Среща между Путин и Байдън до края на годината?

Дата все още няма
28 ное 2021 21:17, Нели Христова
35
Среща между Путин и Байдън до края на годината?
Снимка: БГНЕС

Датата на срещата между президента Владимир Путин с американския му колега Джо Байдън все още не е определена, но Кремъл се надява, че тя ще се състои тази година.

"Надяваме се, че комуникацията ще може да се осъществи до края на годината. Но все още няма точна дата", каза президентският говорител Дмитрий Песков, цитиран от руски медии. Най-вероятно преговорите ще се проведат под формата на видеоконференция, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Русе Здравец Изток преди 2 години
Тези са за пенсия . Сменете ги с други
7
7
 
11
 
! Отговори
процедурно питане преди 2 години
А г-н Байдън знае ли че ще се среща с този... как му беше името..джуджето Клутин..ха.ха.ха
6
1
 
1
 
! Отговори
Голямата работа преди 2 години
Путин и Байдън ще говорят по скайп.
5
2
 
2
 
! Отговори
Ааа, не! преди 2 години
Ако не е на живо срещата - не се брои. А ако е на живо, ще счупи рекордите по гледаемост. За да видим с САЩ или в Русия са по-нечестни изборите.
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Света отдавна се управлява от корпорации и високотехнологични компании. Не разбирам на кому са нужни морално остарели образувания като държавите. А за политици и президенти не ми се говори- клоуни.
3
13
 
12
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
За толкова години Путин не се научи как да седи!
2
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кремъл се надява... Кремъл се надява... Кремъл се надява... Ми явно от Кремъл зависи бе!!! Спрете агресията срещу Украйна, срещу окупирания Крим! Спрете да пращате нещастни бегълци от конфликтни региони по границата на Беларус със Полша!!!Ама спрете бе!!!
1
20
 
9
 
! Отговори
Неравностоина среща преди 2 години
Нищо съществено няма да произлезе от тази среща. Байдън ще бъде безцеремонен, защото Космическа Америка живее в 25-ти век, 400 години преди човечеството. Извънземните технологии, които притежават американците, завинаги ги правят недостижими. Защото, ако руските шпиони могат да вилнеят из Европа, където си поискат, в света има едно място, където феодалите никога не могат да проникнат и това е Зона 51, а там е силата на Пентагона...