Русия удари военни тренировъчни центрове в три украински области

Единият от тях е в близост до полската граница
156
Русия удари военни тренировъчни центрове в три украински области
Снимка: БГНЕС

Руското министерство на отбраната съобщи днес, че е използвало високоточни оръжия, за да удари тренировъчни центрове на украинската армия в Черниговска, Житомирска и Лвовска област, предадоха руски информационни агенции, цитирани от Ройтерс и БТА.

По-рано днес Украйна съобщи, че руски ракети са ударили украинската столица Киев.

Единият от поразените тренировъчни центрове е в близост до полската граница, съобщи Франс прес. Става дума за военния учебен център в района Старичи в Лвовска област, който е на тридесетина километра от границата с Полша.

В съобщение руското военно ведомство допълва, че ударите са нанесени с високоточни оръжия на руските космически сили и с крилати ракети „Калибър“.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: войнат в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
2
 
6
 
! Отговори
тя преди 1 година
Целта на НАТО е, войната да продължава и затова се събраха -Г- 7
118
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ако НАТО не помагаше на укрите отдавна да е свършила воената операция ! Нямаше да има разрушения и убити !
117
2
 
7
 
! Отговори
тя преди 1 година
Така ,така , така - това ми харесва !
116
3
 
18
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Реклама на оръжия. Не че не си заслужава. Добри са им оръжията очевидно е. И сега вече няма кой да купува турските байрактари даже. Това е и целта на войната. Но ако смажат украинците бързо ще трябва да измислят нов вирус и пандемия, за да не цъкаме много силно с език докато минаваме покрай бензиностанциите и магазините. Жалко за хората които гинат и от двете страни Жалко за всички, с изключение на тия със свастиките по байраците и по вратовете. За останалото сега ще се включи полския дезинформа
115
2
 
16
 
! Отговори
14-ти януари преди 1 година
Мощен и задълбочен анализ. Браво! "На руската военна мощ, могат с известни уговорки да съперничат само американците. Това прави невъзможно, построяването на международни отношения, потъпквайки жизнените/екзистенциалните интереси на руснаците - т.е. руснаците ще имат своя сфера на влияние и интереси, както и буферно пространство, свободно от присъствието на стратегическите им съперници - т.е. щатите. Нашата територия със сигурност ще бъде включена в такъв "пояс на безопасността"".
114
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
620 убити от които 80 поляци на кайма.Ха, често!
113
19
 
7
 
! Отговори
ABC преди 1 година
А украинците знаят ли?
112
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия е бита карта, целият свят ги мрази
111
28
 
14
 
! Отговори
Нюрнбергски процес 2 преди 1 година
Единсвеният "пояс на безопасността" е бесилото около врата на военнопрестъпника Путин
110
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано по-скоро руснаците дойдат тука.
109
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руската военна мощ аха-ха-ха. 2 дена и щяха да превземат Киев, а вече 4 месеца не могат да излязат от собствените си блата.
108
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Силен е Путин, и никой не е по-силен от него. Ударва ги и ги осакатва, за да се знае кой днес е царят на планетата. Сащ и те напълниха гащите. Нищо чудно и тях да ги запука, за дето много лаят и се блещят като бесни кучета за разстрел!
107
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На руската военна мощ, могат с известни уговорки да съперничат само американците. Това прави невъзможно, построяването на международни отношения, потъпквайки жизнените/екзистенциалните интереси на руснаците - т.е. руснаците ще имат своя сфера на влияние и интереси, както и буферно пространство, свободно от присъствието на стратегическите им съперници - т.е. щатите. Нашата територия със сигурност ще бъде включена в такъв "пояс на безопасността".
106
6
 
12
 
! Отговори
СССР преди 1 година
Юри Гагарин от руските космически сили лично е отговарял за операцията, предаде Роспрес.
105
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За всеки убит украинец трябва да бъдат ликвидирани 1000 пияндурници от Блaтная. Човешкият живот на тези полyчовeци не струва и 5 копейки, по-евтин е само на нашите продажни русофили. Смърт на Русия!
104
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никакви пленници не им трябват на руснаците. Щом са стреляли срещу руски войници заслужават куршум и да остават на място! Не знам до кога ще ги търпи Путин и не им тегли балтията. За един убит руски войник трябва да заколи 2 000 украински. Кадировци си знаят работата, трябва им само картбланш и ще хвърчат глави на украински войници. Който украински войник не се предава го убиват, но тия заслужават да бъдат убити зверски, по кадировски. Смърт на Украйна!!!
103
5
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
До Solar Power................Ще изпратиш ГЕРБерастката си партийна книжка за тоалетна хартия.
102
6
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Днес в три области,утре и в останалите!
101
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия мазни, гадни и дебелогъзи гейове не разбраха би, че с Путин шега не бива бе? Ще ги бие, ще ги скъса от бой, докато не остане и един украинец, пък нека си викат "слава на Украйна". Те и без друго са решили да се бият простаците до последния, щото западът им обещал да победят. Е, нека тогава така да бъде. Руснаците ще избиват по над 1 000 украински войника на ден до последния украински войник. Следващата след Украйна сигурно ще е Полша. И тя се зъби на Путин, като пинчър на огромен доберман.
100
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди повече от два месеца от НАТ0 и сие ни казаха споко, Русия е на привършване с ракетите. Ощеколко години зе привършват?? Защото, докато привършват, Украйна се смалява.