Лавров: Всички ще страдат от хибридната война на Запада

Представи Русия като мишена, а не като агресор
174
Лавров: Всички ще страдат от хибридната война на Запада
Снимка: БГНЕС

Руският външен министър Сергей Лавров каза днес, че Западът е обявил "тотална хибридна война" срещу Русия и е трудно да се предскаже колко дълго би продължила тя, предаде БТА като цитира Ройтерс.

В реч на 80-ия ден от руското нахлуване в Украйна Лавров изтъкна множеството западни санкции срещу Москва и се опита да представи Русия като мишена, а не като извършител на агресия.

"Колективният Запад ни е обявил тотална хибридна война и е трудно да се предскаже колко дълго ще продължи всичко това, но е ясно, че последиците ще бъдат усетени от всички без изключение", каза Лавров.

"Направихме всичко, за да избегнем пряк сблъсък, но сега, когато предизвикателството е отправено, ние, разбира се, го приемаме. Санкциите не са нещо странно за нас: те почти винаги са били тук под една или друга форма", заяви той.

Лавров каза, че опитите на Запада да изолира Русия са обречени на провал, и изтъкна важността на отношенията на Москва с Китай, Индия, Алжир и страните от Залива.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До АнонименПутлер наложи тази война,ВСВ я наложи хитлер...къде е е хитлер...там ще отиде и ***...Света ни е оцелял и преживял прекалено много жестокости,наложени ни от луди...Света ни ще оцелее...путин и кликата му ще са презрените...за съжаление и руските народи...никога няма да повярвам на руснак...така уча и децата си...нищо добро не видяхме...примахме ги...търгувахме...те са имали планове...искат ни роби...сбогом.!
96
2
 
4
 
! Отговори
МНОГО ДОБРЕ преди 1 година
Предпочитам да страдам от хибридната война на Запада !
95
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото и да се делим на фили/фоби, каквито и симпатии да имаме, факт е, че печеливши в тая война няма да има. Ще си го отнесем масово, някои фатално, други не чак толкова, но животът на всички се срива. И тия по бункерите, дето размахват диригентските палки няма да са засипани от щастие. Затова не разбирам призивите да се помага на тая или оная страна и почти никой да не настоява проблемите да се решават на масата с преговори. 21 век явно нищо не означава, все сме си диваци, готови да се избива
94
3
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Всички ще страдат от ненормалната война на русия.
93
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие какво правите в Украйна защо нападнахте суверена държава и водите ужасяваща кървава война в 21век Запада ли ви каза да направите това вие сами си сложихте черното петно не е хибридни война а направо си влезнахте в историята като рашисти и няма да бъде забравено
92
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лавров все едно казва : Ох, ама как може! Ние така хубаво щяхме да си ги убиваме и да си ги завладеем украинците, а Запада с тяхната подкрепа за Украйна ни пречат и развалят всичко". Не е за вярване!
91
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 119Я си гледай работата и марш към Сибир ве.......хахахахаха :)) Къв си ти ве монголец, че ще даваш акъл на момичето, я пийни една водка и заспивай :)))
90
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руската армия още не е влезнала в Украйна.Тези войници са от Дагестанската и Чеченската армии. Руските войници да не са луди да ходят на война в 21 век.
89
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Катя - да позная и ти си куха лейка от новите поколения, ампутирани от мисловна дейност и с телевизор вместо глава. Коя си ти, че даваш квалификации на хора с различно мнение? И аз мога да ти кажа - като си евротатлантически ориентирана марш в уж проспериращия запад, калво правиш в България. Ама няма да го кажа, щото трябва да падам на твоето ниво
88
7
 
12
 
! Отговори
Стар чвор преди 1 година
А какво ще правите ,ако Русия и Китай победят САЩ.
87
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глобалната икономическа дестабилизация е предизвикана от санкционната война срещу Русия.
86
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 121: "Дърд"? Две думи не можеш да изпишеш правилно, но имаш безсрамието да коментираш други?
85
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи нападам комшията си, заплашвам го и накрая се обрисувам като мишена.......хахахахаха :))) По глупави обяснения нема братче, тез наистина са неандерталци :)))
84
2
 
14
 
! Отговори
Кънчо преди 1 година
До КатяКатюшке, ти сигурно като кирчо си голяма българка и обичаш да се навеждаш само на запад, а не на изток. Само да ти кажа, че е еднакво лошо да си под американско или руско влияние или какво да е др влияние. За жалост нямаме твърди политици, които да мислят за народа и за България, а такива като теб ни избират сегашните политици, танзатова сме на тоя хал..
83
12
 
18
 
! Отговори
Стар чвор преди 1 година
Пустите клисурци станаха московци,а панагюрци донски казаци.Топчето пукна.Русия скокнаНие българите сме за Русия.
82
6
 
14
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Че какво толкова имате срещу рублата. Давам 100 паундна, дават ми 8.033 рубляка и 57 капейки. Голема далавера. Е, въпросът е точно като в джунглата: имаш чувал с пари, даже два и три, но можеш да ги ползваш за огрев, щото НЯМА какво да купиш, а няма, защото го няма или дойде времето руснаците да питат: "Когат ще докарат агнешко?" Имате ли бира или лимонада?" "Какво стана с хляба?"... Докато въпросът опред до дефицит на водка и тагава превратът е гарантиран. Loool
81
14
 
12
 
! Отговори
Василев преди 1 година
Какво става бе селяни прости, Русия и САЩ воодят войната, а се вдига рублата и долара, а еврото се срива!??Как няма да се срива като сте селяни прости, и тази война е срещу европейската икономика!Така е селяни прости, бежанци,пандемии ,войни и някрая ставате на сърми!!!Животът е жесток селяни прости!Агент Амбър Хънт!ЦРУ!!!
80
9
 
14
 
! Отговори
Ташаков преди 1 година
Брей единствените правдници в нашия свят са само руснаците,все вият все те ощитени от някой и от малка Финландия ги е страх да не влязла в НАТО,Ами как не всички помнят прогрома на съветската армия през 1940 зимната война което си е чисто поражение за СССР,а този алкохолик лавров,постояно бълва гущери,като и другата лесбийка захарова
79
8
 
7
 
! Отговори
Василев преди 1 година
Важното е да имаме морални ценности, нищо че харизахме мариците на американците!Важното е да имаме морални ценности, нищо че златото ни го добиват други!Важното е да имаме морални ценности,нищо че минаваме на зелена енергия и някой ще плати сметката!Важното е да имаме морални ценности, нищо че дълга се увеличава и някой трябва да го изплаща!Важното е да имаме морални ценности, нищо че може да станем пушечно месо!А мога ли да пи.кам на вашите морални ценности селяни прости и некадърни!Джанис!ЦРУ!
78
9
 
19
 
! Отговори
До 105 преди 1 година
Хаха, верно ли? Аме, обръщай еврата в рубли и заминавай към Раша.Какво чакаш?