Атанасов: България ще даде военнотехническа помощ на Украйна

Проекторешението за това е внесено в петък
3 апр 2022 10:00, Петя Славова
910
Атанасов: България ще даде военнотехническа помощ на Украйна
Снимка: БГНЕС

България ще даде военно-техническа помощ на Украйна - това предложение на "Демократична България" ще бъде гласувано през идващата седмица. Това обяви съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов пред bTV.

Проекторешението за това е внесено в петък.

Още по темата


Сигурен съм, че България другата седмица ще има решение да предостави военно-техническа помощ на Украйна, добави той.

Според него ще има мнозинство да се даде мандат на кабинета да предостави помощ според нашите способности, дори и символична. ГЕРБ и ДПС са готови да дадат подкрепа, добави Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


910
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
671
0
 
0
 
! Отговори
Дрът Пърч преди 2 години
Помня преди време че стана въпрос за какво сме им на нато. Бат Бойко тогава каза че те ще ни дадат техника, а ние ще си пратим децата да воюват (т.е. пушечно месо). Стана малко скандал после ама както и да е - може да потърсите интервюто в нета. Май така са изклатили Украйна.
670
1
 
4
 
! Отговори
Павел преди 2 години
ДБ явно защитават чужди интереси след като напират за включването на България във война!
669
1
 
5
 
! Отговори
Невена преди 2 години
Атанасов май го мъчи старческата сенилност
668
2
 
8
 
! Отговори
До Krom преди 2 години
Не разтягай лъжи и пропаганди! Правителствата на ЕС са продажни и купени от американците, но хората масово са против въвличане на държавите им в чуждия руско-американски конфликт. Днес гърците например отказаха да транспортират натовска военна техника в Украйна. Въпреки че и тяхното продажно правителство се над упи, хората не са!
667
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 746- Давайки оръжие на Украйна това означава : НЕВИННИ ЖЕРТВИ-ДЕЦА,ЖЕНИ,МЛАДИ МЪЖЕ ! ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПОМАГАМЕ С ОРЪЖИЕ,ОТ КОЕТО УМИРАТ ХОРА !?
666
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не говорете от името на България, предатели! Българите не желаем участие в чужд конфликт, независимо под каква форма. Желаете го само вие, юди продажни, които лично печелите комисионни и постове от антинародната си дейност.
665
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 745-Не с руснаци,Не с германци,Не с американци ! С ВСИЧКИ С ВСИЧКИ трябва да сме настроени приятелски и добронамерено !Шапка свалям на Бойко Борисов,който УМЕЕ да води такава политика-добросъседство,приятелство,но и отстояване на интересите и принципите на България,внимание към народа си ! К.Петков си мисли,че да си политик е лесно,ами не става с неподготвен и непознаващ историята и принципите на държавата човек,макар и да е с Харвардско образование!
664
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля, че няма нужда да се правим на русофили и американофили плюс привърженици на Вебер/Урсула. Референдум и народът да отсъди. И стига с мушики от рода на Бойкикев/Ат.Ат. Един референдум се подготвя за минимално време и въпросът ще е един: с руснаците или с ЕНП на Германия и украинците? Три пъти ставаме съюзници с Германия, трети път катастрофираме! Първият път с Кайзер Вилхелм II, вторият път - с Хитлер, сега - с Вебер и Урсула Лайен.Много ни стана! Значи Унгария и Гърция са глупави, така ли
663
5
 
14
 
! Отговори
Спас преди 2 години
Пази Боже! Защо се врете там, където не ви е мястото?! Спазвайте *** НЕУТРАЛИТЕТ! Страна колкото длан, без никаква армия, тръгнали сме да се слагаме. СРАМ, КИРО,СРАМ!Рискуваш нашите ***, не твоя!
662
10
 
1
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Анонимен 740 - то се вижда кой е "мушмурок". Всички държави в Европа - в т.ч. и неутрална спрямо НАТО Швеция - изпратиха военна помощ. Дори - Македония. Само тук едни "мушмуроци" пеещи в хора на Митрофанова обясняват как ще "започнем" война. Та по полека с класификациите. Следствието от сведените ви главици са подигравките на Митрофанова и меко казано хулиганските клипове на сайта на матерното ви посолство. Такива дела, "мушмуроци"!
661
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно, трябва да даде. И да арестува всички руски агенти.
660
0
 
9
 
! Отговори
Българка преди 2 години
Ни са притиснявайти. Едно време имаше една детска игра. Рисуваш си главата, после ръчички, после краченца и накрая едно въженце около главата. И губиш играта. Започва втори етап. Да видим, народа или те. Те или народа. От всеки един от нас зависи. Без изключение. На тия с шалчетата с украинските знаменца няма смисъл да ме четат. Те са си удУшени по рождение.
659
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мушмороци, няма ли да проведете референдум. Утре ще се скриете по отредените за вас бункери, но народа ще опира пешкира ви. Хората не са навити заради вашите болни мозъци да страда, достатъчно е това с горивата, цаната на всичко и останалите незгоди.
658
1
 
9
 
! Отговори
Ивайло преди 2 години
Ако ги слушаш ДБ ще си кажеш че не е истина ква помощ може да дадем :)
657
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде продадоха бъдещето на Българския народ за пореден път, разбира се и напълниха джобовете си, пак за пореден път.
656
0
 
20
 
! Отговори
АЗ преди 2 години
До До OMG Lucher Точно защото познавам нашата история и до какво са ни довели нашите политици аз искам България да е неутрална 100 % , не като през 1 и 2 световни войни. Помощ хуманитарна за наистина нуждаещи се да, прозрачна хуманитарна помощ нищо повече, никакви оръжия. Неутрална позиция означава не се подкрепя Русия и не се подкрепя Украйна.
655
16
 
1
 
! Отговори
Асен преди 2 години
До АнтинатовецНарода умнико е представен в парламента. Ако там има мнозинство да се даде оръжие, значи народа така е решил. Тва, че някой рублаждия като теб се мисли за целия народ си е негов проблем ;).
654
0
 
12
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 2 години
....абе кви ги дрънка тоя и кви ги мислят таквиа като него!?....мое само да им дадеме чушкопеци да си пекат чушки в полеви условия
653
1
 
25
 
! Отговори
софиянец преди 2 години
Атанасов, както и всички други крякащи депутати, министри, експерти (социолози, политолози, пр.), които са на хранилка на разни фондацийки, институтчета и посолства, хранени последните 30+ год. са ясни на всички, както е ясна и тяхната мотивация - антибългарска. Тези хора не са съпричастни на народа ни, нито се чувствт българи. Съдбите им (и на близките им) са извън България. Те ще бъдат съдени, последствие - тов също е ясно!
652
32
 
7
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Предлагам всички русофили да се изнесете от България.В руските степи има място за всички Ви.Азиатското джудже от бункера ще ви приеме всички.Ще има рубли за всички.Вземете си тоалетна хартия,да правите бартер.Една ролка за 1 кило рубли