Христо Грозев за слуховете, че Путин е в кома: Психологическа атака

Редките публични появи на руския лидер се обясняват с параноя и страх
16 юни 2022 10:40, Нели Христова
64
Христо Грозев за слуховете, че Путин е в кома: Психологическа атака
Снимка: БГНЕС

През последните дни все по-често се чува, че руският президент Владимир Путин е изпаднал в кома. Има ли нещо вярно в това?

Още по темата

„Тези слухове не се потвърдиха, а по-скоро това е психологическа операция на украинските служби, които, естествено,  имат право и се занимават с контрапропаганда, включително с такава като тези слухове. Това не означава, че Путин е в чудесно здраве“, коментира пред bTV разследващият журналист Христо Грозев по проекта „Белингкат“.

По думите му редките публични появи на Путин могат да се обяснят по-скоро с параноя и страх да не бъде извършено покушение срещу него. „Преди около 45 дни получихме информация, че той е толкова разочарован от данните за способността да се организира офанзива в Украйна, от военните стратези, че е взел всичко на ръчен режим. Това беше потвърдено и от английските специални служби преди около месец“, коментира още Грозев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Снощи се рових по много от сайтовете в цяла Европа, и дори извън Европа. Навсякъде съобщават, че Путин е намерен в безпаметно състояние под масата с яденето и покривката на масата над себе си от личната му охрана... Или службите са го "зобили" систематично с Новичок и сега е започнал лека поелка да действа, или наситина Путин е путник отведнъж...никой засега не знае. Едно обаче се съобщава: Путин е провел серия от телефонни разговори(може би над 30 на брой) - и все оживени и сериозни...
48
7
 
10
 
! Отговори
Баба Ванга преди 1 година
Русия ке падне.
47
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кои сме ние ,че да съдим някой ?Има кой да прави това .Човешката злоба е тази ,която бавно ни убива и ни превръща в лоши хора.
46
14
 
5
 
! Отговори
Русомразетц преди 1 година
Вдигнал е топа вдигнал
45
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Соростоята се раздрискала пак. "Умните красавци" само такива неща могат да измислят. Демек - мъртъв си щото съм обратен. Ако не си мъртъв болен си. Ако не си болен значи имаш двойник. Не е възможно да си нормален и да си по - добър от мен. Аз съм умен красавец. Каза ми го гей партньора и даже награда ми даде освен гранта. *** на годината и нпо активист
44
8
 
11
 
! Отговори
Marin преди 1 година
Да мри време е
43
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Болен е болен
42
22
 
17
 
! Отговори
Руски майки преди 1 година
Путин е почернил поне 20 000 руски майки.Те едва ли го благославят!?!
41
28
 
18
 
! Отговори
Прокоба преди 1 година
Путин събира омразата на целия прогресивен свят.
40
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
путин е жив и здрав на пук на саксонците и грозев измислете нещо друго как ви дойде на ум и тека да дойле на главите ви а ние да се радваме с победбата над укропите
39
13
 
17
 
! Отговори
Динев преди 1 година
Е разбрахме че е велик пълководец с битките му в Украйна,но е че велик финансист рублата защитил,но интересно защо не преди войната а сега като видя зор,сега инвеститорите бягат от там,но разбрах ме че и е безсмъртен,на него нищо не му се случва на тази възраст
38
10
 
6
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Имаше преди време един игрален филм: "Двойникът на дявола". Става въпрос за двойник на Удай - синът на Саддам Хюсеин. Това не е художествена измислица, и макар филмът да не е документален е създаден по действителни събития. Който не го е гледал може все още да го гледа - има го в интернет. Смятайте, щом и такива са имали двойници, то Путин да няма поне един (не говорим за трима, четирима и повече) двойник би било най-малкото странно.
37
18
 
11
 
! Отговори
До 44 преди 1 година
Искаш да му го мачкаш на Вовата, нали, джендерче? :) :) :)
36
7
 
30
 
! Отговори
ВСИЧКИ ЗНАЯТ! преди 1 година
Това е поне четвъртия клонинг на Путин! Досега е бил над 238 пъти в кома и е умирал поне 6 пъти! :)
35
25
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще ви се да е така а?-:)) Мачкай Вова! Заслужават си го!
34
23
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На урките само им остана да кълнат, с нищо друго не показаха, че си заслужават свободата :)) Едно е да спечелиш уважение сред съседите си с бойни действия, друфо е да ревеш като женичка :)))
33
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 38 И с какво ще изпаряват руснаците? С недоносчето Сармат което ще го свалят още преди да е напуснало руската територия ли?
32
30
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те затова търпят такива огромни загуби руснаците, щото генералисимус Путин е взел армията в ръчно крачен режим на управление. Скоро ще станем свидетели на най-големия военен провал на Русия и никакви вопли на колаборатора Макрон няма да спасят Русия от унижението и позора който неминуемо наближава.
31
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тик так тик так - скоро ще е
30
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше през соца един "майтап": Знаете ли вица, дето Тодор Живков умрял. И аз не го знам, но започва добре