Лавров: Западът не успя да открие предатели сред руските дипломати

"Такива опити бяха правени както от чужбина, така и вътре в страната"
14 май 2022 19:27, Красимир Ангелов
72
Лавров: Западът не успя да открие предатели сред руските дипломати
Снимка: БГНЕС

Западните страни не успяха да открият предатели сред руските дипломати, въпреки че такива опити бяха направени както в Русия, така и в чужбина, заяви руският външен министър Сергей Лавров пред 30-ата асамблея на Съвета за външна и отбранителна политика (СВОП), предаде ТАСС.

"Сред дипломатите не бяха открити предатели, въпреки че такива опити бяха правени както от чужбина, така и вътре в страната", каза министърът, цитиран от БТА.

Лавров подчерта, че руските дипломати продължават да изпълняват професионалните си задължения добросъвестно и пълноценно, в съответствие с изискванията на времето.

Той обърна внимание на факта, че руското външно министерство прави всичко възможно, за да защити правата и интересите на сънародниците си в чужбина.

Лавров заяви: "Когато Западът реагира истерично на началото на военната операция и всички полети бяха отменени, ние спешно оказахме помощ за завръщането в страната на онези наши граждани, които се намираха в чужбина. Текущите задачи, които винаги са били много, са свързани с консулските услуги за руснаците", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
25
 
21
 
! Отговори
Операция Z преди 1 година
Мачкайте фашистите, Лавров!
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
***.
5
17
 
8
 
! Отговори
КГБ преди 1 година
Ами всички сте солидно КГБ! За това!
4
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България намериха колкото искаш.
3
4
 
10
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Имах един познат, всеки ден пускаме постове от фейсбук, ту с нова кола, ту със семейството от ваканция по екзотични места, ту от скъпи заведения. Много обичаше да се хвали. Един ден, разбрахме, че се е обесил. Всъщност, нямаше нищо, всичко бяха кредити, дори теглеше кредити да си купи храна за семейството и дрехи за двете си деца. Жена му живее някъде на село с децата сега.
2
22
 
9
 
! Отговори
Адмирации преди 1 година
Но в запада винаги има предатели! Русия ясно е начертала карта на всички въоражени обекти на Нато, една вечер ако водката опияни чичо Путин, той ще направи заря по европейските държави.
1
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ясно. Трроловете са основно в БГ и на запад.