Русия обвини Украйна за застоя в мирните преговори

Според Песков Киев "няма воля" да ги продължи
18 май 2022 14:19, Петя Славова
90
Русия обвини Украйна за застоя в мирните преговори
Снимка: БГНЕС

Русия заяви, че Украйна "няма воля" да продължи мирните преговори.

Още по темата


Кремъл обвини днес властите в Киев, че не желаят да продължат преговорите за прекратяване на военните действия, започнали след като руският президент Владимир Путин изпрати войски в прозападна Украйна, предава БГНЕС.

"Разговорите наистина не напредват и ние отбелязваме пълната липса на желание от страна на украинските преговарящи да продължат този процес", заяви пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
7
 
4
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
До до 4 Какво следва: "Харков си го върнаха вече украинците": На теб ти е старо фотото. Руската армия не е влизала в Харков (засега). Но ако продължават от Киев да шикалкавят с преговорите за мир, и това ще стане. А след Харков следва Одеса.
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците са наистина нагли явно, направо ги галят рашките, тез им се подиграват :) Аз съм работил с украинци, нищо особено не са, даже бих казал, че са доста неосъзнати хора :)
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги, когато възнамеряват да направят поредното военно престъпление русНАЦИте обвиняват Киев в "нежелание за преговори". Сега целта е да се разправят с преедалите се войници от Азовстал, но не е лошо да не забравят, че има доста руски военопленици.
17
5
 
6
 
! Отговори
НАТО подстрекателите преди 1 година
"Джоана смята, че Украйна може да спечели тази война, но допълва още, че военният потенциал на Русия не бива да се подценява." - и как да има преговори?
16
7
 
6
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Контраатаката вече я видяхме - във вид на фалшив граничен кол, нов-новеничък, за позиране ... във Фейсбук.Фашив като цялото им ръководство, като цялата им държава...Предлагам този сувенир да се усвои и да почне да се продава, наред с въйшиванката, нацистките емблеми на "хероите" Азов и другите украински култови атрибути.Може да се предлага във всякакви размери - от гранично колче-ключодържател, до мащаб 1:1 - за най-върлите фенове!Получените средства да се предават на Зеленски за матриал...
15
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз почнах да бъда на техна страна, след като урките показват гладки улици с отпадаци, без кратери от бомби и един боядисан украинец, който вместо да гледа с мъка, гледа с насмешка :)))
14
5
 
4
 
! Отговори
Не е баш тъй преди 1 година
До Асоциален Примитив: Искаше Байдън да им отпуснат 40 милиарда долара, това мина през Конгреса, но през Сената не можа да мине. 40 милиарда долара са много дори за американският бюджет. Така че пари нема, действайте. Зеленски ще иска от ЕС, т.е. и от нас.
13
6
 
2
 
! Отговори
И как да има? преди 1 година
НАТО през ден обявява пълната увереност че Украйна ще победи - и тия *** оти оркаинците не щат !
12
1
 
9
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Е нали война няма!?! Какъв мир? Просто си прекратете "специалната операция" и си ходете.
11
6
 
10
 
! Отговори
Асоциален Примитив преди 1 година
Украйна (вече) няма интерес да преговаря. Забравиихте ли, че САЩ им отпусна 40 милиарда за да ви размажат мутрите? Контраатаката предстои!
10
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви преговори? Тия не разбраха ли, че краварите ще се бият до последния хохля! слава уср.аина!
9
1
 
12
 
! Отговори
Сержант преди 1 година
Срам нямат ***. Или имат някаква истинска причина за това безумие, което извършиха, или се перчат като пауни, но май им подрязваха крилцата.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е, нещо преговорите са в застой.
7
7
 
14
 
! Отговори
до 4 Какво следва преди 1 година
Харков си го върнаха вече украинците, май инфото ти е от февруари месец. Русия е в спиралата на войната и все повече губи ресурси. Единственото което може да предложи е пушечно месо. Иначе каано - кървава баня за руснаците. Зтова са и чеченците там - да стрелят по тея, дето нямат мерак да се бият за загубената кауза.
6
5
 
7
 
! Отговори
ни са знай преди 1 година
Време е вече украинските войски да се насочат към Киев и войната бързо да приключи!
5
9
 
16
 
! Отговори
Орките преди 1 година
да си изтеглят войските от Украйна, да предадат руските военнопрестъпници на украинския съд и тогава могат да започнат преговорите за компенсациите, които Русия трябва да плати.
4
13
 
7
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
Колкото повече продължава войната, толкова повече губи Украйна. Ако сега сключат мир, ще загубят само Донбас и Луганск. Но след месец-два ще загубят Харков, и след още месец-два може да загубят и Одеса.
3
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво има да се преговаря?! Фашистка русия вън от чуждата държава. Украйна явно има ресурс да се справи с вонйната. Зависи единствено от русия колко ще са излишните жертви
2
14
 
18
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Отвратително нагли - руски военни престъпници!!!
1
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е щото според Зеленски, Украйна вече е на оградите на Москва и ще превзема Русия, та за това не искат мир.