Британски шпионин: Владимир Путин е сериозно болен

Той е поредният източник, който твърди за заболяване на руския президент
17 май 2022 12:03, Нели Христова
393
Британски шпионин: Владимир Путин е сериозно болен
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин е "сериозно болен", твърди бившият британски шпионин Кристофър Стийл, който написа досие за Доналд Тръмп и предполагаема руска намеса в изборите в САЩ през 2016 г.

"Със сигурност, от това, което чуваме от източници в Русия и другаде, е, че Путин всъщност е доста сериозно болен", каза бившият британски шпионин в интервю за Sky News в неделя.

Стийл обаче заяви, че не може да се определи какво точно е заболяването.

"Не е ясно какво точно е това заболяване – дали е нелечимо, терминално, или каквото и да било. Но със сигурност мисля, че това е част от уравнението", добави той.

Този коментар идва, след като американското списание New Lines твърди, че е получило аудиозапис на руски олигарх с близки връзки с Путин, който казва на западен рисков капиталист, че руският лидер е "много болен от рак на кръвта". Неназованият олигарх, чиято самоличност и глас според списанието може лесно да се удостовери, е записан да обсъжда здравето на Путин в средата на март.

Кремъл твърди, че руският президент е във форма и добре.

В записа се чува как олигархът казва, че Путин е имал операция на гърба, свързана с рак на кръвта му, малко преди да нареди инвазията в Украйна, която той нареча "специална военна операция".

Олигархът добави, че президентът е полудял.

Само дни по-рано украинският генерал-майор Кирило Буданов заяви, че руският лидер е тежко болен от рак и че в Русия се извършва преврат за отстраняването му.

В интервю Буданов каза, че освен рака, руският лидер се бори и с други заболявания.

Списание New Lines съобщи, че от централата на ФСБ - руската агенция за вътрешна сигурност - е изпратена "строго секретна бележка" до всички нейни регионални директори, която инструктира регионалните шефове да не се доверяват на слуховете за крайното състояние на президента.

Стийл, посочвайки спекулацията, каза: "Когато видите, че това се случва, си мислите, че вероятно е вярно. Така че, мисля, че има елемент от болестта му, замесен в решението за нахлуване в Украйна и неговото наследство."

Бившият британски шпионин заяви че дори Путин да е болен, все още може да е трудно за някой друг да окаже влияние върху подхода му.

"Като цяло има много малко хора, които са готови да се противопоставят или да спорят с президента Путин… Мисля обаче, че има дисидентски гласове, противоречиви гласове, хора, които му казват, че това е катастрофална война, особено за икономиката , и тя няма да се развие добре за Русия. Можем само да се надяваме, че това ще доведе до някаква промяна на политиката или дори до промяна на режима с времето."

Езикът на тялото на Путин беше разгледан внимателно от експерти по време на честванията на Деня на победата в Русия миналата седмица, след като се появиха спекулации за здравето му.

Те стигнаха до заключението, че подпухналостта на лицето му и нестабилната му походка може да подсказват, че той е използвал някаква форма на лекарство за заболяване.

През април Путин беше видян неловко да се дъргжи за маса през целия 12-минутен видеоклип от среща, която имаше със своя министър на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умориха го хамериканците
299
2
 
0
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ХАИДЕ ПОСЛУШКОВЦИ ОТ ДНЕС БГ. СВАЛЕТЕ ТАЯ ПРОПАГАНДНА СТАТИЯ НА КОЗЯК ТРЕТИ ДЕН Е НА ПЪРВА СТРАНИЦА.
298
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аха, и ако не беше смъртно болен, сигурно щеше да чака още години докато фащ милитаризират още повече.... Ква е тая логика, че щом една държава опре до война за да си защитава интересите, тва значи че лидера си отива... Гладна кокошка...
297
3
 
2
 
! Отговори
Star преди 1 година
Нищо му няма на Вовата,още пие по кило водка без мезе.А ако и замезваше ...
296
5
 
14
 
! Отговори
Руски шпионин преди 1 година
За сметка на това Борко Джонсън е психично здрав. Нали ? Личи му по външния вид. И дядо Бай Дън няма деменция. Нали ? Смешници.
295
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
специална военна операция не е ли време да свърши със специално тържествено погребение. ------------ И кой ще погребваме ??? - зеленски - млад е, а и руснаците не атакуват Киев... Освен ако не вземе много дрога ... Байден, дедката е на приклонна възраст може и да даде фира. Айде помагайте - дайте предположения ...
294
9
 
9
 
! Отговори
нострадамус преди 1 година
ДОРИ ПУТИН ДА БОЛЕН ,ДРУГИТЕ ДЪРТАЦИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ОФАНЗИВАТА. КРАЯТ НА ТАЗИ ВОЙНА Я ВИЖДАМ СЪС ЗАВЛАДЕНИ ДОНЕЦ ЛУГАНС МАРИОПОЛ ОДЕСА ХАРКОВ.АКОНЯМА БРОЖЕНИЕ НА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТЕЗИ ЗЕМИ МИНАВАТ В РУСКО ВЛАДИЧЕСТВО.
293
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
поредната глупост
292
4
 
11
 
! Отговори
британските шпиони преди 1 година
от ми 5 6 7са слугинаж на елита както цру и мосад и само ръсят дезинформация Те искат да убият Путин това е ясно и вероятно ще го направят чрез вътрешен приближен нему човек Затова подготвят почвата Видите ли бяхме прави наистина е бил тежко болен Путин не вярвай на никого брат!
291
2
 
3
 
! Отговори
Човека преди 1 година
Има Ковид 20 - ъпгрейдната версия с подобрения на предишни бъгове в системата
290
7
 
12
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Цялата западна пропагандна машина е впрегната за инсинуации и внушения, но на практика с безлични попадения. И за тези мерзки цели се хвърлят на вятъра милиарди долари.Тия от САЩ, ингилизите, пък и слугите на Европа дали си вярват сами на собствените си измислици? Това са техните последни напъни, преди окончателно да се срути кулата на сюблимните им свръх- очаквания за така мечтания едноличен владетел на Планетата Земя.
289
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Болен е, ама не може да се определи от какво е болен.
288
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако умре бащицата чий портрет ще целуват копейкаджиите?
287
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В интервю Буданов каза, че освен рака, руският лидер се бори и с други заболявания. ............ тежка форма на съвецка шизофрения. Нелечима е.
286
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Владимир Путин е "сериозно болен" ----- що не го обесите да не се мъчи?
285
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая статия не я ли пускаха преди няколко дни пан? Мотамо същата.
284
12
 
27
 
! Отговори
Руски шпионин преди 1 година
А Борето Джонсън прилича ли ви на нормален ?
283
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Британски шпионин: Владимир Путин е сериозно болен" - АЙДЕ ВСИЧКИ МИ-та 5,6,7 ДА ОБЯСНАТ НА ЧОВЕЧЕСТВТО ИРАК И "ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ"
282
15
 
11
 
! Отговори
Сту преди 1 година
Айде, догодина жито...
281
13
 
20
 
! Отговори
xoxo преди 1 година
Само дето се оказа,че намерасатa в американските избори не дойде от Русия,а от Украйна...