Песков: Всичко ще бъде наред – Русия ще победи

Путин знае как да ръководи държавата, заяви той
17 май 2022 13:00, Нели Христова
316
Песков: Всичко ще бъде наред – Русия ще победи
Снимка: БГНЕС

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков е убеден, че "всичко ще бъде наред" – Русия ще победи и ще постигне всички цели, които си е поставила.

"Убедени сме, че всичко ще бъде наред, убедени сме, че ще победим и ще постигнем всички набелязани цели", каза той по време на лекция в рамките на образователния маратон на общество "Знание".

Говорителят на Кремъл подчерта, че президентът на Русия Владимир Путин знае накъде води държавата и обърна внимание, че е налице политически консенсус и изключително висока подкрепа за държавния глава.

"Цялата страна го подкрепя. Убеден съм, че вие също го подкрепяте. Подкрепят го младите хора, подкрепят го всички поколения в нашата страна", отбеляза Песков.

"Ние ще постигнем целите си, а вие ще живеете по-добре и вашата сигурност ще бъде приоритет", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствен Путин е заплаха за сигурността на Руснаците. Путин е избил повече Руснаци от КОВИД, СПИН, Грип, рак, войни и глад взети заедно. Но това ще го осъзнаят след 80г, когато някой друг ги избива и те му се кланят колко е велик. Историята ще го съди сурово за свинщините.
211
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 217 Зле прикритото путинофилство е също толкова очевидно като явното. Не се заблуждавай. Ното си първия, нито последния, който започва с приказките за "елитите в Давос" и свършва със "слава ПутинУ".
210
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този швед от кои е от левите или десните. Ми тя и Русия ще влезе в Нато. Те това им целта.
209
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо Финландия и Швеция да приемат Турция в ЕС. Второ Нато няма значение за ядрени държави като Русия Китай Индия Пакистан Иран и Северна Корея. Пука им за НАТО.
208
11
 
16
 
! Отговори
ШВЕД преди 1 година
До АнонименРуснаците пак реват за помощ !! Ще влезнем руснако ще видиш !! И тогава примката ще се затегне още повече !! Ама вие и вашата безаналогова супер армия много ви е страх от нас бе !! Не знаехме че сте толкова страхливи ! На турците които са вековен ваш враг не им пука за вас то май на никого не му рука за вас !! Ще им се даде нещо и ще кандисат !!А за вас безсънни нощи !!
207
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един троль непрекъснато ме цитира. Значи съм на прав път. Отначало се дразнех, но вече не. Той така си печели парички. На наш гръб. Нищо ние сме благородни.
206
5
 
12
 
! Отговори
Бандера преди 1 година
До АнонименЩе станат руский ми друже !! В това не се съмнявай !! На Ердоган особено на турците въобще не им пука за Вашата Русия !! Ердоган явно ще изка или ф35 или някакво оръжие в замяна ще го получи и всичко е ок !! На това турците казват алъш вериш !!
205
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 204. Това, което ти готвят в Давос - човека си го е написал. Ако държиш да се успкояваш че е теория на конспирацията, твоя си воля. Да, не знам какво иска и цели Русия, но самият факт че видимо давосците - НЕ са щастливи, поне теоретично говори нещо. В планът на давосците аз и ти нямаме място - това е проверимо. Така, че ако ме питаш не мога да кажа, че съм "за" Русия, но съм "против" това, което в момента е античовешка парадигма в западната цивилизация.
204
9
 
17
 
! Отговори
Бандера преди 1 година
До АнонименУмствено изостаналите са в кремъл и може би този на снимката !! Вас целия свят ви мрази и ще направи всичко възможно бял ден да не видите !!Целия финансов технологичен и военен световен потенциал помага на Украйна !! Ти трябва да си не изостанал а направо без мозък за да допуснеш че света ще позволи руския агресор да победи !!Но при теб явно си има обяснение и то се казва МНОГО ВОДЧИЦА !!!
203
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пешо Финландия и Швеция няма да станат членки на Нато. Поне докато Турция е членка с право на вето. Второ разпадането на коалициите започна. Специално нашата е мъртво родена. Трето границите ще изчезнат скоро. Четвърто не ми пука за троляци които пишат за пари. Аз пиша за свое удоволствие и по убеждение и знание и вяра
202
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 207 Ееее, значи "световни елити", ама за Путин ще направиш изключение. Тюх да се не види, пак отиде в коша хубавата маска с конспирацията.
201
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 205 "Аз ги пмня. И мога да кажа че ЕС е много по зле от СС." Значи нищо не помниш ....
200
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
199 - Нито Финландия, нито Швеция са членове. Тепърва ще кандидатстват, а вече е ясно че Турция ще ги блокира. Всичко е размотаване и игрички и най-вероятно няма и да станат. Така че, не слагай тигана, преди дори да си тръгнал за риба.
199
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 202 "Трябва да си наистина умствено изостанал за да си мислиш, че Русия няма да победи." По морето предната година една рускиня, която се слага на всеки, който се навие да я почерпи една салата и водка, толкова е изпосталяла горката, че като види храна й се нахвърля като невидяла. Чак неудобно да му стане на човек. Но и тя, като тоя на снимката повтаря "мьи пабедили" (за ВСВ де). Не се гледа докъде се е докарала, победителка се пише. Нямам съмнения, че и тоя път така ще "победят".
198
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 193 - и още нещо. В Русия се ваксиниираха с руска ваксина. Не знам дали е добра, но едно е сигурно - разработена е по технология, която се използва от десетилетия за правенето на ваксини т.е. малко или много проверена. Запдноят свят беше този, на който отредиха честта да бъде набучен с РНК ваксина - нещо, което никога преди не е тествано върху хора. Така, че..и тук има малка но съществена разлика.
197
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българин ей фашага, марш при нацистите в азовстал да гниеш заедно с тях.
196
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие спомняте ли си Съветския съюз, ГДР и например СИВ. Аз ги пмня. И мога да кажа че ЕС е много по зле от СС. Нека на тая тема да се изказват съвременниците . В тоя ред на мисли да попитам има ли колеги които като мен помнят филма "Как закалялась столь". Как се каляваше стоманата. Тези които го помним донякъде разбираме какво става. .
195
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 200 Много си чел, но "нямаш представа". Значи си съчиняваш каквото ти хрумне в свободно съчинение. Това е истината за руските тролеи прикрити като световни конспиратори.
194
8
 
9
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До Анонимен ! Анонимчо много си изп ростял и озлобял че даже и на БЕ ми пишеш !! Това е типично за бивши *** които лежаха на гърба на руснаците викаха ура и тероризираха народа !! Така говорят оскотяли бивши военни които малтритираха войниците в казармите или бивши ченгета и доносници !! Мисля че е време такива като теб да млъкнат или да се изнасят в Русия ! заради такива като теб децата ни се разбягаха по чужбина и сега България е бедна !! За това ТИ МЛЪКНИ БЕ комунист!!
193
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да си наистина умствено изостанал за да си мислиш, че Русия няма да победи.