Русия обвини Украйна за застоя в мирните преговори

Според Песков Киев "няма воля" да ги продължи
18 май 2022 14:19, Петя Славова
90
Русия обвини Украйна за застоя в мирните преговори
Снимка: БГНЕС

Русия заяви, че Украйна "няма воля" да продължи мирните преговори.

Още по темата


Кремъл обвини днес властите в Киев, че не желаят да продължат преговорите за прекратяване на военните действия, започнали след като руският президент Владимир Путин изпрати войски в прозападна Украйна, предава БГНЕС.

"Разговорите наистина не напредват и ние отбелязваме пълната липса на желание от страна на украинските преговарящи да продължат този процес", заяви пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
5
 
2
 
! Отговори
Za победата! преди 1 година
До Zеленски: натука новините бавно пътуват, Споко, след няколко дни ще стигнат. Реването на главния Наркокомандващ ще е епично! То и сега 'плановата операция' по 'евкуацията' в плен - някак неохотно се тиражира! :):)
59
5
 
3
 
! Отговори
158 преди 1 година
Зеленски нищо не споменава за мир. Нищо чудно. Хванал се е на хорото, ще пожертва много хора.. Играе ролята на живота си, но като осъзнае, че това не е кино, сигурно ще се гръмне.
58
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия пропусна факта, че в Украйна никой не иска да чуе да се сближава с един голтак, с една държава с БВП на глава от населението, колкото на бедна България (а след санкциите не ми се мисли какво ще е- горе долу колкото на Сомалия). Русия пропусна факта, че тази държава е 44 милиона души, от които 15 милиона годни да се бият. 1 милион въоръжени до зъби с чисто ново оръжие, докато руската техника се разпада, а армията- дезертира. Странна война. Очевидно Путин е бил подлъган. Странно.
57
1
 
3
 
! Отговори
Zеленски преди 1 година
До интересно. И къде го видя това обкръжение, някъде в сънищата ли? Да не е като донбаския чувал отпреди 20 дни, дето и той нещо се оказа прокъсан?
56
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След капитулацията на Москва Песков ще има преговори.Съвсем скоро ще е.
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хем нападнали, влезли в чужди земи и упрекват. Е това си е наглост от всякъде.
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия започна да сменя тона. Каква стана тя? Дойдоха западните гаубици, които се управляват от таблет и се подиграват с безаналоговия Т90, дойдоха американските дронове и вече тонът е друг. Отстъпление. А НАТО? НАТО още не се е намесил.
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна нямала воля да преговаря. Ами как да има бе, кремълски ***, като вие под преговори искате да се изпълнят всички ваши условия?
52
1
 
9
 
! Отговори
до 56 преди 1 година
Руски полковник: "изправени сме пред съвсем реалната възможност Украйна да изправи милион войници въоръжени с модерно западно въоръжение срещу руските сили. Русия също би могла да събере милион, но е дискусионно, как ще ги въоръжи и дали оръжието им ще е еквивалентно на това на украинците. Трябва да признаем, че Русия е изпаднала в ситуация, от която трябва час по-скоро да излезе." Но война няма де, ти знаеш най добре. :)))))
51
9
 
3
 
! Отговори
ХА ХА ХА Хааа Ха ! преди 1 година
във Оркаина американски гаубици М777 за контрабатарейна борба са отнесли контрабатареен огън! Клипчетата радват!
50
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мирни преговори не трябва ли да има при война?Война няма, това е специална операция за какво са му мирни преговори на Путин.
49
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 53Ми и аз си мислех същото, но война не видех в Украйна, поне по моите представи за война :)) Видех как азовците се предават на рашките, видех и че се смееха в автобуса с който ги караха, явно е била свирепа война :)))
48
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До НАТО-укро-еничарите Ще се натори. Руските крематориуми работят денонощно за да "изчезват" руски войничета.
47
9
 
4
 
! Отговори
НАТО-укро-еничарите преди 1 година
Тия е добре че не искат преговори! Украинския чернозем трябва да се натори за да стане пак плодороден!
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви военни действия, нали беше специална операция? Да изяснят първо понятията преди да се обаждат от Кремъл
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 49 Руските мегафони даже и РАМ нямате - само каквото ви пуснат с дискета (да, дискета).
44
7
 
8
 
! Отговори
рашистите бум-бум преди 1 година
Какви преговори с фашисти и терористи? Рашистите трябва да бъдат ликвидирани до крак и ще има преговори за разцепването и окупирането на остатъците от Русия след войната.
43
9
 
6
 
! Отговори
Война можеше да няма преди 1 година
До Анонимен 44: Военни действия се водят защото Украйна не изпълняваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск. Зеленски наричаше тези споразумения "мъртвородени". А под тях се бяха подписали президентите на Русия, Украйна и Франция и канцлерът на Германия. И като допълнение в тайни лаборатории в Украйна се разработваше биологично оръжие а Зеленски искаше да разработват и атомно оръжие. Каквото търсеха получиха
42
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 47Когато има война, разрушенията са огромни, особено в Европа :) Украинците ме разубедиха в техната правота, щото показаха снимки на абсолютно равен път, осипан с отпадъци, без никакви поражения за пътя, също показаха нарисуван украинец, който позираше пред камерата, нелепо е това :))
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киев няма воля да прекрати войната, защото трябва да усвои 3 милиарда далара военна помощ от САЩ, от тях половината за оръжие, а останалото за информационна война, и кражби от производители и пласьори на оръжие.