Лондон мести военна техника в Германия в случай на война с Русия

Напоследък западните медии прогнозират "руско нашествие"
26 ное 2021 20:22, Анисия Иванова
92
Лондон мести военна техника в Германия в случай на война с Русия
Снимка: БГНЕС

Великобритания планира да изпрати стотици единици военно оборудване в Германия в случай на хипотетична война с Русия. Това съобщава вестник "Таймс", като се позовава на командващия сухопътните сили генерал-лейтенант Ралф Уудис.

На фона на мащабна трансформация на армията Лондон възнамерява да създаде три нови военни бази - в Германия, Кения и Оман.

Още по темата

"Особено внимание обръщам на Германия, където ще преместим значителен брой бронирани машини", разкрива военният офицер, като добавя, че това ще улесни транспортирането на подкрепления през Ламанша.

Той заяви, че новите единици ще включват модернизирани версии на танковете Challenger 3, бронираните транспортьори Boxer, гъсеничните бойни машини Ajax, артилерийски оръжия, противоминни машини и дронове.

Очаква се бригада от над 250 души да бъде разположена "в случай на война с Русия", съобщава БГНЕС.

Напоследък в западните медии и в Украйна отново се появяват прогнози за "руско нашествие". Кремъл определи тези изявления като целенасочена информационна кампания, целяща ескалация на напрежението, която се опитва да представи Русия като страна, застрашаваща процеса на уреждане на конфликта в Донбас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление Украйна ще я разцепят на две, една част руска и друга Европейска, а ние май ще сме град на турция отново.
49
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те не са българи. Тва е. Крайно време е да свикнем, че живеем с из-роди, които живеят тук, но са платени и промити от Русия. Дай боже Западът да даде сериозен отпор на руското чудовище, което струпало огромна армия на границата с украйна.
48
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освободи се само руската окупационна зона. Американската и британската окупационна зона останаха. Ще местят техника у тях си в Германия. ______________ Редът на освобождаване ви е грешен. ГДР чака дълго да си освободи цялата държава, руската окупационна зона включително. И с кеф си бутнаха стената.
47
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уау, цяла бригада от цели 250 души ще пратят. Сигурен съм че това обърка плановете на Путин. ________________ На хората не им се воюва. Само руснакът вечно се готви за войни. А бригада, подозирам, е лош превод или друго объркване, щом говорят за база, а не за бойни действия.
46
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Та кой дрънкал оръжие ? _____________ русия дрънка. Струпва много войска в последните години. Подсили много учения. Планира и провежда доста нови. Въоръжение. Заплахи. Хибридни атаки нонстоп. Гледа ни под прицел. ... Как да не реагираме?!
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кремъл определи тези изявления като целенасочена информационна кампания, целяща ескалация на напрежението, която се опитва да представи Русия като страна, застрашаваща процеса на уреждане на конфликта в Донбас. ____________ Късно. Те вече го прецакаха. Няма такъв.
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Война между ядрени сили няма как да се случи. Плашат хората за да могат да оправдаят военни разходи това е цялата работа.
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз го местя, мислейки си за паникьорите от доган.бг и техните майки!
42
2
 
6
 
! Отговори
Руският газ преди 2 години
Трябва да се разпределя демократично.
41
0
 
8
 
! Отговори
Леша преди 2 години
И в Русия преместиха за Лондон.
40
5
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
А нещо,което вече престана да ме тревожи,ала признавам дразнеше ме доста дълго време е,че Русия направи всичко извън норми и contra viento y marea да загуби всички,които по някакви странни,оказва се ,причини я обичаха. И не е само Путин виноват. Виновни са всичките тези руснаци,които по чистосърдечен престъпен начин изпоузкупоха с некакви магически кинти земите ни. Ни е смешно,ни е несмешно,мен ако питате.
39
2
 
9
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
За да има война са нужни фюрери. Има ги. Този път обаче ни избиват с некакви препарати,които уж лекували некакъв измислен вирус , дето и той не знае,че го има. Фюрерите винаги са заедно и винаги казват,че не са заедно. Фюрер Путин,Фюрер Байдън,Фюрер Ердоган,Фюрер Меркел ...Този път има и Фюрери с пижами...Пижамените фюрери са новост-саудити,катари,сифилистаци и шаломаджии. Има и бегащи ,сиреч чuфутиращи фюрерчета с крадени попътьом невести и бебета(за всеки случай. Ние пък сме материал.Оле!
38
5
 
10
 
! Отговори
Ку40 преди 2 години
Майко, тия инглизии само с катюши от калининград ще ги плющят.
37
4
 
10
 
! Отговори
Ку40 преди 2 години
Война с русия е въпрос на време, на слънчеви колектори и вятърни турбини не се живее, бухаха
36
5
 
14
 
! Отговори
. преди 2 години
Да гледат само да не замирише на печени англичани чак до България!
35
8
 
30
 
! Отговори
Жириновски преди 2 години
Преди няколко години гледах едно изказване-майтап на Жириновски. Там той каза, че Германия и Франция си мечтаят да бъдат окупирани от Русия за да може белите хора да се разхождат свободно в центъра на градовете си, понеже се страхуват от арабите и черните гангстери там. Русия едва ли ще направи кефа на европейските гейове.
34
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бабата е казала, че княз Владимир е нашия спасител.
33
9
 
24
 
! Отговори
Възраждане преди 2 години
Русия е на път да освободи отново Европа от окупаторите!!
32
4
 
6
 
! Отговори
Дрезден 1945 преди 2 години
Окупатора се връща.
31
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези нещо съвсем са се побъркали! Та те практически нямат флот флагманът им - самолетоносачът Queen Elizabeth II не можа да влезе в строя две години след пускането му - пропускаше вода откъм витлата, от трите суперподводници клас "Астют" само една е годна и т.н. Намерете и четете как се издевава с флота им Яков Кедми! А на земята британците са пълни трътки! Къде са тръгнали да плашат Русия! Две руски подлодки ще ги попилеят за минути! Или ято Бели лебеди!