Спахийски: Украйна влиза в дълг към САЩ

Според него, нито САЩ, нито Русия искат войната да спре
11 май 2022 11:24, Петя Славова
128
Спахийски: Украйна влиза в дълг към САЩ
Снимка: БГНЕС

Експерти прогнозират, че войната в Украйна ще е продължителна.

"Американците и британците бяха подготвили изключително добре Украйна и затова Русия не успя да постигне бързо целта си. Те ще завземат Донецк и Луганск, но ще влезе много дълбоко в Украйна, за да има за какво да преговарят и да отстъпят завзети територии. Никой не иска мир в момента, нито САЩ, нито Русия. Няма дипломатическа активност", коментира пред Нова тв журналистът Емил Спахийски.

Още по темата

Според него програмата lend-lease се изплаща с години и е подтикната от бизнеса, така че Украйна ще има дълг към САЩ. "Руснаците имат възможност зам ного добро разузнаване, така че тези боеприпаси може и да не стигнат до целта си", посочи той. И допълни, че войната е между два свята - между САЩ и Русия. А конфликтът обхваща лека-полека целия свят и го ерозира.

По думите му предстои чудовищна криза за храна, а сред другите големи кризи е енергийната. "Русия може да издържи изключително дълго тази война - от енергия до хранителна промишленост, сладка вода и гори. Тази война на изтощение

Той коментира и съобщението за договорена по-ниска цена на втечнен газ със САЩ. "Изградената тръба за газ винаги носи по-ниска цена отколкото да се транспортира чрез сгъстяване по танкери. Това, че газът ще е по-евтин са фанфари", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До у лево.... У лево, у десно, ама си тъпунгерос. Сталин и Хитлер имат подписан договор за ненападение и за подялба на Полша, казва се Пакта Рибентроп-***. Съгласно този Пакт Германия и СССР нападат Полша, полските офицери предпочитат да се предадат на руснаците, и това е голямата им грешка. При Катин, по заповед на Сталин са убити и заровени в общи гробове над 20 000 полски войници и офицери. През 1992 г. Елцин разсекрети документите за убийствата в Катин. Сега путин = Хитлер + Сталин.
100
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този не трябва да се казва спахийски, а путилийски...защото е лъжлив путинофил, а се представя за журналист. путин и расия вече загубиха тази война, а какво, как и за какъв период ще плаща, или няма да плаща Украйна не е работа на путилистиците, те да си гледат путиландията, че скоро и откраднати кенефарници няма да имат.
99
4
 
2
 
! Отговори
някой преди 1 година
Който дълг ще бъде платен от замразените около 600 милиарда долара на руската мафия! Така се прави! Евала!
98
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясно си личи, че този е прорашиска xлeбapка... За Украйна е важно да победи на всяка цена, защото за нея няма друг път да оцелее...
97
6
 
5
 
! Отговори
Садам от Ирак преди 1 година
Америка не ги интересуват парите
96
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Емил Спахийски е агент на Путин в България.
95
40
 
5
 
! Отговори
бл.134 в Zап. парк преди 1 година
Слава на САЩ !
94
27
 
9
 
! Отговори
Бобо преди 1 година
Рашките сами се на играха!!!Нато на границата, зловещи санкции, пълна изолация на Раша. А кой печели?Американците произвеждат оръжия както никога до сега. Огромно влияние на Нато. Явно Путин е станал агент на ЦРУ няма друго обяснение!
93
15
 
5
 
! Отговори
народе-е-е преди 1 година
ИШ ТОЯ НАГЛЕЦ СЕ ИЗПЕРЧИ ДА ДАВА СЪВЕТИ ЗА СВЕТА И ДА ОБРИЧА ПОРАТА НА НАШАТА ПЛАНЕТА - ХАЙДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ ....
92
37
 
9
 
! Отговори
NATO преди 1 година
Русофили,пък всички подали молба за зелена карта ,да бягат за Америка.Защо не подадете за червена карта бре???
91
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бай Илийчо - един съвет? Спри да дъвчеш русофилски гомна и направи нещо за себе си. Така ще излезеш от глодо и мизерията които съпътстват всички руски газоблизци. Защото ако не "хвърлят атома" ще си идеш с отворени очи.
90
37
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 90 - трети месец вече русофилските тро/ляци все за това пеете - Украйна да капитулира за да се "спаси". Имам усещането, че вече не можете да го вдигате от яд, че не се случва. Е, няма и да се случи. Спомнете си какво направиха афганистанските козари със значително по мощната за времето си съветска армия и си представете сега какво ще направят украинците.
89
35
 
12
 
! Отговори
КГБ преди 1 година
Поредният московски агент активизиран да ръси червена пропаганда
88
37
 
12
 
! Отговори
Стара червена ковра преди 1 година
Спахийски, не бери грижа! Тези оръжия ще ги плати Параша чрез репарациите, които по-скромни изчисления наближават 2трлн долара. Ще платят и за убитите деца, и за всяка съборена тухла в Украйна ще платят.
87
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато е жив Путин, ще има война.
86
34
 
16
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 година
Спахийски е комунистическа издънка и говори простотии - дървен недоубит комунист!
85
33
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде, изскочи името на още един петоколонник - Емил Спахийски. Ръси ли ръси жални опорки...
84
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя Емил Спахийски дрънка такива г-лупости, че няма накъде повече. Да прочете закона за ленд-лийз и малко разузнавателни данни, щото не знае къде се намира.
83
6
 
35
 
! Отговори
у лево преди 1 година
Украйна има подписан договор със Хитлер през втората световна война за военен съюз срещу СССР. Факт, който иска ще го намери в нета. Сега НАТО и Запада се управлява от внуците на нацистите от ВСВ. На канадска министърка дядо й е такъв. Канада подпомага Украйна много активно. Степан Бандера нациста е украинския Васил Левски за последните 8 години. Запада винаги е обичал нацистите, факт.
82
0
 
21
 
! Отговори
Ще има ден преди 1 година
статия за ревящия Пинокио, съсипителя на десетки народи, няма ли изява днес? Да реве и да иска бонбони, играчки. Отврат.ително глуп.аво същество.