Русия обвини Украйна за застоя в мирните преговори

Според Песков Киев "няма воля" да ги продължи
18 май 2022 14:19, Петя Славова
90
Русия обвини Украйна за застоя в мирните преговори
Снимка: БГНЕС

Русия заяви, че Украйна "няма воля" да продължи мирните преговори.

Още по темата


Кремъл обвини днес властите в Киев, че не желаят да продължат преговорите за прекратяване на военните действия, започнали след като руският президент Владимир Путин изпрати войски в прозападна Украйна, предава БГНЕС.

"Разговорите наистина не напредват и ние отбелязваме пълната липса на желание от страна на украинските преговарящи да продължат този процес", заяви пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 46 Ами, що не си направиш една екскурзия из Донбас. Ако искаш вземи и семейството. Нали "война няма". :))))
39
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 43Колко да съм "кьорав", след като виждам нарисуван с червена боя украинец, който позира с насмешка за снимка и виждам гладък път осеян нарочно с отпадъци, без нито един кратер от бомби :))
38
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Интересно... Даже и бивши руски полковници взеха да се обаждат, че започва да пари под краката на руснаците, само нашите русофили още джафкат опорките на кремълския сатрап.
37
11
 
6
 
! Отговори
Интересно... преди 1 година
След Донецкото обкръжение дали укропитеците ще втасат? А там ще изгубят в плен десетки хиляди бойници.
36
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Военни действия се водят защото Русия не признава суверенитета и териториалната цялост на Украйна. Преговори за прекратяване на военните действия базирани на подобна основа никога няма да донесат мир. Руските изсквания към украйна са, откъсване на тертории, забрана за водене на външна политика без разрешенито на русия, забрана за изразяване и почитане на национални символи, идентичност и култура и за да се гаранита това - пълно разоръжаване. На тоя "мир" - здраве му кажи.
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 41 "Не видех война в Украйна" Хората са го казали : Кььоорав карти не играе. Насочи се към други теми, явно щом очевеидни неща не си "видел", отсега нататък няма да ставаш по-добре.
34
6
 
9
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
МИЛИАРДИТЕ НА НАТО ОБЕЩАВАТ ВОЙНА , НЕ МИР !!!
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 39Не видех война в Украйна, видех пропаганда от украинците :) Мейби имаме различно възприятие за война, но казвам това което виждам :)
32
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 38 "изкарват рашките едва ли не слабаци, не им се получи :" Реалността показва, че няма нужда да "изкарват" - това е ФАКТ. С най-великата им армия, затънаха ЯКО в украинското блато.
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Не е баш тъй Кои конкретни лъжи си чул от"западните медии"? Аз мога да изброявам цял ден за руските (то всяко нещо, което казват, е лъжа).
30
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българина като види че е фейк работата, почва да си сменя мнението :))) Украинците лъжат и мажат по медийте, изкарват рашките едва ли не слабаци, не им се получи :))
29
6
 
7
 
! Отговори
Не е баш тъй преди 1 година
До Истината: Истината е, че по лъжи западните медии нямат равни на себе си. Но и нашите се учат и напредват в тази посока.
28
6
 
6
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
До До 27: Украйна няма гаранции за нищо докато не се сключи договор за мир. Войната няма да свърши скоро, но колкото повече продължава, толкова повече ще загуби Украйна. Ако сега сключат мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Но г'лупаците не трябва да се поливат, те само си растат. А нашите военни заводи работят на пълна пара - борим се за мир.
27
7
 
13
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже. Но вече няма нормален човек по света, който да вярва на руските лъжи!
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Война можеше да няма Скоро господарите ти ще цитират същите опорки от килиите.
25
7
 
12
 
! Отговори
До 27 преди 1 година
Бегай бе русофил.Ват.е...нките имат подписан меморандум за гаранция на терориторията на Украйна и не го спазват.Стига сте говорили за мир докато избивате цивилни.
24
3
 
12
 
! Отговори
Дачев преди 1 година
Никй вече не ви вярва,защото вие само сипете лъжа след лъжа и държите като удавени да има анексирани територии от Украйна ?! На всичко отгоре държите се като първобит ни диваци -нападнатата и почти унищожена страна не желаела преговори ?! Песков,не ни правете на *** - хората искат преговори,но без вашите заробващи условия! В прочем вие нямата дума да поставяте условия,защото сте агресори и съвременни банди ти ! Преговори под дулата на оръдията и с непрекъснати бомбардировки не се водят !!!
23
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро руските нацисти ще се молят за преговори и ще обясняват колко лош е "запада". Особено ако в Донбас нещата се закучат и нямат бързи успехи (бързи е относително, руснаците нищо не могат освен да бомбят масирано), ще четем всеки ден да се редуват Лавров, Песков и Захарова да обясняват, как никой не иска да преговаря с тях.
22
7
 
5
 
! Отговори
НАТО подстрекателите преди 1 година
САЩ 'дари' най-голямата военна помощ на Украйна - ако войната свържи по лендлиза наяма обратно плащане и всичко трябва да се върне в краварника!
21
14
 
8
 
! Отговори
Война можеше да няма преди 1 година
Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие Войната вече не можеше да не започне.