Лавров: Западът не успя да открие предатели сред руските дипломати

"Такива опити бяха правени както от чужбина, така и вътре в страната"
14 май 2022 19:27, Красимир Ангелов
72
Лавров: Западът не успя да открие предатели сред руските дипломати
Снимка: БГНЕС

Западните страни не успяха да открият предатели сред руските дипломати, въпреки че такива опити бяха направени както в Русия, така и в чужбина, заяви руският външен министър Сергей Лавров пред 30-ата асамблея на Съвета за външна и отбранителна политика (СВОП), предаде ТАСС.

"Сред дипломатите не бяха открити предатели, въпреки че такива опити бяха правени както от чужбина, така и вътре в страната", каза министърът, цитиран от БТА.

Лавров подчерта, че руските дипломати продължават да изпълняват професионалните си задължения добросъвестно и пълноценно, в съответствие с изискванията на времето.

Той обърна внимание на факта, че руското външно министерство прави всичко възможно, за да защити правата и интересите на сънародниците си в чужбина.

Лавров заяви: "Когато Западът реагира истерично на началото на военната операция и всички полети бяха отменени, ние спешно оказахме помощ за завръщането в страната на онези наши граждани, които се намираха в чужбина. Текущите задачи, които винаги са били много, са свързани с консулските услуги за руснаците", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След събитията от последните няколко месеца съм склонен да вярвам, че Русия е фрашкана с така наречени предатели и в Кремъл са наясно с това.
26
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако само се гонят дипломати...утре как и с кого ще се преговаря....
25
20
 
2
 
! Отговори
Bjal преди 1 година
Мрьсен руски газ правилно от утре като на село ва дрьвца ама симеончо и тях открадна та няма аа забравих сега кат доде танкеро у село да си носим ли ламбовите шишета че рекли че е течен а не кат руския да изфьрчя у атмосферата сакьн
24
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко започна с изнудването на Европа от страна на Русия да се откаже от зелената сделка. Демек - харесвайте ни мръсния, некачествен газ и още по-негодния нефт, за да можем да продължим да пием и изтрезняваме до края на света. Не знам кой руски "умник" (вероятно "гениалният" ***) измисли, че чрез война ще принудят някой да ги харесва и да им купува бо.клу.ците. Е, поне видяхме кой кой е и за какво се бори. Мързелът според Библията е СМЪРТЕН ГРЯХ.
23
11
 
26
 
! Отговори
?!? преди 1 година
И дипломатите започнаха да предадат рускуя диктатор. Руският народ е отговорен за жестоката война в Украйна и неизбежно ще понесе своята вина за това.
22
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И с предатели, и без предатели Ръша губи войната. А след това може да загуби и сегашната си форма на държавна уредба, т. е. да се разпадне. Няма да е бързо, но ще е в наши дни. ***. Можеха да си седнат на зад.ни.ци.те, да продават малко по-чист газ на Европа и да пият до безсъзнание. Сега пак ще минат на метилов самогон.
21
6
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ТРО ЛАВРОВ: *** КОИТО НЕ ЛЪЖАТ И МАМЯТ НЯМА!
20
6
 
16
 
! Отговори
империя на злото преди 1 година
Ха-ха-ха. Ха-ха-ха.
19
6
 
2
 
! Отговори
Две рубли отгоре преди 1 година
В събота. Днес борсата не работи. Ако подне под 60 за долар, ще бъде неизгодно за износителите. Ако изобщо останат такива.
18
9
 
16
 
! Отговори
Означава, че преди 1 година
Не са намерили наивници, които да им се вържат на евтините провокации. Или са се опитвали да ги подкупят с рубли.
17
5
 
18
 
! Отговори
До Много руски трол преди 1 година
Разликата между мен и теб е, че на теб ти плащат за да нямаш мнение и да пишеш каквото ти заповядат. Аз съм свободен да пиша каквото ми е на сърце.
16
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коня отново се обади, аве неандерталец, скрий се некаде, че не мязаш на човек.......хахахахаха :)))
15
13
 
20
 
! Отговори
Кашеров преди 1 година
Това ли ти е най-голямото щастие,Лавров ?! Пък ние си мислегхме,че най-голямото ти щастие е войната в Украйна,избиването на жителите й,разрушаването на страната,лик видирането на населени места и инфраструктура ... Колко сме се заблуждавали ?! Гле дайте го тоя "прекрасен" човек - от сутринта досега не е убил никого и има прекрасни дипломати?! "Щастливец " :))) Но ореолът му е отвратителен - смърт и разрушения!За що ли ?! Слава на Украйна !!! Смърт за окупаторите !!!
14
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мен искрено ме изкефи женда истерията около 9-ти Май. Предричаха от ядрен апокалипсис и трета световна, до кацане на извънземни. Скубаха си косите в истерия, пиеха успокоителни със шепи. Сега десет години ще търсят шпиони и ще си лекуват параноята.
13
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предимството на руснаците, е че те се бият за родината си, а укрите за пари и чужди интереси.
12
13
 
11
 
! Отговори
Много руски трол преди 1 година
Много нещо в този форум
11
10
 
20
 
! Отговори
Мужик преди 1 година
Не можа да ги открие щото предателите на руския народ са в Кремъл и жертват цялата нация само за да се задържат на власт!
10
24
 
18
 
! Отговори
ВъZраждане на СССР преди 1 година
Голяма истерия и страх обхвана запада заради една Руска воена операция по прочистване на неонациски паравоени!! А те когато прочистваха от терористи половината свят, Русия не изпадна в истерия!
9
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Широка страна моя родная..
8
7
 
20
 
! Отговори
Господаря на ефира преди 1 година
Предатели има главно в България!