Британски шпионин: Владимир Путин е сериозно болен

Той е поредният източник, който твърди за заболяване на руския президент
17 май 2022 12:03, Нели Христова
393
Британски шпионин: Владимир Путин е сериозно болен
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин е "сериозно болен", твърди бившият британски шпионин Кристофър Стийл, който написа досие за Доналд Тръмп и предполагаема руска намеса в изборите в САЩ през 2016 г.

"Със сигурност, от това, което чуваме от източници в Русия и другаде, е, че Путин всъщност е доста сериозно болен", каза бившият британски шпионин в интервю за Sky News в неделя.

Стийл обаче заяви, че не може да се определи какво точно е заболяването.

"Не е ясно какво точно е това заболяване – дали е нелечимо, терминално, или каквото и да било. Но със сигурност мисля, че това е част от уравнението", добави той.

Този коментар идва, след като американското списание New Lines твърди, че е получило аудиозапис на руски олигарх с близки връзки с Путин, който казва на западен рисков капиталист, че руският лидер е "много болен от рак на кръвта". Неназованият олигарх, чиято самоличност и глас според списанието може лесно да се удостовери, е записан да обсъжда здравето на Путин в средата на март.

Кремъл твърди, че руският президент е във форма и добре.

В записа се чува как олигархът казва, че Путин е имал операция на гърба, свързана с рак на кръвта му, малко преди да нареди инвазията в Украйна, която той нареча "специална военна операция".

Олигархът добави, че президентът е полудял.

Само дни по-рано украинският генерал-майор Кирило Буданов заяви, че руският лидер е тежко болен от рак и че в Русия се извършва преврат за отстраняването му.

В интервю Буданов каза, че освен рака, руският лидер се бори и с други заболявания.

Списание New Lines съобщи, че от централата на ФСБ - руската агенция за вътрешна сигурност - е изпратена "строго секретна бележка" до всички нейни регионални директори, която инструктира регионалните шефове да не се доверяват на слуховете за крайното състояние на президента.

Стийл, посочвайки спекулацията, каза: "Когато видите, че това се случва, си мислите, че вероятно е вярно. Така че, мисля, че има елемент от болестта му, замесен в решението за нахлуване в Украйна и неговото наследство."

Бившият британски шпионин заяви че дори Путин да е болен, все още може да е трудно за някой друг да окаже влияние върху подхода му.

"Като цяло има много малко хора, които са готови да се противопоставят или да спорят с президента Путин… Мисля обаче, че има дисидентски гласове, противоречиви гласове, хора, които му казват, че това е катастрофална война, особено за икономиката , и тя няма да се развие добре за Русия. Можем само да се надяваме, че това ще доведе до някаква промяна на политиката или дори до промяна на режима с времето."

Езикът на тялото на Путин беше разгледан внимателно от експерти по време на честванията на Деня на победата в Русия миналата седмица, след като се появиха спекулации за здравето му.

Те стигнаха до заключението, че подпухналостта на лицето му и нестабилната му походка може да подсказват, че той е използвал някаква форма на лекарство за заболяване.

През април Путин беше видян неловко да се дъргжи за маса през целия 12-минутен видеоклип от среща, която имаше със своя министър на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
9
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
До 261..............Карибската криза е възникнала заради разполагането на американски ракети в Турция.
239
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ментално е сериозно болен, физически е заприличал на табуретка
238
10
 
21
 
! Отговори
европейски идиот преди 1 година
ами Борето и то не е добре кво ще правим тогава и кралицата на 100 години
237
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аве и Борис Джонсън е фатално болен ментално, но не му обръщаме внимание. И джо бидона също.
236
10
 
16
 
! Отговори
1984 преди 1 година
Нека да не забравяме, че известния Джордж Оруел е работил в ББС точно за да съчинява т.н. "фалшиви новини" по онова време.
235
12
 
12
 
! Отговори
ДС разведка преди 1 година
До Ханс Клос - днес шпионите са онези от обкръжението на леля Марийка Захариевна и външното министерство на джуджетландията, а нашите вече са разведки, един вид "разузнавачи", а подаващите информация до съветското посолство се именуват ШПИОНИ, ПРЕДАТЕЛИ и ПРЕСТЪПНИЦИ.
234
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо британски шпионин ?! Не беше ли "Една жена каза ..." ?!
233
4
 
16
 
! Отговори
Обере, преди 1 година
Вярвам ти, но ние не сме като тебе да живеем, или да сме живяли, в САЩ и да знаем всички чалъми. Я ни светни нещо за военния клуб на пенсионерите във Вашингтон, нещо като нашето ДНА.
232
10
 
18
 
! Отговори
ops преди 1 година
Олигархът добави, че президентът е полудял.
231
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма бивши шпиони. Шпионинът е шпионин докато умре. Ако не вярвате, проверете из комповете са какво стои зад абревиацията AFIO, поразходете се из прайвит пропъртито им, платете 500 долара, за да станете ПАТРОН и участвайте със скромни суми в РЕАЛНО обучение по шпионаж, вкл. и стрелба, недалеч от МакЛейн, Върджиня, УСА, ще видите и НАТУРАЛНАТА ерия на The Farm (Фермата), където завършват обучението си всички кландестин служители на ЦРУ. Ех, колко неща не знае българинът.... Looool
230
8
 
14
 
! Отговори
мистер Бийн преди 1 година
Аз като виден брекзит Спу заявявам: Путин е толко болен, че отдавна е омрел! Не е ясно от какво е болен, но от езика на ковчега може да разберем, може и да не разберем, но важното е да е болен.От време на време възкръсва и плаши нашия премиер. Той за това е настръхнал в главата като чужд *** в небрано лозе!
229
10
 
9
 
! Отговори
До 249 преди 1 година
"кой точно е тръгнал да ги напада..." За военните са важни не намеренията, а възможностите. Карибската криза през 1962 г. е възникнала заради настаняването на съветски ракети в Куба. Тогава също никой не бил тръгнал да напада САЩ.
228
7
 
14
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
Според такива като този и Ким Чен Ун беше отдал богу дух, ама възкръсна. Чудо!
227
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Български шпионин: Британската кралица и нейните синове са болни, а Борис Джонсън е луд.
226
13
 
8
 
! Отговори
Врач преди 1 година
До Анонимен ; Как му личи както на Корееца ли, дето вече десетина пъти умира и все възкръсва и то тъй ,че да вади все нови и нови ракети за негов кеф така ,че ония дето много го изпращаха в отвъдното изобщо да не им минава през ума да си играят там! А, даже и да има такова нещо смятай ,че веднага на мястото му застава НЕГОВИЯ БЛИЗНАК ПУТИН2 след него ПУТИН 3 ....и така до края на света. Някой да не си помисли ,че целта няма да бъде постигната? РУСИЯ винаги е била ВЕЛИКА!
225
10
 
7
 
! Отговори
777 преди 1 година
Ясно путин има всичките видове рак,шизофрения и паркинсон но пропускате най тежкото му заболяване -гъбички на ноктите!!!
224
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние не разбираме добре имперските амбиции, Раша за нас не са нищо особено, но като иска да си сипва пепел на главата Путин, да го прави :)) Единствено неговия народ ще прави жертва заради ниския :)))
223
5
 
8
 
! Отговори
Ханс Клос преди 1 година
В днешно време британски шпиони няма. Има британски разузнавачи.
222
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленин скоро ще си има компания
221
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цяла Русия трябва да се лекуват да им спрат тв от там се заразяват с масова психоза и параноя синтомите на шизофрения