Медведев: Война между Русия и НАТО ще е катастрофа

„Луди глави“ в НАТО разсъждавали за такъв сценарий
27 яну 2022 10:10, Елка Василева
168
Медведев: Война между Русия и НАТО ще е катастрофа
Снимка: архив, БГНЕС

Сценарий, при който Украйна ще реши да тръгне по силовия път по отношение на Донбас, сблъсквайки Русия и НАТО, ще е най-драматичен. Това заяви заместник-председателят на руския Съвет по сигурността Дмитрий Медведев пред руски медии.

Още по темата

„Това ще е най-драматичният, просто катастрофичен сценарий. Надявам се това никога да не се случи“, каза Медведев.

Той обаче посочи, че в страни от НАТО и САЩ отделни „луди глави“ вече разсъждават на тази тема. „Но аз разчитам, че това никога няма да се случи“, заключи Медведев.

За неприемливостта на война между Русия и НАТО говори по-рано и премиерът на Латвия Кришянис Каринш. По думите му страни от Алианса вече са готови за подобен конфликт, но такъв сценарий е най-лошият, тъй като това ще е много голяма световна война, пише Lenta.ru.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА/ НЕ Е ВЯРНО! АЗ ИСКАМ ВОЙНА! ВСЯКО ПРЕДУМИШЛЕНО ПРЕСТЪПНО ДЕЙСТВИЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА СЪОТВЕТНО!
38
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 32 "Руснаците дори и да няма какво да ядат, дори и да са със скъсани ***, пак ще лежат в окопите в името на матушка Русия." Особено ако зад тях има политкомисар със зареден пистолет, нали? Тая "отдаденост" я знаем. Чели сме историята. За разлика от някои от вас.
37
14
 
8
 
! Отговори
СС преди 2 години
Значи в македония като репресират българите ревете а в украйна като репресират руснаци Путин нямал право да ги защити. Ами какво се учудвам то нашите продажни управляващи няма да си мръднат пръста за българите в македония ако започнат да ги колят....
36
9
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
КОМУНДЕЛОПУТИНАРИЯ НАРУШИ МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР КАТО ОКУПИРА ДОНБАС И ЛУГАНСК И ВКАРА ВОЙСКАТА СИ ТАМ! А АНЕКСАЦИЯТА НА КРИМ БЕШЕ ТОТАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЗАЩОТО Е ПОДПИСАЛА, ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА КРАДЕ ОТ ЗЕМЯТА НА УКРАЙНА! ООН ДА СЕ СЪБЕРЕ И ДА СЕ ГЛАСУВА БОМБЕН УДАР НАД КРИМ, ДОНБАС И ЛУГАНСК!
35
6
 
12
 
! Отговори
Всички страни преди 2 години
Имат суверенно право да се присъединяват към военен блок, който си пожелаят. САЩ и НАТО потвърдиха, че не може да има сфери на влияние. Латинска Америка и Украйна са в правото си да избират военен блок. Венсеремос!
34
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 14/22 "изтърка се това клише пич, Русия е Русия не защото някой олигарх си е купил къща на Запад, ама ти си толкова огранечен че не можеш да го схванеш." Русия е Русия, защото политиците им са точно такива двуличници, че проповядват срещу Запада, но без запада не могат да понесат да живеят в Русия(ако трябва да ползват руската "реалност"). Това е публична тайна кой какво носи,няма нужда да им пера нищо. Например любимия часовник на великия ви вожд е германски за половин милион, но не рубли
33
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А краварника да не би да прати асандж на почивка?!
32
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като знаят че ще бъде катастрофа, тогава да бъдат така добри немедленно да прекратят военните си "учения" покрай украинската граница и да изтеглят армията си навътре в Русия на предишните си позиции!!!
31
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грешката на русия е , че не анексира цяла украйна а трябваше за да няма проблеми сега с тяхДори и по хитлерово време украйна е застанала на страната на завоевателяСамо истинските руснаци са се борили против окупатора
30
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шефовете на най-големите, държавни компании в Русия са със заплати от по няколко милиона рубли... дневно... Пенсионерите им обаче "живеят" с 170 долара на месец... Ежедневно има протести срещу Путин. Не виждам, как ще има война при положение, че пандемията ги мори брутално.
29
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо нато и краварите подкрепиха разцеплението на Югославия, а на другите не дават?!
28
5
 
14
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
До EmigrantТИ, ако ги питаш в Кремъл, РУсия е под заплаха от 100г. Все някой се готвил да ги напада, да ги унищожава...да им вземе "най-скъпото", каквото и да е то.В същото време, те нападат и окупират съседните си държави. Примерите много. Украйна е само един от тях.
27
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
17 ужасявам се като чета медиите в чужбина, а и тук. Явно не се познава руския дух и начин на мислене. Много хора са разсъждавали като тебе и преди и всички са свършвали зле. Руснаците дори и да няма какво да ядат, дори и да са със скъсани ***, пак ще лежат в окопите в името на матушка Русия. С тия дивотии само правят руснаците още по-националистически настроени. Само ги правят още по-силни и обединени. Всъщност политиката на САЩ и ЕС превърнаха Русия в хипер сила. И продължават в същия дух.
26
7
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПРИ ТЕЗИ БЕЗОБРАЗНО В ПЪТИ ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ НА ГАЗА! ЕС ТРЯБВА ДА ГЛАСУВА ДА ПРЕМИНЕ НА ВТЕЧНЕН ГАЗ ОСНОВНО! ЦЕНАТА Е ВИСОКА НО КАТО НЕ ПОЛЗВА ГАЗА ОТ КОМУНДЕЛИСТАН НЯМА ДА ИМА ПЕЧАЛБА ЗА НЕГО И ЦЕНАТА БЪРЗО ЩЕ СЕ СВЛЕЧЕ!
25
9
 
13
 
! Отговори
българин преди 2 години
Бе какво постоянно каканижат какво могла да направи Украйна бе! Украйна е независима държава и потенциален кандидат за НАТО! Точка! Русия не е в състояние да поставя никакви условия на Украйна! Цялата отговорност за евентуален военен конфликт с Украйна е на Русия, и свободният свят няма да допусне подобни агресивни действия на руската армия да не бъдат наказани подобаващо! Твърденията на Русия, че провежда само учения все повече изглеждат неубедителни...
24
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДО 14/21 Да, аз имах предвид какви са самите управяващи на Русия. Тотални двуличници, цялата им пропаганда е основана на една лъжа и това е видимо и с просто око. Той и Ким е същия - учил в частно училище в Швейцария, вози се на найлуксозния Мерцедес Ес класа, но иначе севернокорейците нека рупат корените, а децата им да ослепяват от недохранване.
23
8
 
19
 
! Отговори
До 20 преди 2 години
Значи, ако Турция окупира кърджалийска област, а ние решим да ги нападнем и да си я върнем обратно- това ще е акт на агресия от наша страна към Турция???Или аз не ги разбирам нещата. Всъщност, Путин това може да го прави към други държави, защото той е най-великия, ние тук нямаме право да си отстояваме своето? Също и украинците?
22
7
 
12
 
! Отговори
СС преди 2 години
това е театър за да замажат икономическата криза в европа инфлацията сертификати ограничаване на права и всякакви подобни неща. сега фокоса се измества ще има ли война типично американски похвати за дезинформация и отвличане на вниманието от надробените проблеми на масата от хора....
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Меца се навежда, ще вземе да клекне пред нато за ужас на войнствените *** тук ...
20
5
 
17
 
! Отговори
Emigrant преди 2 години
Поредната мутра от империята на злото!Уж сте против НАТО и запада,но си пращате децата да живеят и учат на запад,за по сигурно и по густо?!Накрадените ви трилиони пак ги вардят западни банки?!Все едно,че някакъв си чудак,който ползва гугъл да дава съвети на собствениците на гугъл как да се развива компанията и какво да търси или не търси!!Умийте си некъпаните з,адници,раздайте го по скромно и смирено и престанете да размахвате ракети и бомби,а да твърдите,че другите щели да ви нападнат!НАПАСТ!!