Путин за кризата Полша-Беларус: Това не е хуманно

"Не може да поливате хората с вода с добавени пестициди и хербициди"
6 дек 2021 11:07, Ния Христова
58
Путин за кризата Полша-Беларус: Това не е хуманно
Снимка: БГНЕС
Руският президент Владимир Путин призова за деполитизиране на ситуацията с мигрантите на границата между Беларус и Полша, съобщи БНР. 
 
По време на разговор с ръководителя на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец Франческо Рока руският лидер обвини полските власти в нехумантно отношение към мигрантите.
 
"Трябва внимателно да следите какво се случва на грницата и какво правят властите на съседната полска държава. Не може да поливате хората с вода, в който сте добавили пестициди и хербициди, за да предизвикате изгаряния и други сериозни последствия, сред които има жени и малки деца. Това нарушава приниципите за хуманно отношение към мигрантите", каза Петин.
 
В същото време Беларус предупреди, че е готова да предприеме контрамерки, ако западните страни въведат нови санкции срещу Минск заради ситуацията с мигрантите на границата с ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хуманно е да ходиш да събираш хора от Афганистан и Ирак и да ги хвърляш на границата срещу Полша и ЕС.Що не ги карате на границата с Китай.
24
8
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахаааа, Ким Пу Тин да внимава Турция да не продаде "Байрактар" на Украйна, че пак ще гори руски скрап, като в Нагорни Карабах :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
23
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На *** му е лесно, дори най-закъсалите емигранти не си помислят да емигрират в Русия.
22
8
 
18
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Ми вземи си ги у вас като не е хуманно, бе да еееа и диктатгномчето!!! При предната миграндска криза прщаше "журналисти" да показват на цяла Европа как влизали само мъже, сега като не ги пускаме, джафкаш, че не сме пускали жени и деца! Ейде гътвай се и да се разпада тая пропита с алкохол държава!!!
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 21 "Убива предателите". Дори не осъзнаваш, че дори само това признание те прави еквивалентен с тоя от снимката, поне като морал. А, и, между другото, то е признание за това, че тоя на снимката е убиец. Не знам как мислиш, че убиец може да чете лекции по морал.
20
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да така е! Нехуманно е! Щом Путин е съгласен, тогава да наложи санкции на Лукашенко!
19
8
 
11
 
! Отговори
Мигранти на килограм преди 2 години
Меркел е обучавана в КГБ -> Германия сега е пълна с мигранти. Явно това е политиката на Русия. Да напълни Европа с некадърници, а после Европа сама ще падне. То това е всъщност и слабата страна на Русия :). Руснаците в голяма част са пияндурници, неспособни да произведът качествен продукт. Полша все още има доста чистокръвно население и сега се опитват да ги напълнят с мигранти. Нищо чудно скоро поляците да изпреварят Германия по износ.. все повече техника се произвежда там
18
8
 
13
 
! Отговори
Ми преди 2 години
който смята, че Крим не е руски, моля, да заповяда да си го вземе...Ама няма да е като да ръсиш от безопасно разстояние бомби над Багдад и Белград, а?
17
13
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
О боже, жужи дето отстранява директно политическите си опоненти или като ги отстрелва директно като Политковская и Немцов, или като ги трови с Новичок и ги изпраща в лагерите на Гулаг, какъвто е случаят си Навални, говори за хуманизъм ... с подобен "хуманизъм" се избиваше и гражданското население в Алепо, както и в Донецк и Луганск...този кърволак може да има последователи само в страни от Третия свят управлявани от диктатори, или като в България където лично преЦедента твърди че Крим е "руски"
16
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 14 Убива предателите. Както се прави навсякъде, откакто свят светува!
15
8
 
10
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Това са евро атлантическите хуманни ценности
14
7
 
19
 
! Отговори
XxX преди 2 години
Забележете как работи московската пропаганда на най-високо ниво. Поливали ги с "вода с пестициди" :)) Явно черпи идеи от собствените си репресивни служби. Съшите тези, коити използваха химически оръжия в Сирия срещу цивилно населени посредством прокситата си от сирийската армия. Съшите тези, които излъгаха тълпи от емигранти и ги струпаха на границата с Полша посред зима. Тия манипулатори го играят загрижени?! Има ли още червен мозък, който да вярва на тези лъжи? Има ли бе?
13
11
 
8
 
! Отговори
Поляците преди 2 години
първи скочиха срещу Беларус, като кооперативен нерез на празна ясла. Без да си направят труда да помислят, че РФ е силен съюзник, и ще има отговор под една или друга форма. Ми както се казва, каквото повикало такова се обадило! Пак ако се напънат, Путин друго ще им измисли - още по-гадно!
12
9
 
12
 
! Отговори
Че Гобара преди 2 години
Турците изнудваха ЕС по същата схема. Сега започнаха да гълтат вода и лирата потъна като Титаник. Путлеер е на прага на същия крах и сега започва с провокациите, за да ги използва като лост за преговори със Запада. Това с емигрантите е организирана от КГБ акция за сплашване на европейските лидери. Подрънкването на оръжия на границата с Украйна е друго предупрежднение. Трябват решителни мерки срещу престъпния режим в Москва - тотална икономическа изолация до пълен крах и ответни военни действия.
11
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КГБист който убива политическите си противници с отрови и радиация, се е загрижил за хуманно отношение. Не, че не е фейк нюз и това, което казва, но е смайващо колко двулично може да е човешкото същество (ако този въобще може да бъде наречен такова).
10
5
 
9
 
! Отговори
Янков преди 2 години
Ако тръгнат към Русия?
9
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя изби маса народ,ама видиш ли бил много хуманен,типична комунистическа наглост.
8
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя изби маса народ,ама видиш ли бил много хуманен,типична комунистическа наглост.
7
9
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Тази история с поканените от Беларус емигранти е история същите с бели конци. Тези хора вече дори не се крият. КГБ дори не си прави труда да си покрие следите. Единственото правилно решение е да се списне нова "Желязна завеса", и този път трябва да оставим руснаците да се удавят в собствената си глупост и лъжи. Никакви помощи, никакви подадени ръце, никакви послания за мир и разбирателство. С тези не се преговаря - нито с политиците, нито с руския народ. Това е язва, която трябва да се излолира.
6
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо Путин,не обели и дума как тези мигранти са се озовали на границата....мълчание...