Песков: Всичко ще бъде наред – Русия ще победи

Путин знае как да ръководи държавата, заяви той
17 май 2022 13:00, Нели Христова
316
Песков: Всичко ще бъде наред – Русия ще победи
Снимка: БГНЕС

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков е убеден, че "всичко ще бъде наред" – Русия ще победи и ще постигне всички цели, които си е поставила.

"Убедени сме, че всичко ще бъде наред, убедени сме, че ще победим и ще постигнем всички набелязани цели", каза той по време на лекция в рамките на образователния маратон на общество "Знание".

Говорителят на Кремъл подчерта, че президентът на Русия Владимир Путин знае накъде води държавата и обърна внимание, че е налице политически консенсус и изключително висока подкрепа за държавния глава.

"Цялата страна го подкрепя. Убеден съм, че вие също го подкрепяте. Подкрепят го младите хора, подкрепят го всички поколения в нашата страна", отбеляза Песков.

"Ние ще постигнем целите си, а вие ще живеете по-добре и вашата сигурност ще бъде приоритет", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е. Русия винаги печели битката и губи войната. Те така от стотици години.
231
11
 
23
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
*** рашки не се учат от историята.По времето на СССР говореха същите раздувки:ние сме най-великите,всемогъщи,непобедимин и т.н.Какво се случи със СССР всички знаем;сгромоляса се под икономически натиск.Същата съдба я очаква и Русия.Акъла в руските кратини е дефицитен.
230
11
 
21
 
! Отговори
Лъжа преди 1 година
Мечтай Песков, мечтай!!! Как можете да живеете по-добре, ограбвайки богатствата на чужда територия и убивайки и прогонвайки стотици невинни хора, причинявайки нещастие! това са пари, изцапани с кръв....Ще ставате все по-зле.
229
15
 
7
 
! Отговори
ГОЧО преди 1 година
Зе лк о разправя че той щял да победи!! Днеска пак е обявил че язоивците дето са се предали са победители! Май главния лекар му е сбъркал хапчетата, или калция му идва в повече!
228
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Лош. САЩ се сринаха в Авганистан и си тръгнаха безславно преди година след опустошителна двайсегодишна неуспешна война. Оставиха оръжия на талибаните на стойност 85 милиарда $. Присмял се хърбел на щърбел.
227
13
 
13
 
! Отговори
Edin tam преди 1 година
Чудя се аз, защо никой не споменава за нашивките на Азовците....все пак използват нацистки символи. Кой прав и кой крив ще пшокаже историята. На мен ми се струва, че доста информация е спестена на населението ;)
226
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Член 5 не знам до сега да се е активирал, но нали разбирате че ракетите ще летят и ще поразяват цели, докато члена се задейства да събере страните членки пък те да вземат решение дали да помагат или не то от малка страна като България нищо няма да остане нищичко да не говорим ако натовска страна ни нападне никой няма да ни помогне. Ние да си опичаме акъла. Да се неутрализираме и да се демократизираме. Това е.
225
14
 
22
 
! Отговори
Лош преди 1 година
СССР започна войната в Афганистан и се срина. Сега сценарият се повтаря!
224
6
 
27
 
! Отговори
До 231 преди 1 година
Ами отивай да живееш в Русия! Там е рай за ***, дори ще получаваш заплата и пенсия по-ниска от тази на дребна България.
223
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По всичко изглежда, че този път победители няма да има.
222
14
 
5
 
! Отговори
ВОВА по неволя преди 1 година
пак влезна в ролята на лектор и изнася лекция на невръстеницоте и лунатиците от ЕС и ФАЩ. А ония слушат ли слушат, устите им запенени погледите кървясали, блуждаещи някъде в далечината.
221
25
 
24
 
! Отговори
Русия остана сама преди 1 година
да се бори! Сама срещу света! Сама срещу изкривените ценности, срещу загниващия морал, срещу надигащия се неонацизъм! Русия трябва да победи. Задължена е. В името на нашите деца и внуци.
220
29
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дай боже!Искам Русия отново да победи и да натрие носа на всички западни *** .
219
12
 
6
 
! Отговори
Песка мЕтай АТОМА преди 1 година
брат!! мЕтай и да се свършва с тоя грешен свят!!
218
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До готвача с черпака.. Не знам ГДР дали са искали да се обединяват с ГФР и дали ФРГ са ги анексирали или е било доброволно, но мисля че след осем години война Луганск и Донецк едва ли искат да останат в Украина. Не си на нивото ми нито на възрастта ми, че да се опитваш да ми говориш с тон.Твоя работа.
217
6
 
17
 
! Отговори
паралелепипед преди 1 година
За разлика от джуджето, този не е луд, не е превъртял, но е много хитър и коварен - истински путиностански ветропоказател. Ще се задържи на поста си, докато джуджака се изпърди за последно.
216
8
 
17
 
! Отговори
БъдеЩЕ време преди 1 година
Не се отучиха джуджетата от това ЩЕ победим, ЩЕ построим, ЩЕ размажем гнилий строй, ЩЕ-,ЩЕ-,ЩЕ до безкраи и накрая НЕ-ЩЕ. Аман от празнословия, като на партийно събрание на БКП-БСП. Само цигарен дим и гъста мъгла.
215
7
 
20
 
! Отговори
Лош преди 1 година
Политически консенсус имало хахахаххс ваички подкрепяли Путин хаххахххахах Нормално, всеки гъгнал да каже нещу стещу войната опс специалната операция исках да кажа, бива ликвидиран/запушен по един или сруг начин. А да знае този Песнов в Северна Корея как дори на 100% подлрепят своя лидер. Путин изостава!
214
5
 
21
 
! Отговори
Копейкин преди 1 година
И като се събуди Песков - нещо не му се връзва. Гледа - на прозореца решетки, през прозореца гледа - велосипедисти, лалета, и много мелници. Около него не говорят на руски, а на холандски. Чак на обяд му съобщиха, че е в специалния затвор в Хага. Жалко за хубавия му сън. Ще победят, ама на сън. Сега те за в ролята на Хитлер, а и светът не е с тях а СРЕЩУ тях. Хубави сънища Песков, Лавров. Не знам ще мога ли, дори и великодушно същото да пожелая на диктатора ***
213
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Париж и Лондон са по десет милиона. Доста глупаво ще бъде да искат Нато да се разширява. Стават мишени на тигрите. Ако няма поука ТСВ е неизбежна. Да се размислят малко мозък се иска но на време.