Преговори Русия-Украйна няма да има, двете страни очакват победа

Такова изтичане на руски мозъци не е имало от 1917 г., посочи Милен Керемедчиев
Обновена: 26 май 2022 21:50 | 26 май 2022 21:45, Анисия Иванова
69

Преговорите между Русия и Украйна няма да се случат, защото и двете страни очакват да победят. Това заяви бившият зам.-външен министър Милен Керемедчиев в студиото на "Денят ON AIR".

"Путин взе някаква победа с това, което постигна в Мариупол. Това дава глътка въздух от напрежението върху руската армия. От друга страна, Украйна с помощта, която получава – от началото на месеца до септември САЩ ще дават по 100 млн. долара на ден на Украйна, най-вече за тежко оръжие – което се очаква да обърне полето на действията", изтъкна международният анализатор.

По думите му Русия ще прочиства село по село в Източна Украйна, както е правила в Грузия през 2008 г. - "след тях трева не растеше, унищоженията бяха изпепеляващи".

"В Давос беше много интересен и панелът с премиера Петков, "Изгубеното десетилетие?" Наистина се връщаме там, където бяхме преди 12 г. - Европа тогава зависеше 24% от руски газ, след 12 г. - 42%, В момента отново се обръща колелото... Вече на първо място е втечненият газ от Америка, на второ - Норвегия", посочи Керемедчиев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Бившият зам.-външен министър не вярва в пропагандните твърдения, че срещу Путин се готви преврат.

"Не знам какво е здравословното състояние на Путин, но от гледна точка на конфронтация с най-близкия му кръг – не го виждам. Точно обратното – инакомислещите напуснаха Русия... Говорим за милионите украински мигранти, които са в различни държави в Европа, но не говорим за икономическите мигранти от Русия. Такова изтичане на мозъци не е имало от 1917 г. – видимо е, че съпротивата срещу Путин, ако я има, е много подмолна и не се вдига", смята международният анализатор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Спокойно.... преди 1 година
... дами и господа, украинците са на крачка от пълната победа, остава им само да влязат в Москва и да превземат Кремъл и......бият в мача!
43
0
 
2
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Няма преговори, търси се победа, а защо ли е всичко това...сложно е за обяснение ще каже всяка страна, ами защо ли пък в мен се надига едно такова чувство на срам от тези две нам братски славянски страни, които не могат да се разделят, не могат да се помирят, не могат да се обединят, ама вие нещщоможете ли въобще освен да боравите с бомби, значи нищо не сте научили от историята и от хуманно съществуване на обществата. Тук победа няма да има, но ще има поБЕДА за всички!
42
1
 
0
 
! Отговори
кравар преди 1 година
До: номер 52 (Антинатовец) Имаш крава, пиеш мляко! Лесно е! Нямаш крава...
41
4
 
1
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
"Наистина се връщаме там, където бяхме преди 12 г. - Европа тогава зависеше 24% от руски газ, след 12 г. - 42%, В момента отново се обръща колелото..." И Русия като гледам се е върнала от преди 12 години... По-скоро не! Във времената на Сталин! За Родину, за Путина!
40
4
 
4
 
! Отговори
Антинатовец преди 1 година
За да си бил във външно министерство трябва да си най голямата *** на краварите и все за тях да работиш иначе няма да си там и посмъртно. България е колония на краварите и министрите те ни ги назначават от 30 години. Но Русия ще смаже фашагите и краят им се вижда . Украйна няма да види достъп нито до Азовско нито до Черно море.
39
4
 
8
 
! Отговори
Кисинджър преди 1 година
"двете страни очакват победа"--- За победата на Русия знаем и я виждаме, ама за каква "победа" на Просия става дума, да очакваме? Или се връзвате на нашмърканите фантазии на Зеленски? Дето каквото и да ви говори, става дума за пари.
38
4
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
До Анонимен 48 С АФганистан си вкара автогол/не е лошо да отвориш някой буквар и да научиш правописа/.Рашките също отнесоха много бой в Афганистан и безславно напуснаха.
37
7
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
50,НАТО е армия на ромите евреи! За какви братя пишеш? Ти ром ли си?
36
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Укрите много добре знаят кои са руските територии" - мдам... Много украинци все още обвиняват Тимошченко заради Крим. Но на Тимошченко й цило ясно, че няма как да спечелят властта в Украйна докато 90% в Крим гласуват за проруските партии. Също дала идеята да забранят гласуването в Донецка област иначе й било ясно че отново ще загубят изборите. Но не мисля, че НАТО губи. Според мен и НАТО, и Русия печелят и си поделяме териториите по честен братски начин.
35
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото и да не ви харесва Русия до момента само губи от тази война жалки русофили. Брутални санкции, международна изолация, десетки хиляди жертви и безработица. Крайният резултат е предизвестен.
34
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименТе и във Виетнам вложиха много на загубиха от СССР . В Авганистан два трилиарда вложиха и загубиха от талибаните :) Явно е че нато не струва.
33
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Западът и САЩ никога нямаше да вкарат толкова пари в Украйна , ако ще загубят драги ми русофилчета..." - с пари ли ще замерят руснаците?
32
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западът и САЩ никога нямаше да вкарат толкова пари в Украйна , ако ще загубят драги ми русофилчета...
31
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ги бавят американците да влизат и да им разгонят фамилиите .
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеленски послушал един от по добрите си генерали които предложил да се изтеглят от Луганска област и да се окопаят яко в окопи един зад друг за да ги спрат да нахлуят към закарпатието .Укрите много добре знаят кои са руските територии ;)Затова явно така ще стане .някъде между Изюм и Мариупол копаели яко ;)Хубото е че нямат някой работи дет ги имаха до сега и ще е по лесно да ги скършат. Аз си мислех че след като нато влезе в войната ще са нужни две години но явно че за една година нато ще загуби
29
15
 
11
 
! Отговори
На финала преди 1 година
Каквото и да се случи във войната в Украйна, последната дума ще има Пентагонът. Космическа Америка няма да допусне примитивна Русия да се представя зя световна сила. Времето на феодалния комунизъм изтече в края на 20-ти век.
28
5
 
13
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Зеленски се държи не като президент на Киев,а като американски сенатор! В поведението му се проявяват основно 2 американски мечти - Русия да затъне във война колкото се може повече и Европа да спре да получава руски газ!
27
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Божее и тоя експерт за това сме на това дередже, укрите знаят че ще загубят ама протакат да идат едни пари да гепат.
26
9
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Русия очаква победа,но ще получи втори Афганистан,многократно умножен.Украинците показаха че са готови да се бият за земята си.Руската мечка ще реве болезнено по обратния път към Русия.
25
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна е в ролята на Юда Искариотски, а предателите имат тъжна съдба. При това всичко им се случва на украинците от лакомия.