Шевченко: Стрелят до жилището на майка ми, леля ми е в мазе под земята

Животът на най-близките ми е в опасност, заяви той
5 мар 2022 18:15, Анисия Иванова
69
Шевченко: Стрелят до жилището на майка ми, леля ми е в мазе под земята
Снимка: БГНЕС

Животът на легендата на Украйна и Милан – Андрий Шевченко, се превърна в истински ужас в последните дни на войната с Русия.

Преди дни футболистът призова за мир от Лондон, но преди часове трогна света с признание, че войната е на метри от дома му, а майка му е под обстрел.

"Футболът вече не съществува за мен, защото животът на най-близките ми е в опасност. Тази нощ ме събуди майка ми, за да ми съобщи, че стрелят по нея. Тя живее в близост до летище, което е бомбардирано от руснаците.

Къщата й се тресе от взривовете, а се чуват и изстрели. Леля ми пък живее в мазе и от 4 дни и е под земята. Страхува се да излезе.

Думите не са достатъчни да опишат ситуацията. Нужна ни е помощ. Благодаря на всички, които ни подадоха ръка, но се нуждаем от още подкрепа. Всяка минута закъснение може да е фатална", заяви Шевченко пред медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Тази война е обречена, тя няма да помогне на никоя страна, на никой човек!Така не става, как става ли .... ами с думи прости, но те не са за прости хора!Войната не е изход, тя у вход.....без изход !
42
0
 
2
 
! Отговори
Бенефициент на грант преди 2 години
Някак е по-либерално и демоктатияно да се живее в мазе, този модел е Луганск от 8 години, докато Украйна пуска касетъчни бомби там на лошите сепаратисти!
41
1
 
1
 
! Отговори
хас ду кайни алайне преди 2 години
абе ако са идрусали външната й евро-тойлетна, бегай да зариваш шо че ти плъзнатглистицревляци и насекоми, и милата шъ завъди в двусефкътъ срамни ***. и като зайдеш дома на село ти записвай кои карат на водка, сельтка и русуше салатурише - и докладваш на органите. че да се отмълзеш на хироу угоркиноуъ
40
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали ви мобилизира вожда, защо си в Лондон, а не защитаваш близките си. Тов си е ваша идея.
39
6
 
13
 
! Отговори
БАИ ШИЛЕ преди 2 години
СТРЕЛЯТ ТВОИТЕ ФАШИСКИ ПРИЯТЕЛИ
38
5
 
3
 
! Отговори
Ефтурнашийникоооо преди 2 години
Абе толко днешни граждани на Украина днес живеят и работят в разните държави като велики спортисти, музиканти, артистки, научни работници, дисертационни студенти, доценти, асистенти, професори дори има дето се занимат с тва онова и не се хванат дружно за ръце в едно с по 5, 6 техни колеги, любовници, съседи, или кой знае какви и да се прехвърлят в окопите където украинската кръв изтича и със собствени сили, пушки и патрони давайки пример че могат да загинат дори в безмисленна стрелба един в друг
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шева ,уважавам те но това е война.Или аз тебе или ти мене.
36
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте ревали за тоя Донбас, дето бл*довете от 20 години ги прилапаха заради въглищата. Пълен смях.
35
15
 
24
 
! Отговори
4 преди 2 години
А когато стреляха 8 години по Донбас защо мълчахте?Оттам тръгна войната !
34
13
 
27
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Нарамвай пушката и отивай да защитаваш майка си.Мен това не ме касае,защото не съм нападнат аз.Това си е ваша война,управяйте се!
33
5
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Аз не одобрявам инвазията в Украйна,но все пак разбирам защо руснаците я предприеха...Иначе:.Знаете ли какво казва Суворов?..-"Щика е юнак,а куршумът-глупааак"..Защото със щика се изправяш лице в лице и ВИЖДАШ кой е насреща ти,но ако те настигне куршум просто няма да знаеш КОЙ ГО Е ИЗСТРЕЛЯЛ и от къде е дошъл...Който може,нека помисли по въпроса....Който не може,да си избере една от страните и да вика с/у другата !
32
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да го бяхте питали какво му е извинението да продължава да стои в Лондон.
31
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано разрешат на Чепшенко и Зайченко да осъществят еднополов брак помежду си
30
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зад компютър е много лесно да защитаваш Украйна и да нападаш Путин. В България е пълно с подобни смели мъже дървени философи.
29
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този за 5 дена си подкопа имиджа граден 20 години.
28
5
 
23
 
! Отговори
Този преди 2 години
украински предател какво се изказва от Лондон. Всеки може така. Хубав е живота на хранилка, нали? И да иде в Украйна какво че стане. Ще го снимат с униформа и калашник пред частния му самолет като Усик и че се покрие. Това естествено няма да спре смъртите на обикновенни украинци. Всички предатели на родината, най-накрая плащат. Това и нашите предатели също да го знаят. Няма къде да се скриете .
27
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Връщай се обратно да ги защитаваш бе, какво ревеш от Лондон?
26
43
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русофили - предатели на България! Под съд!
25
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Русия са регистрирани 53 нео-нацистки и про-фашистки организации и групи - със съответните символи. Путин е редно да денацифицира първо русия!!!
24
16
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя забрави как 8 години пак в Украйна други хора спяха по мазетата си докато дрогираните нацита се забавляваха да обстрелват със снаряди жилищни квартали на ЛНР и ДНР. Иначе, също дълго време беше на руска хранилка в Челси, където нищо не показа като игра.