Москва: Западът залага на продължаване на войната

Кремъл е убеден, че рано или късно "здравият разум на Запад ще надделее"
132
Москва: Западът залага на продължаване на войната
Снимка: БГНЕС

"В момента Западът залага на продължаване на войната, Вашингтон не позволява на Киев да мисли и да говори за мир”. Това коментира в ефира на телевизионния канал "Русия-1" в предаването "Москва. Кремъл. Путин" президентският говорител Дмитрий Песков.

"Сега всички западни страни залагат на продължаването на войната. Това означава, че настъпва моментът, когато западните страни под ръководството на Вашингтон, казано по руски, не позволяват на украинците да мислят, да говорят за мир или да обсъждаме мира", каза Песков, коментирайки въпроса, че френският президент Еманюел Макрон и канцлерът на ФРГ Олаф Шолц са спрели да се обаждат на Путин.

Въпреки това Кремъл е убеден, че рано или късно здравият разум на Запад ще надделее и преговорите за Украйна ще бъдат подновени. „Сега търсенето на инициативи за успокояване на ситуацията намаля. Но ние не се съмняваме, че рано или късно здравият разум ще надделее. И отново възникна поредица от преговори", подчерта Песков, цитиран от БГНЕС.

Той вече бе обявил, че Русия е представила на Украйна проектодокумент с груба формулировка и чака отговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АБЕ ТОЯ КВО ВСЕ ЗА ЗАПАДА ГОВОРИ, ДА СИ ГЛЕДА ТАМ АЗИАТСКИТЕ БРАТЯ КИРГИЗСТАН, ИНДИЯ, КИТАЙ И ПР...
56
9
 
14
 
! Отговори
Ясен Желязков преди 1 година
Срещу целия свят война не се печели. Не стане ли пробив от самото начало, нищо не става. По принцип агресора е виновен, каквото и да приказва. Германия е обяснявала през 1941 година, че е нападнала СССР, защото е имала 6000000 съветски войници на границата си, ама след това тия доводи не се вземат предвид. Нюрнбернгския съд заключава, че няма причина за нападението и осъжда на смърт чрез обесване лидерите на Германия, макар че реално погледнато те са си запазили държавата чрез изпреварващ удар.
55
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпросът е кога от изток ще се появи здрав разум, за сега изглежда точно на това нямат залежи. Но предполагам като няколко поколения се избива интелигенция и аристокрация , вече няма как и да се появи.
54
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Варна е следващия за бомби от Русия.
53
5
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До Малко за политика 51 Ти всичко това откъде знаеш? Май от руския телевизор. Колкото по-скоро си го махнеш от раменете,толкова по-скоро ще ти се прояснят нещата и ще ти се прочисти засрания от руската пропаганда мозък. Това,което се случваше 8 години в Донбас в много голяма степен беше "благодарение" именно на Русия, ако не беше нейната намеса още тогава нещата нямаше да ескалират.
52
8
 
20
 
! Отговори
смях преди 1 година
путин го закъса в Украйна като стар москвич в редки ***. :))))
51
10
 
22
 
! Отговори
руска наглост преди 1 година
тоя говори все едно Украйна нападнала Русия..ха.ха.ха нямат равни руснаците по простотия и наглост. ха ха ха ха тази война на руснаците ще им излезе скъпо и то не година- две а за поне 50г напред.
50
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛНР и ДНР са "републики" само за Русия и Сирия от целия свят . Така, че такова условие не подлежи на преговори... Именно, заради тях Русия нахлу в Украйна.
49
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дори и така да е . Путин няма печелившо за него решение на войната която ТОЙ почна. Дълга или къса войната е с предизвестен край. Една война започва по икономически причини и панаирджийски поводи и завършва само по икономически причини. Тежко и горко на крепостните дето ще платят сметката накрая / вече почнаха да плащат /
48
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който поиска преговори - той е губещата страна в тази война. Явно Русия първа е предложила това...
47
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тогава Кремълската шайка да изненада всички, да си прибере войниците ДОМОЙ. Времето за извеждане на войниците е бърза дейност. Виж как дипломатите от София, след като решиха да си ходят ДОМОЙ, и си стегнаха чамоданите.
46
13
 
9
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
До Антипутинист: По-скоро Украйна ще загуби повече ако не започне преговори за мир. Ако сега преговарят, ще загубят само Донбас и Луганск.След месец-два ще загубят и Харков, а след още месец-два може да загубят и Одеса.
45
20
 
8
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
До анонимен 47: "Откъде накъде една суверенна държава трябва да се съгласява с тези унизителни условия? Да отстъпва територията си на агресора"? Не на агресора, а на руското население, което живее в Донбас и Луганск.Тези хора вече не искат да живеят в една държава с укронацистите. И са прави за себе си. Осем години ги обстрелваха. Иска или не, Украйна (тъй, както си е суверенна) загуби Донбас и Луганск. Така и Сърбия загуби Косово. Нищо ново.
44
2
 
11
 
! Отговори
Антипутинист преди 1 година
До Малко за политика А дали няма руснаците да загубят повече ако не намалят малко исканията си?!
43
1
 
5
 
! Отговори
АА преди 1 година
До Малко за политика Забрави талибените и полярните мечки! Съюзниците имат значение не като бройки(държави) а като садържание, икинимшчиско! Капиш?
42
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До Малко за политика Откъде накъде една суверенна държава трябва да се съгласява с тези унизителни условия? Да отстъпва територията си на агресора? Да,ама друг път! Както се казва по онези земи "кукиш вам" а не Украйна!
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Европа да воюваш е един вид самоубийство, изключвам слабите сърби, те никога не са печелили битка на фронта, то затова се разпадна изкуствената Югославия :)))
40
18
 
9
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Русия отдавна е поставила на масата условията за мир: Признаване независимостта на ДНР и ЛНР, признаване на статута на Крим, отказ от военни блокове и разполгане на чужди оръжия, безядрен статут. Колкото по-рано украинците започнат да преговарят, толкова по-малко ще загубят.
39
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До Ванка без танка Май не само танк нямаш, но и акъл не ти се намира много. Киев ли е агресорът в случая или някой друг? Москва също не проявява голямо, да не кажа никакво, желание за преговори, въпреки всичките преки и непреки загуби и негативи които понася.
38
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой ти е виновен Песков за това нещо, вие или Запада ? Вожда ви ако си мисли, че ще му е лесно като в Сирия, жестоко се лъже, това е Европа, най-воюващия континент в историята на човечеството :)))