Британски шпионин: Владимир Путин е сериозно болен

Той е поредният източник, който твърди за заболяване на руския президент
17 май 2022 12:03, Нели Христова
393
Британски шпионин: Владимир Путин е сериозно болен
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин е "сериозно болен", твърди бившият британски шпионин Кристофър Стийл, който написа досие за Доналд Тръмп и предполагаема руска намеса в изборите в САЩ през 2016 г.

"Със сигурност, от това, което чуваме от източници в Русия и другаде, е, че Путин всъщност е доста сериозно болен", каза бившият британски шпионин в интервю за Sky News в неделя.

Стийл обаче заяви, че не може да се определи какво точно е заболяването.

"Не е ясно какво точно е това заболяване – дали е нелечимо, терминално, или каквото и да било. Но със сигурност мисля, че това е част от уравнението", добави той.

Този коментар идва, след като американското списание New Lines твърди, че е получило аудиозапис на руски олигарх с близки връзки с Путин, който казва на западен рисков капиталист, че руският лидер е "много болен от рак на кръвта". Неназованият олигарх, чиято самоличност и глас според списанието може лесно да се удостовери, е записан да обсъжда здравето на Путин в средата на март.

Кремъл твърди, че руският президент е във форма и добре.

В записа се чува как олигархът казва, че Путин е имал операция на гърба, свързана с рак на кръвта му, малко преди да нареди инвазията в Украйна, която той нареча "специална военна операция".

Олигархът добави, че президентът е полудял.

Само дни по-рано украинският генерал-майор Кирило Буданов заяви, че руският лидер е тежко болен от рак и че в Русия се извършва преврат за отстраняването му.

В интервю Буданов каза, че освен рака, руският лидер се бори и с други заболявания.

Списание New Lines съобщи, че от централата на ФСБ - руската агенция за вътрешна сигурност - е изпратена "строго секретна бележка" до всички нейни регионални директори, която инструктира регионалните шефове да не се доверяват на слуховете за крайното състояние на президента.

Стийл, посочвайки спекулацията, каза: "Когато видите, че това се случва, си мислите, че вероятно е вярно. Така че, мисля, че има елемент от болестта му, замесен в решението за нахлуване в Украйна и неговото наследство."

Бившият британски шпионин заяви че дори Путин да е болен, все още може да е трудно за някой друг да окаже влияние върху подхода му.

"Като цяло има много малко хора, които са готови да се противопоставят или да спорят с президента Путин… Мисля обаче, че има дисидентски гласове, противоречиви гласове, хора, които му казват, че това е катастрофална война, особено за икономиката , и тя няма да се развие добре за Русия. Можем само да се надяваме, че това ще доведе до някаква промяна на политиката или дори до промяна на режима с времето."

Езикът на тялото на Путин беше разгледан внимателно от експерти по време на честванията на Деня на победата в Русия миналата седмица, след като се появиха спекулации за здравето му.

Те стигнаха до заключението, че подпухналостта на лицето му и нестабилната му походка може да подсказват, че той е използвал някаква форма на лекарство за заболяване.

През април Путин беше видян неловко да се дъргжи за маса през целия 12-минутен видеоклип от среща, която имаше със своя министър на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
14
 
19
 
! Отговори
Чичо Док преди 1 година
Това в пенсионерското кафене ли го е чул пенсионирания агент? Пращи си от здраве Путин, видимо, при всяко появяване.Освен, ако някой не го отрови, скоро няма да мре! Може би такава "болест" предсказва агента!?
279
11
 
26
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 година
през март беше болен от рак на панкреаса, през април беше болен от рак на стомаха, през май е болен от рак на кръвта.. приемам залози от какво ще е болен през юни.. ;)
278
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха-ха , тоз британски шпионин да не е и той от групата на британските учЕни ?! То бива geбuлcka пропаганда , ама това направо утрепа коня ! Явно първата фаза на guбuлизация е преминала успешно и вече се минава на следващата ...
277
11
 
17
 
! Отговори
да ама не преди 1 година
специална военна операция не е ли време да свърши със специално тържествено погребение.
276
16
 
12
 
! Отговори
158 преди 1 година
Ако западните политици бяха малко по-умни, нямаше да му пожелават смъртта, защото не се знае кой ще дойде след това! Може и да не е толкова търпелив.. Иначе пропагандата надминава и тази през комунизма.
275
11
 
16
 
! Отговори
Фалшивите новини преди 1 година
Много е важно обработката на общественото мнение в угода на властта!!!!!!!
274
7
 
11
 
! Отговори
KGB&MI-5 преди 1 година
ЛЕЖАЛИ СА В ЕДНО И СЪЩО ОТДЕЛЕНИЕ!!!...
273
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За ужас на русоfiliстиците се оказва,че тяхното малокалибрено Квазимодо не е вечно.
272
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За ужас на *** се оказва,че тяхното малокалибрено Квазимодо не е вечно.
271
11
 
20
 
! Отговори
ганю е проста путка преди 1 година
изключителноПроста, очаква бащицата, монголоиднияРушки фашизоид да живее вечно, но само тяхната глупост е такава.
270
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Запада плямпа невероятни глупости, но това което ме шокира най-много е колко много г.л.упаци им вярват.
269
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Copocоидите тук са пълни пpocтаци и не си спомнят, че войната в Ирак започна по фалшивите данни точно от британското разузнаване, че Ирак произвеждат и ще използват ОМП.
268
17
 
15
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 1 година
Шпионина Кристофър Стийл не го мислете. Той за всяка лъжа взима милиони долари. Колкото по-дебела лъжа, толкова по-дебела пачка. Например за лъжата за "досието" на Тръмп, взе 11 милиона . И хич не пука, че се доказа че е лъжа. Нищо не връща. А журналистите само му дишат прахта с техните лъжи на дребно и само трохи обират.
267
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъжно е, че съдбата на милиони хора зависи от решенията на хора като Путин и Байдън, чието психическо здраве е под голям въпрос...Кой е физически здрав не е ясно, но поне единият към момента изглежда много близо до края на жизнения си цикъл...
266
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ооо! Британското разузнаване ли ! Това ли дето измисля разни неграмотни постановки с уж " новичок" ?
265
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха, а Байдън е в предпоследна фаза на деменция :)))Сам човек може да свърши работа в тоалетната, всяка друга работа се върши от КОЛЕКТИВИ, така че от много малко значение е това, дали путин ще живее още 3 седмици или трийсе години, както и това дали байдън помни какво е закусвал тази сутрин ... зад тях стоят структури, елити и държави.
264
7
 
12
 
! Отговори
Несъмнено! преди 1 година
"Те стигнаха до заключението, че падпухналостта на лицето му и нестабилността на походката може да подсказват, че той е използвал някаква форма на лекарство за забременяване."
263
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джуджо Зелен къде е , да не се е поминал?
262
18
 
10
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП преди 1 година
КА *** ЕН СИ Е МНОГО ДОБРЕ !!! ВЕЧНТАЯ ДРУЖБА ВЕЧНАЯ ДРУЖБА!!! НАПРЕЕД ПОБЕДАТА ША Е ПУТАНАРСКА!!!
261
21
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ЧЕ КА *** ЕН Е СЕРИОЗНО ПСИХИЧНО БОЛЕН В ТОВА СПОР НЯМА!