Десислава Атанасова: Нулево справяне с всички кризи за управляващите

Във време на кризи са нужни решения, заяви тя
Обновена: 23 апр 2022 09:51 | 23 апр 2022 09:35, Петя Славова
180
Десислава Атанасова: Нулево справяне с всички кризи за управляващите
Снимка: БГНЕС

Правителството вече му е време да вземе своя еднопосочен билет, категорично заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. "Когато вчера чух за посещението на Кирил Петков в Киев, първоначално си помислих, че това отново е лексикална бъркотия и отново Кирил Петков е имал предвид нещо друго",  коментира тя пред БНТ обявеното посещение на българска правителствена делегация в Киев.

"Замислих се, че ако цялата правителствена делегация ще пътува до Киев, след това може да отиде и до Скопие, след това може до Руанда, да мине през Кайманите, където са офшорките на компании, сред които "Джемкорп", с която правителството подписа меморандум", подчерта Атанасова.

Според нея, има нулево справяне с всички кризи и задачи от страна на управляващите.

Още по темата

Моряците колко дни ги спасяваха? Имаме информация, че Лена Бориславова е летяла до Сочи, за да ги прибере, защо не отиде Кирил Петков, за да ги прибере, попита тя риторично.

 100 дни са напълно достатъчни, за да разберат българите, че това правителство е най-слабото в историята на България, категорична е Атанасова. ГЕРБ няма да подкрепя правителство с премиер Кирил Петков. Опозицията няма никакъв ангажимент да подкрепя управляващата коалиция, допълни тя.

Според нея, наблюдаваме "партийно обладаване" на постове и "разпределяне на баницата".

Атанасова коментира още, че в "Продължаваме промяната" няма лидерство, а Кирил Петков и Асен Василев са "двете страни на една монета".

Фискалният резерв удари дъното - 4,7 млрд., допълни тя.

Десислава Атанасова коментира и темата дали България трябва да изпрати оръжия в Украйна:" Когато ние сме взимали своите решения, сме изхождали именно от евроатлантическата ориентация и подкрепата за ЕС от нашите избиратели. Правителството за пореден път демонстрира своята безпомощност, заради противоречията, които имат от ден първи. Те нямат едно решение, което в парламента да не е предизвикало трусове."

Тя допълни, че всеки, който е управлявал, знае, че пролетните и летните месеци се ремонтират пътища. "В Триград пътят пропадна през ноември, когато управляваше ПП. Пети месец - кола е пропаднала в реката. А асфалтът нали не се ядеше, попита Атанасова в отговор на въпроса по темата за кризата с изплащането на парите за пътищата."

Според нея, поне половината от българските граждани очакват нови избори, а във време на кризи, са нужни решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
6
 
! Отговори
тя преди 1 година
А вие без да има кризи бяхте с нулево справяне !
122
1
 
6
 
! Отговори
Киркова преди 1 година
Това кречетало,само когато спи не говори против К.Петков и компания.Ставаш банална птицо прелетна.Затвори си плювалника поне на днешната дата, хората да са далеч от теб и ти от тях.
121
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лисицата като не може да стигне гроздето казва че е кисело
120
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие се справяхте с кризите не на нула, а на сто процента, т.е. сто процента крадене.
119
0
 
7
 
! Отговори
Българка преди 1 година
Всички сте маскари
118
2
 
9
 
! Отговори
Българка преди 1 година
Атанасова,няма да е лашо да си затваряш гнусната уста,и вие и Киро сте до долу,всички сте продажници.Затвора ще ви е малко.
117
3
 
9
 
! Отговори
Баце чакаме те преди 1 година
Връщай се да ни спасиш от голямото грабене, останахме без нищо
116
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Баце чакаме те 129 Не, мерси, гербав. Вас да ви спасява, има още в чекмеджето. Ние вече го знаем как ни спасява :)
115
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 124 Хапнахте ли, гербав :) И пак хванахте клавиатурите :) Ако не бяхте построили путинския пАток, война нямаше да има, нали знаете. Аз съм против путин, така че не ми го прикачайте, баце му подаряваше кучета и му се мазнеше. А колкото до кой можел да ги харесва изброените - който е гледал 12 години баце и герб-прости и крадливи, под каскета и доганя :)
114
6
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Не е нулево справяне , с отрицателни стойности е !
113
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Деса поетеса пак се опитва да каже нещо!
112
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Питам се, колко трябва да се дебеляв за да харесваш Киро лъжата, Асан крадеца, агент Дамаджанов, г-жа Лъжа, Чалгаря, Фигурант Решетников, Гуглената, Наското, Гела...Бойкикевия, Прокурорчето на Тошо и т.н отвратия около тях...и да си путинофил във време на война разпалена от масовия убиец путин. Да ме прости Господ Бог, ама считам, че такива такива не са човеци, не са човеци.
111
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 120 А вие кога ще се смирите? Че повече няма да можете да крадете :) Чакаме пример от вас - гербавите :) Не може само празни приказки, дела трябват :)
110
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очилата не я правят по-умна.
109
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 120 Как са ги продали, като ги е нямало, гербав :) Въпросът как са купени стои и след продажбата им, за ваше съжаление :) А и самата им спешна продажба, всъщност потвърждава, че има нещо нередно :) Иначе защо да ги продава? Получава Бориславова, колкото шехерезадов, между другото, защото си е оставила доходната практика, за да я плюете по цял ден. Не е лесно, никой няма да се хване за черните ни очи. И защо си мислите, че Вие ще ми определяте за какво да пиша, дали ще си гледам праз
108
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма никакви Барселонски имоти Отдавна са продадени Ако е имало нещо нередно да е излязло наяве И върви питай *** как така получава 14000 лв е от там се събират милиони виж и *** какво притежава защо не пишеш за това Върви си гледай празниците Смирение смирение смирение
107
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Аз промяната 117 Аз много искам, ама непрекъснато ни се натрапвате, гербав :) Много искаме да ви забравим, но не ни оставяте :) Всеки ден по медиите поне половината новини сте вие и под статиите е пълно с вас. Как да ви забравим, кажете :)
106
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Аз промяната 114 Гербав, на биячите под колоните на МС нищо не им се случи, нали? Никой нищо не ги наказа. Обаче Вас изобщо не Ви притеснява. Даже ги обвинявате, макар че съдът вече реши, че арестите им са незаконни. А ревете за едни, които никой не би нарекъл българи, камо ли пък мирни, за които нищо не сте доказали. Къде са Ви съдебните решения за незаконни арести от страна на Рашков? Няма такива. Така, че за какво става дума?
105
5
 
7
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
До 113 ти да видиш Борисов та Борисов Спри вече с тази фиксация Спри вече с тези лъжи САМ не си вярваш но да черниш да мажеш и ЗАЩО ГО ПРАВИШ ТОВА СПРИ СЕ ПОНЕ В ТЕЗИ ДНИ ОМРАЗАТА ОМРАЗАТА ОМРАЗАТА РАЗРУШАВА ЗДРАВЕТО ТИ ДА ЗНАЕШ ТВОЯТА ФИКСАЦИЯ НЕ ПОЛЕЗНА ЗА ТЕБ
104
16
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА ГОВОРИ ИСТИНАТА!