Песков: Всичко ще бъде наред – Русия ще победи

Путин знае как да ръководи държавата, заяви той
17 май 2022 13:00, Нели Христова
316
Песков: Всичко ще бъде наред – Русия ще победи
Снимка: БГНЕС

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков е убеден, че "всичко ще бъде наред" – Русия ще победи и ще постигне всички цели, които си е поставила.

"Убедени сме, че всичко ще бъде наред, убедени сме, че ще победим и ще постигнем всички набелязани цели", каза той по време на лекция в рамките на образователния маратон на общество "Знание".

Говорителят на Кремъл подчерта, че президентът на Русия Владимир Путин знае накъде води държавата и обърна внимание, че е налице политически консенсус и изключително висока подкрепа за държавния глава.

"Цялата страна го подкрепя. Убеден съм, че вие също го подкрепяте. Подкрепят го младите хора, подкрепят го всички поколения в нашата страна", отбеляза Песков.

"Ние ще постигнем целите си, а вие ще живеете по-добре и вашата сигурност ще бъде приоритет", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
198 спри да се заяждаш. Никой не вярва в конспирации, но за огромно мое учудване, през последните 2 години теоретиците на конспирацията се оказаха най-точните в прогнозите си. Явно нещата не са само празни теории на чалнати хора!
191
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 193 - прочети книгите на Клаус Шваб. Ако не знаеш той е основателя на Световния Икономически Форум в Давос - мястото къдете се събират милиардери, управители на МВФ, Световната банка и т..н. И ако имаш поне малко акъл да вникнеш в плановете за обикновения човек, ще разбереш малко от малко чия кауза защитаваш. Нямам представа какво цели Русия - знам само че от реакциите на въпросния елит е видимо, че е нещо което НЕ в съзвучие с техните планове.
190
13
 
12
 
! Отговори
Петър преди 1 година
Вие вече изгубихте.И Швеция и Финландия стават членки на нато.Взеха ви и резервите за възстановяване на Украйна.Болните амбиции на путин,ще ви съсипят държавата и народа.
189
4
 
8
 
! Отговори
Ще бъде преди 1 година
ще видиш как ще бъде ако не си видял сесесерето как пребъде. ***.
188
15
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
И какво като победите,бе Песков ?! Кого ще победите - агресор,нашественик или узурпа тор ?! И това ти наричаш победа ?!Да разрушиш една неутрална и назависима държава, да избиваш народа й,да късаш от нейната териториална цялост - това ли ти е победата ?! Не,господинчо,не вие,а Украйна ще е крайният победител,защото ще останете в пъл на изолация за поне 100 от следващите години ! Слава на Украйна ! Агресорите да се върнат обратно в ... ковчези !!!
187
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 191 "Вчера Мариупол напълно попадна в руски ръце." А крайцера МаЦква всеки момент ще акостира в Севастопол.
186
5
 
7
 
! Отговори
Оптимист преди 1 година
Всичко върви по план! Наздаровье Митя xD
185
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 192 "Газта не била собственост и трябвало да си я точат безплатно," Русофилите лъжат сутрин, на обяд, и вечер. А, и докато спят също.
184
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 189 Интересно, че когато опрете в границите на опорките си и започвате с яките конспирации. Ако проблема ти беше "световния елит", тогава защо подкрепяш рашките терористи? Путин лично нареди всички държавни служители и военни да се ваксинират. Как така хем си срещу "световния елит", пък подкрепяш някой, който уж е един от тях? Нещо не се връзва!
183
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Опорните точки на западни сорросоидни троляци са: Матушка щяла да се разпадне и раздели, Газта не била собственост и трябвало да си я точат безплатно, за целта си имат плашила като Хага и някакви репарации. От сутрин до вечер това се повтаря и че щели да гонят русофилите и прочие...
182
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фактите са че Русия прилапа Крим а сега иска да си присъедини Източна Украйна.Тоест територията която е огромна продължава да се увеличава.Вчера Мариупол напълно попадна в руски ръце.Остава последната цел Одеса и операцията ще спре.Путин много иска Одеса,старият руски морски град.
181
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 183 Преди да раздаваш сравнения с големия черпак не е лошо първо да се ограмотиш, кои сравнения са аналогични. Вече ти обясниха защо това с ФРГ и ГДР не е. Там двете части искаха да се обединят. Руските лъжи, включително подкрепени с финансиране на военен сепаратизъм лъснаха със страшна сила. Украйна се изправи като един. Даже и 200 хилядната руска армия не може да превземе "руските" градове.
180
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 179 - това не могат да схванат - че дори не става въпрос дали подкрепя или харесва, човек Русия или не. Става въпрос за нещо много по фундаментално - че ако античовешките планове на глобалистлия елит останат без противодействие - тежко на обилновения човек, където и да се намира. Начина по който безропотно но и с правителствена принуда, дападняците бяха набодени срещу ковид е показателен, колко права уж имат и колко уж са свободни и демократични.
179
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 177 Русия се разширява непрекъснато, и то не като съюз с доброволно членство, а като организират "референдуми", а пък ако не става с тяхната версия на референдум, организират "освобождаване" с танковете. "Странното" само е, че освен тях самите "освобдени" народи хич, ама ХИЧ не ги искат. За останалото, не виждам как руската версия на "мир" може да има каквото и да било оправдание. Ако те искат да живеят като сккоотове, това си е тяхно право,това не им дава право да тероризират други
178
9
 
8
 
! Отговори
До анонимния преди 1 година
Германия се е обединила с ГДР, но цяла Източна Германия искаха да се присъединят в една държава! В Украйна всички станаха като един срещу руските варвари, и не искаха да имат нищо общо с Кремълския военно-престъпник!
177
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Запада е ненаситен като бясно уч е. Но ще се задави. Иде голям кокал по конвейера.
176
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
183 агресията на Русия принуждава страните да искат Нато
175
6
 
11
 
! Отговори
до 178 преди 1 година
До До 174Аз никога ама никога не съм подкрепял руснаците !! Никога не съм бил нацист още по малко комплексар !! Това което правят руснаците в Украйна са го правили нацистите през втората световна !! Слава на Украйна и слава на украинските герои !! Украйна има страхотна армия от която целия свят се възхищава така че твоите писания са *** опит да ми изкривяваш мислите !!
174
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германия се обедини като ФРГ. Никой не казва че ГФР са анексирали ГДР. Защо Германия да има право да се обедини а Русия да няма това право. Разширяването на Нато и на ЕС трябва да спре. Запада защо се лакоми...
173
6
 
6
 
! Отговори
До 179 преди 1 година
Поредният сектант от сектата Свидетели на Вова :)))