Заради санкциите: Хиляди богати руснаци останаха без луксозни коли

Близо 8000 автомобила са блокирани в Белгия
24 апр 2022 11:10, Нели Христова
74
Заради санкциите: Хиляди богати руснаци останаха без луксозни коли
Снимка: БГНЕС

Заради санкциите, наложени от ЕС на Русия, хиляди богати руснаци останаха без очакваните доставки на луксозни автомобили.

Около 8000 превозни средства, включително най-новите модели Lexus, Cadillac и Mercedes, предназначени за Русия, остават в пристанището Зебрюге в Белгия - не могат да бъдат транспортирани поради санкциите.

Автомобилите са пристигнали от Азия през първата седмица на април. Те трябваше да бъдат изпратени до Русия, но попаднаха под забраната за внос на луксозни стоки, която забранява импорта на автомобили на стойност над 50 000 евро.

Вероятно колите ще бъдат продадени на други пазари.

Както беше отбелязано, местните власти се опитват да намерят изход от ситуацията. Зебрюге има място за 10 000 автомобила. Това е едно от най-големите пристанища за превозни средства в Европа, като над два милиона превозни средства преминават през Зебрюге годишно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Глупости преди 1 година
Ще се внясят всякакви коли през Китай или трети страни... същото с частите и т.н. нито една фирма не може да "забрани" на мене като клиент да купя нещо и да го продам на друг (клиент). Apple ще се внася от неофициално от вносители, неексклузивни... Второ има много луксозни китайски брандове, които ще навлязат смело на нишите с най-голямо удоволствие. Същото е Нетфликс, Мкдоналдс и т.н.
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че пратете ги насам. Гладен *** ще си купи...
48
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другари РУСНАЦИ,, излизането в чужбина вие осъществявате само и единствено с ТАНКОВЕ .. Така че западни леки коли не ви трябват ... Защо целият свят ви нарича АГРЕСОРИ ???
47
0
 
10
 
! Отговори
И.Б. преди 1 година
Горките богаташи, ще трябва да свикват с по-малко коли. Природата е благодарна за този поврат.
46
0
 
2
 
! Отговори
Tony преди 1 година
Da pocne nadavane.
45
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на нас в русия тези коли не трвбват вземете си ги и пънете ги където си искате живота ни в русия може и без тях по добре старият москвич .вие сте способни ще си намерите друг пазар както намерихте и енергоносители
44
2
 
11
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Волгите свършиха ли?
43
8
 
18
 
! Отговори
p преди 1 година
От една страна кохортата около путин си чака луксозните автомобили , от друга повечето руски танкове с които нападат Украйна са модел к е на служба от 73 г (че и по стари се забелязват да горят по украинските полета) ,да не говорим и до колко са поддържани,после кърши пръсти и уволява военнокомандващи и началници във ФСБ. То не може хем поголовна корупция хем модерна армия.
42
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Чудо голямо ! Голям праз ,че няма ,,луксозни коли ,, !Живота може и без дивотии и лИИГаВене . Здраве и щастие се постига и без лукс , трюфели ,20 -30 годишно уиски ,картини нарисувани с краката ...
41
1
 
10
 
! Отговори
шмatka преди 1 година
Въъъййй ми са ко ша праят ? Сигурно ша са хукнат да ходат кат мене-пеша!!???
40
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
защо азитски коли минават през европа за азиатска страна, нали малинкий Майло се величае с територии, той на майловската федереция не е направил, а иска други територии.
39
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хиляди коли останаха непродадени
38
6
 
14
 
! Отговори
бг преди 1 година
Креме ми Дуро за богатите руснаци.Разменете си двете главни букви , за по-голяма яснота.
37
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че масовото население не мисли. Иначе пълни щуротии ни заливат. Ексхумирали тру пове от гробовете в Буча? Кой, бе? То ако вярваш на сляпо, няма да се замисляш що за дивотии ти приказват. Слушайте и се замислете, възможно ли е изобщо. Западната пропаганда удари дъното, но и потребителите и са на съответното ниво.
36
4
 
10
 
! Отговори
СМЕХ В ГЕРБ преди 1 година
.... Боже, КВА загуба..... Също като "МАСКВА".... ХАХАХААА...
35
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Останали без луксозни коли? И как станало тва? Продали са ги, превърнали са ги в скраб? Ама как се е случило? Тотално изтрещяхте. Какво им се случило на колите? Че то в Москва и Санкт Петербург има такива коли, които струват повече от блоковете в Люлин. Лъжите няма да ви помогнат. А на Люблянка не можете да си купите и звънец за вратата.
34
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 36 . . . .Хубави примери даваш, ама да беше чел малко история. Точно затова се води войната, щото корабостроителницата и целия Николаев са руски, специално построени за Руския черноморски флот! Това, че по стечение на обстоятелствата са попаднали в границите на Украйна не ги прави вечно украински. Тя и Аржентина си иска някакви острови. И Китай владее чужди територии насила. Не е справедлив света.
33
10
 
25
 
! Отговори
Москвичи преди 1 година
На всички русофили да отнемат западните коли!
32
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимен 27 само че след като си предадеш автомата ще се наведеж и ще го поемеш отзад. И ще го поемаш до края на живота ти. От такива тарикати като тебе турците са ни имали за овце 500 години.
31
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин да подкара Запорожката относно. Опа, тя пък украинска и няма части. Както и Москва беше правена в корабостроителницата Николаев - Украйна.