Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн спорове

Тя обаче никога не се е появявала публично до него
22 май 2022 21:35, Нели Христова
250
Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн спорове
Снимка: БГНЕС

Най-голямата дъщеря на президента Путин защити войната, започната от баща й в Украйна и атакува критиците му в коментари, за които се твърди, че са били публикувани в група от студенти в Telegram.

37-годишната Мария Воронцова е идентифицирана като "Мария V" - автор на множество коментари, повтарящи догмата на Владимир Путин по теми като Украйна, Запада, Джордж Сорос и правата на ЛГБТК обществото.

Оказа се също, че друга дъщеря на Путин има връзка с Игор Зеленски - прочут руски балетист.

Снимки на коментарите на Воронцова са получени и публикувани от Дмитрий Колезев - главен редактор на руската независима медия Republic. Те са публикувани в канал Telegram за 170 бивши студенти от медицинския факултет на Московския държавен университет в клас 2011 г. Воронцова, която е учила там и завършила през 2011 г., е педиатър ендокринолог.

В разгорещени разговори тя защитава действията на правителството и твърди, че Западът "винаги е правил всичко възможно, за да гарантира, че Русия ще се провали като държава".

"Ако изведнъж, както почти се случи през 90-те години, Русия се превърне в пълноправен придатък от суровини на САЩ и ЕС, ще ми е интересно да видя кого обвинявате за факта, че не живеем в просперираща икономика", пише тя.

Източникът на Колезев в чат групата и журналист, който познава акаунта на Воронцова в Telegram, потвърждава пред The Times, че "Мария V" е дъщеря на Путин. В друг разговор тя критикува член на чата, че използва думата "анексия", за да опише руската окупация на Крим през 2014 г., като настоява, че терминът пренебрегва "волята на народа".

Воронцова, която беше атакувана със санкции миналия месец, никога не се е появявала публично до баща си.

Отделно разследване, публикувано вчера, разкри подробности за другата дъщеря на Путин - Катерина Тихонова. Данни за полети показват, че 35-годишната Тихонова има връзка и двегодишна дъщеря с 52-годишния балетист Игор Зеленски. Между 2017 и 2019 г. Тихонова, най-малката дъщеря на Путин от бившата му съпруга Людмила, е летяла за Мюнхен, където балетистът работи, повече от 50 пъти.

Зеленски беше директор на Баварския държавен балет до оставката си миналия месец. Преди това беше солист на Мариинския театър и директор на Нюйоркския градски балет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
11
 
11
 
! Отговори
Стига преди 1 година
Интриги! Да си видим нашата къщичка, защото сме я втасали!
9
9
 
10
 
! Отговори
Джуджа го плескат преди 1 година
ФСБ отрови Путин с Новичок.Чакат го да мте от рак
8
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо, не се вързва... нали имаше армия от 1000 трола сега само дъщеря му го защитавала, чудно
7
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия в момнта е тоталитарна държава. Путин 22 г. е на власт, свободни избори няма, реална оппозиция няма, свобода на съвестта няма, свобода на словото няма.
6
12
 
13
 
! Отговори
Обяснявам преди 1 година
Хаха, само дето всички знаят, че и двете не са от него. Голямата е от един от шофьорите,а малката е от един подполковник от разузнаването. Путин не може, защото не стига до там.
5
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички руснаци подкрепящи войната, обратно в Путинистан.Като толкова ви харесва управлението на кръвопиецът, отидете да живеете в Путинистан. Какво търсите на Запад?
4
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без статии за Путин, сайта замира
3
17
 
7
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Права е....
2
18
 
12
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Незнам нищо за щерките на Путин, ам някъв азовец се изказвал нещо за щерките на Кадиров... Па тези дни попаднал в плен в Мариопуля...)))
1
15
 
25
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Кога русия е била икономически просперираща, че не мога да се сетя? Няма държава, която да е икономически просперираща, когато се мачка частната инициатива, фирми се крадат, а такова нещо като върховенство на закона и плурализъм не съществува, както и свободата на мнение е заплашено със затвор. Много фактори са нужни една страна да е просперираща, а суровините нямат никакво значение, като нищо останало не работи и се краде като за последно.