При нападение от страна на Русия, санкции и от страна на Германия и Франция

Реториката по оста Вашингтон - Москва продължава да се изостря
26 яну 2022 20:37, Петя Славова
90

Реториката по оста Вашингтон - Москва продължава да се изостря. Американският президент Джо Байдън е готов да наложи персонални санкции на руския си колега Владимир Путин, ако Украйна бъде нападната. Руският външен министър пък предупреди - ще има ответни мерки, ако Съединените щати и НАТО не дадат на Москва исканите гаранции за сигурност.
Още по темата

Въпреки мащабното струпване на военни по границите с Украйна – Русия отрича да планира нападение. Американският президент Джо Байдън обаче не е убеден. Готов е да прибави към готвените санкции и персонални срещу руския президент Владимир Путин, предава Bulgaria ON AIR.

"Ще има тежки последствия, включително значителни икономически санкции. Ще бъда задължен и да подсиля присъствието ни, присъствието на НАТО, по Източния фланг", заяви Байдън.

Категорична позиция за диалог и потушаване на напрежението заеха френският президент и германският канцлер. Но предупредиха, че Москва ще плати скъпа цена, ако предприеме действия.

"Подготвяме обща реакция и отговор в случай на нападение", коментира Макрон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
9
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПУТЕНАВИЯ РАЗБИРА САМО ОТ СИЛА!!! ЦЕНАТА НА ПРИРОЗНИЯ ГАЗ МОЖЕ ДА Е ВИСОКА НО АКО ЕС КУПУВА ВТЕЧНЕН ГАЗ ОТ ТОВА ПУТАНАВИЯ НЯМА ДА ПЕЧЕЛИ!!!!
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще увеличат търговията с Китай ония имат всичко.
19
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен при конвенционална сухоземна война руснаците ще сритат яко САЩ и НАТО.
18
19
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ преди 2 години
Русия е единствената страна в СВЕТА, която иска да воюва в 21-и век! Беше си примитивна и агресивна държава и си остана такава! Русия трябва да се фалира и да се раздроби на републики. Само така може да има мир по света! Примитивни мужици, живеещи още в 19 век, не можещи да произведат една читава кола, дори един тостер не могат, а са тръгнали да се съревновават със Запада?! Не си ли научиха урока от Рейгън, или трябва още веднъж да си ядат пушките, та да мирясат веднъж за винаги?!?!?!
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 12Смешно е да сравняваш по танкове Великобритания, САЩ с Русия. Танковете на Русия са много повече понеже пазят огромна земна маса, а САЩ и Великобритания са морски сили. ЗаГермания няма какво да говорим, тяхната армия е трагедия.
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Де Гол сигурно се върти в гроба,като гледа тоя *** какви ги върши.Немците ми са ясни.Те се надяват Русия отново да ги освободи,този път от американците,както ги освободи от оня побъркан фашизоид,австриеца Хитлер т.е.Русия да си довърши работата докрай.Не разбирам само защо и ние трябва да ядем пак бой,заради Германия.Малко ли ни беше преди?Не може ли да се снишим,докато мине бурята,че както сме я закъсали,само руснаците ни липсват.
15
13
 
4
 
! Отговори
До 12 преди 2 години
Танковете са основни сили във всяка армия.Танковете не са като едно време пълни са със електроника,радари,заглушители за ракети могат да водят бой и със самолети.Под прикритието на самолети са основното настъпателно звено във всяка армия.Ако Русия нападне американските,британски и германски танкове ще смачкат руските танкове "Армата".И двете страни ще се въздържат да използват ядрено оръжие.Битката ще е като във Втората световна война.Тогава танковия поход към Москва ще е неудържим!
14
3
 
8
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Бай Путин ясно им заяви.... Червената линия е Рейн... Всичкото краварска войска на изток от линията да си заминава в краварията...))) Калибрите калиброват краваристания...)))
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви санкции ще им наложат? ще забранят на Путин да пазарува в Париж ли?
12
19
 
4
 
! Отговори
:) преди 2 години
Руснаците се готвят за нова война. На тия колхозници това им е бизнесът и поминъка, понеже нямат мозък за нещо повече. Дай му на руснака водка и воини, за друго не мисли. Колкото по-бързо влязат в открита война, толкова по-бързо ще бъдат спихнати. Въпросът е, че няма да го направят а пак ще заложат на тактики тип ислямска държава като се крият зад жители, разполагат огневи точки между жилищни блокове и т.н. В открита война нямат никакъв шанс срещу НАТО!
11
13
 
6
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Русия иска да се върне времето, в което тя беше световна сила. А с изключение на периода 1945-1989, тя никога не е била такава. Винаги е била регионална сила, участвала е по фланга на случващото се в Европа, но никога не е била глобална сила. Русия иска да се върне свят, в който влиянието се определя от броя танкове и ракети, понеже сегашния свят - където световното влияние се определя от парите и технологиите отделя на Русия все по-задно и все по задно място!
10
12
 
3
 
! Отговори
мухахахаха преди 2 години
Какво чакат мужиците? Да вдигат вълка единак су57 и да размазват колективния запад, не знам какво чакат? Да пращат танковете т14, от тях не знам колко имаха, май 15 и Лисабон ги чака. Какво става с гордостта на флота, дизела евро1 Кузенцов, къде е този варел, не е ли в Азовско море?
9
2
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВМЕСТО ГЛУПАВИ САНКЦИИ ЕС ДА ГЛАСУВА МИНАВАНЕ НА ВТЕЧНЕН ПРИРОДЕН ГАЗ МНОГО ПО-ЕВТИН Е
8
3
 
8
 
! Отговори
До 7 преди 2 години
Ааа ха йа ха ха ! Ти на колко си године бе ? Какви ъснковр те гонят бе ? Ако бъдат нападнати руснсците пуска в действие ракети, електронни ситеми за заглушаване и твойте танкове ще станат спомен , то и самолети няма да могат да летят поради унищожаване на електрониката им. Разузнавателните сателити ще бъдат свалени на момента
7
6
 
3
 
! Отговори
. преди 2 години
Германия и Франция ще горят!
6
4
 
5
 
! Отговори
жалко, но факт преди 2 години
Цялата работа е да не се допусне "Северен поток", за целта армията ще навлезе в размирния Донбас и така ще принудят да се намеси Русия- за другата седмица ще гледаме война. За жалост много обикновени хора се радват и с нетърпение очакват .
5
3
 
8
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Няма ли кой да нарисува картината... булонки се зъбят на Сибирска Мечка...)))
4
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хиляди американски,британски и германски танкове са в пълна бойна готовност.Ако Русия нападне ще контраатакуват и ще се отвори път към Москва!
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин колко се плаши от джендърски санкции...
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Налагат санкции на себе си...