Още спекулации за здравето на Путин: Заснеха го как се бори с тремори в краката

Една от вероятните диагнози е паркинсон
20 май 2022 15:03, Нели Христова
270

Нови кадри на президента Владимир Путин, който странно извива крака си и привидно се бори с тремори в краката, допълнително разпалиха слуховете, че здравето му рязко се влошава.

Клипът, направен по време на срещата на Путин с президента на Таджикистан Емомали Рахмон, показва как левият крак на руския лидер многократно се повдига и спуска, докато коляното му се свива навътре.

По-късно Путин коригира позицията си, докато седеше на стола и стъпи здраво на земята, докато говореше с Рахмон за развитието на отношенията между Русия и Таджикистан, но кракът му сякаш продължаваше да потрепва.

Странните движения привлякоха окото на таджикския лидер, който изглеждаше някак неспокоен, докато гледаше надолу и наблюдаваше как кракът на Путин се огъва хаотично.

През последните седмици имаше много спекулации относно здравето на руския президент, като здравни експерти, политици и дори руски бизнесмени в изгнание твърдят, че той вероятно се бори с тежко заболяване.

Болестта на Паркинсон - мозъчно разстройство, което засяга двигателните умения - е едно от състоянията, което често е цитирано от анализаторите. Синдромът на неспокойните крака - неконтролируемо желание за движение на долните крайници и стъпала - е симптом, който често се проявява от страдащите от Паркинсон.

Фините промени в модела на ходене на човек, като бавни или нестабилни стъпки и влачещи крака, също са индикатори за болестта на Паркинсон. Путин изглеждаше нестабилен на тържествата послучай Деня на победата на 9 май в Москва, а също и преди срещата с Лукашенко през февруари.

По време на честването на Деня на победата в Русия на 9 май, 69-годишният мъж произнесе реч, в която представи образ на руската сила и военна мощ въпреки нестабилната война в Украйна. Но на няколко места - включително когато напусна подиума за изказвания и отиде до Гробницата на Незнайния войник, за да положи венец - Путин изглежда вървеше с тежка стъпка, сякаш се опитваше да прикрие накуцване.

По време на самия парад той беше видян да седи с тежко одеяло върху коленете си, въпреки че ветераните от войната бяха седнали около него без да са покрили скутовете си.

В края на април Путин беше заснет да говори с министъра на отбраната Сергей Шойгу в Кремъл, но изглеждаше подут и държеше здраво масата през цялата среща.

Нехарактерно подпухналото лице и шия на Путин предизвикаха спекулациите, че президентът на Русия се подлага на лечение със стероиди, докато според съобщенията Путин е "постоянно" придружен от лекар, специализиран в лечението на рака на щитовидната жлеза.

Хирургът Евгений Селиванов от Централната клинична болница в Москва е летял до черноморския курорт Сочи - една от предпочитаните резиденции на Путин - десетки пъти през последните години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние се правиме, че верваме, но такова е положението :)) Нито руснаците, нито американците, нито турците са ни близки до манталитета, но немаме избор :)
176
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде, руски *** - и Стамболов стана грантаджия, нали? Хаххаха и дата имате на изданието - "Грубите отношения на руския пратеник спрямо нашето правителство, неговото незачитанье на законите в страната, приготовлението на бунтове посредством подкупничества и още други гнусни работи на този господин, накара всеки един честен и съвестен человек да изгуби всяка симпатия към "покровителката" - Стефан Стамболов, в-к Свобода, бр. 7, 19.XI.1886 г.
175
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 186:Да добавя,че и да им дадат нещо само ще се правят,че вярват.
174
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 183Ние българите сме дръпнати много, иначе Ботев си е дал живота за нас, бил е отчаян :) Българите лесно не можеш да ги излъжеш, освен ако не им дадеш нещо :)
173
2
 
21
 
! Отговори
чукча не читатель преди 1 година
"Най-после, българинът са бори за своето съществование, за своята свобода, за своето име и за своята народност, а неговите русски братия му казват, че български народ не съществува и че думата България е само географическо понятие!" - Любен Каравелов. И Каравелов сега ще го изкарат грантаджия рашистанските *** май? 100 процента! Хахахахха
172
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Номер 176:Като лъжеш чети по-добре.Става въпрос по-скоро за кавказците,които са украинци и давай цитати по-правдиви.Значи едно време украинци са ни клали и обезчестявли,а сега да ги защитаваме?!И искате това сега да го прехвърлите като вина на друг народ?
171
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това за Ботев е спорно.Всъщност той говори за кавказците.Кои бяха те?Украинци..."Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и, като ги испроводиха куда Макар телят не голял, не оставиха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството. "
170
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неуважаеми руски ***, цитатите на З.Стоянов, Раковски, Ботев и т.н. са си абсолютно автентични. Има ги в почти всяка библиотека - всеки, който иска, може да отиде и да ги прочете - отделно са налични и навсякъде в нета. И освен това, са отпечатани и в много стари издания (преди комунизма), така че не са "фейкове". Ще е забавно да "докажете" кой ги е съчинил, само и само някой да ви покаже оригиналите от архивите и да ви навре знаете къде - там, откъдето не сте и излизали хахаха.
169
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все умира Путин и все още е жив, как става това, питайте тези които го нарочват :)))
168
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
прехвалените бойци от любимия на бг либералите полк Азов се предадоха посрани, кой с един крак кой с едно око, плачат руските лекари да ги спасят. а какви стоики чупеха в фейса с телефончетата какви герой бяха
167
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 176:Това Христо Ботев не го е писал.Ти ги изкара онези направо sex машини...как са простили на кокошките не знам.Сигурно и тях са "оправили".
166
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах показаното. Не са тремори. Сериозно ли мислите, че ако наистина има тремори, ще седне и ще се остави да го снимат непрекъснато в цял план. Мноого неудачни приказки. Само за доста просссттти хора.
165
16
 
14
 
! Отговори
Само да попитам преди 1 година
Дядо Бай Дън и Борко Джонса дали не приличат на психично болни ? Единия приказва със духове, а другият...само вижте прическата ?! А има още един спи с баба си....въобще фани единия удари другия !
164
8
 
22
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
Още цитати за рашистанските *** - "А Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. В едно село извързаха сичките старци, мъже и ергене, не оставиха ни една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството." - Христо Ботев
163
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха, руските *** обявиха и Раковски за фейк и пропаганда. Яко! Яко сте зацапали свещите, но явно не сте учили достатъчно. Тези цитати са от десетилетия и са отпечатвани многократно, но който не може да чете, няма как да е успял да ги прочете. Най-лесно е да си пуснете Россия 24 и да ви подават сдъвкана "информация" как рашистан вече е на Марс и превзема планетата. Ама интересно е, че и Ботев е писал същото, и Левски се е изказвал така, и З.Стоянов, и Стамболов-велики българи, а не ***
162
18
 
13
 
! Отговори
Поздрави от Донбас преди 1 година
Опитвате се да отклонявате вниманието на хората от ситуацията в Донбас със някакви небивалици за Путин. А ситуацията там е катастрофа за украинските войски, според западни медии и анализатори. Нещо май не ви изнася да информирате за очертава щите се няколко котела. Положението за бандеровците се влошава не със дни а с минути, пак според западни информации. А вие си вервайте на пропагандата от Козяк. Украйна бавно но сигурно губи територия ден след ден !
161
16
 
12
 
! Отговори
Защо бе... преди 1 година
В Сащ,Европа и Англия инфлацията расте,цените растът,доходите падат,народите страдат а те дават милиарди за Украйна?!
160
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сякаш тва, сякаш онова.... Аман!
159
14
 
5
 
! Отговори
Някой преди 1 година
До Анонимен 163 А бе пийте си хапчетата редовно
158
16
 
9
 
! Отговори
Най после... преди 1 година
Браво! КАПИТУЛАЦИЯ!!! Украинското военно командване е наредило да бъде прекратена съпротивата в завод "Азовстал" в Мариупол, предаде Ройтерс, като се позова на батальон "Азов". Заповедта е издадена, за да бъде запазен животът на украинските бойци.... https://bgonair.bg/a/4-world/266208-ukrainskoto-voenno-komandvane-prekrati-saprotivata-v-zavod-azovstal ... Очаква се скоро и генерална КАПИТУЛАЦИЯ!!!