Русия забрани на Джо Байдън, Антъни Блинкен и Уилям Бърнс да влизат в страната

Кремъл наложи забрана на 963 американци и на 26 канадски граждани
21 май 2022 17:53, Анисия Иванова
204
Русия забрани на Джо Байдън,  Антъни Блинкен и Уилям Бърнс да влизат в страната
Снимка: БГНЕС

Русия наложи забрана за влизане в страната на 963 американци, сред които президентът Джо Байдън, държавният секретар Антъни Блинкен и шефът на ЦРУ Уилям Бърнс, предаде Ройтерс.

Забраната има само символично влияние, но е показателна за постоянното влошаване на отношенията между Русия и САЩ и техните съюзници от 24 февруари насам, отбелязва Ройтерс.

Забрана за влизане в Русия бе наложена и на 26 канадски граждани, в това число на съпругата на канадския премиер и на главнокомандващите на военновъздушните, военноморските и сухопътните сили, предаде ТАСС, като се позова на външно министерство.

В съобщение на дипломатическото ведомство се отбелязва, че забраната е в отговор на наложените от канадските власти антируски санкции, „които засягат не само представители на властите, но и на военните и бизнес средите, а в редица случаи и най-близките им роднини“.

„В скоро време ще последват нови ответни мерки в отговор на враждебните действия на управляващия в Канада режим на Джъстин Трюдо“, предупреждава руското външно министерство. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
русия още не е наложил санкции икономически на сащ канада япония и ес а вие плачете че русия иска да ви умори от глад и се радвате че раша ще направи банкрод елате и вижте как живейм в русия как симиончо
159
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
112 много умни поста с нулево значение даже под нулата
158
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия е една прецакана страна и никой няма да ви идва на гости, никой няма да ви атакува. Привиждат ви се врагове. Хората като чуят Русия и повръщат. Живей те си там в изолация.
157
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям праз. Кой иска да ходи на гадно?? Дори децата на Кремъл не седят в Русия. Кой по Италия и Испания, кой по острови..
156
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 163------Само пълните деебили не знаят, че в Сибир има уникално красиви места! Байкал - най-големият резервоар на чиста питейна вода на Земята, най-дълбокото езеро! Каменните образования по Енисей, резервата Столби, Алтай с археологическото си богатство, люлка на много култури, Телецкото езеро, Саяните с реките и горите си, с древните си паметници! Ами Приамурието, Сахалин, Курилите, Камчатка? Навсякъде уникални места за лов и риболов! Е, не са за Бъйдън!
155
0
 
0
 
! Отговори
До дунавец преди 1 година
И аз съм роден във велик град на Дунава, но се оказа, че великата река изхвърля отпадъци по нашите брегове! Срам ме е от теб! Хкремент!
154
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е нали преди месец на Байдън пак му бяха забранили да влиза в Русия? Този път му уцелиха името или всеки месец ще му забраняват за надъхване на електората?
153
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дунавец ...вчера наричаш РФ и нейния президент с метафори които са доста недостойни за средно интелигентен човек но аз нямам намерение да ги повтарям ти си ги знаеш те са от опорките на важните русофоби и ссоросоидите.
152
2
 
4
 
! Отговори
Бай Дзън преди 1 година
Язък, провали се почивката в Камчатка.
151
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Войната през 1878 г у нас и в Укрйна са на един и същ Принцип тоест нападение в гръб
150
0
 
2
 
! Отговори
До 161 преди 1 година
Много често кавичките изчезват. Вероятно започна да се случва ом преди около година, когато стана невъзможно да се пише в стихотворна форма. Не знам дали има нещо общо със спам бот системата или е въпрос на настройка, но изчезват многоточия и кавички, но не под всяка статия. Сякаш има полета или раздели в сайта, които съдържат различни настройки. Вероятно така са изчезнали кавичките на коментирания или е пропуснал да ги ищотбележи.
149
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Дунавец.... относно могучая не един път го казвам че се отнася за воля а не за армия и всеки може да провери като си пусне химна на Русия. Относно Алексей Толстой ние имаме романа му Петър първи но такова твърдение не сме прочели. Имаме и Лев Толстой в оригинал на руски език., но не сме прочели критиките които сега му преписват. Има възцаряване на лъжа и пропагандна война. Във всеки случай лично аз не пиша тук за пари нямам ник и не чакам дивидент.
148
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ужас вече Джо Байдън няма да може да ходи на китните руски курорти в сибир, ужас, ах гадове такива ***
147
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимен "до паню бирата"... много си прав русите са чист народ но западната пропаганда ги мачка от много години. Не знам как може да се преодолее това зло. Имат и най великата култура особено музика, рисуване, литературата са номер едно но бг като не се къпе и съответно не чете книги. Обаче пише по форумите...
146
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Може ли...да слагаш кавички защото щях да ти сложа минус докато разбера че е цитат.
145
2
 
4
 
! Отговори
До анонимен 144 преди 1 година
Може ли руснаците да са такива садисти?! Плача!:)).....Не плачи, рожбо, лъжат те! Садистите са в украинската армия, но най-паче - в "Азов", "Айдар" и другите нацбатальони! Гледай руска ТВ, няма да сбъркаш!Чети руска електронна преса!Търси Яков Кедми - израелски аналитик и разузнавач!Търси "Бесогонъ" на великия интелектуалец от аристократичен произход, режисьор и артист Никита Михалков!Белким нещо разбереш!Украинските садисти вчера са убили с минохвъргачка свояранена снайперистка, искаща помощ!
144
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Паню Баирски--------Миризливец си ти! Не се къпеш, а и устата ти вони! Ако Байдън влезе в Русия, ще вмирише на миля около себе си! Виж, Трюдо ще ароматизира с аромат на дамски парфюм! А руснаците са един от най-чистите народи - имат национална баня! Всяко селце в гората има "банька"! Тя е и хигиенна, и лечебна, и клубче! А българите имаме "Честита Баня!", казваме го всеки... месец!
143
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 155-------Откъде знаеш? Дай линк!
142
3
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Днес сутринта като се събудили хората от споменатия списък отново са си направили секуро.
141
0
 
4
 
! Отговори
хаха преди 1 година
Хахахахахаха, сериозно ли?