
! Отговори
МИРО: преди 2 години
СЛАВЯНИ,ОБИЧАЙТЕ СЕ,РАЗБИРАЙТЕ СЕ,ПОМАГАЙТЕ СИ!!!ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ!!!
1
1
 
9
 
! Отговори
БУРГАЗЛИЯ преди 2 години
СЛЕДВАЩАТА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ЩЕ БЪДЕ В СЛЕДСТВИЕ НА БРУТАЛНОТО БЕЗХАБЕРИЕ ,БЕЗОЧИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ОБИЩАН БУРГАС!!!НА ВХОДА ЗА К-С М.РУДНИК,ТОЧНО СЛЕД ПЕРАЛНЯ "БЕЛИНА ЕКО" ОТ ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ ИМА ОГРОООМНО СВЛАЧИЩЕ, КОЕТО ВЕЧЕ Е ПОГЪЛНАЛО ЦЕЛИЯ ТРОТОАР И Е НА КОСЪМ ДА ПОГЪЛНЕ ЦЯЛОТОТО НАТОВАРЕНО ПЪТНО ПЛАТНО!!!НА КОСЪМ!!!ОБЩИНА БУРГАС СИ РОВЯТ В НОСА ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ И НЕ ПРАВЯТ АБСОЛЮТНО УМИШЛЕНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО НИЩО, НИЩО ,НИЩОООО!!!