Москва: Западът залага на продължаване на войната

Кремъл е убеден, че рано или късно "здравият разум на Запад ще надделее"
132
Москва: Западът залага на продължаване на войната
Снимка: БГНЕС

"В момента Западът залага на продължаване на войната, Вашингтон не позволява на Киев да мисли и да говори за мир”. Това коментира в ефира на телевизионния канал "Русия-1" в предаването "Москва. Кремъл. Путин" президентският говорител Дмитрий Песков.

"Сега всички западни страни залагат на продължаването на войната. Това означава, че настъпва моментът, когато западните страни под ръководството на Вашингтон, казано по руски, не позволяват на украинците да мислят, да говорят за мир или да обсъждаме мира", каза Песков, коментирайки въпроса, че френският президент Еманюел Макрон и канцлерът на ФРГ Олаф Шолц са спрели да се обаждат на Путин.

Въпреки това Кремъл е убеден, че рано или късно здравият разум на Запад ще надделее и преговорите за Украйна ще бъдат подновени. „Сега търсенето на инициативи за успокояване на ситуацията намаля. Но ние не се съмняваме, че рано или късно здравият разум ще надделее. И отново възникна поредица от преговори", подчерта Песков, цитиран от БГНЕС.

Той вече бе обявил, че Русия е представила на Украйна проектодокумент с груба формулировка и чака отговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
10
 
3
 
! Отговори
Не е баш тъй преди 1 година
До Анонимен 40: "Англосаксонците ще гледат да е по дълга и за това ще искат да не загиват много украинци". Вярно е само наполовина. Англосаксонците наистина искат войната да продължи но им е все едно колко украинци ще загинат. А Зеленски тайно продава част от оръжията, които получават, така че всички печелят. С изключение на украинският народ. И затова мир скоро няма да има.
36
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ВъZраждане на СССРТака е, прав си. Англосаксонците ще гледат да е по дълга и за това ще искат да не загиват много украинци. За това ще дават оръжия и пари. А те имат здрав разум. Тази война е тумор за Русия и колкото повече продължи е по добре.
35
7
 
3
 
! Отговори
Ванка без танка преди 1 година
До ванка с танка: "А бе,кодуб,като иска запада война,вие защо не я спрете бе,умнико".Умник си ти, драги, направо пращиш от акъл. Как се спира война? С мирен договор. Когато Киев се реши да преговаря, и се подпише мирен договор, тогава войната може да спре.
34
6
 
18
 
! Отговори
Кан преди 1 година
В освободените нови територии се радват на руските облаги: Холера, глад, безпътица. И много пропаганда по телевизора
33
3
 
15
 
! Отговори
Каква война??!?! преди 1 година
Нали беше специална военна операция??!?
32
9
 
9
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
До Анонимен 34: Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен.
31
3
 
10
 
! Отговори
ванка с танка преди 1 година
А бе,кодуб,като иска запада война,вие защо не я спрете бе,умнико!?В момента Русия се управлява от дечицата и внученцата на червената номенклатура!Некадърни колкото си искат,че и отгоре!
30
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия нема съюзници като САЩ и Великобритания през ВСВ, сега ако се правят на могъщи, просто нема да стане работата :)))
29
12
 
7
 
! Отговори
Слава на Русия преди 1 година
До Бесен: Много ти е тънка разликата, толкова тънка, че няма да я бъде. Руската армия напредва бавно, но сигурно. При тия загуби на укронацистите до зимата армията им ще се стопи наполовина. Колко от тази половина ще изкара зимата е трудно да се каже.
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кой се подлъга да се прави на могъщ ? :)))
27
3
 
18
 
! Отговори
4342 преди 1 година
Много интересно, как така до вчера това беше "СПЕЦИАЛНА ВОНЕННА ОПЕРАЦИА", а от днес си е открита ВОЙНА. Другарко пескова нещо да не сте се объркали или вече осъзнавате последствията от това което започнахте и решихте най-накрая да си кажете истината.Всичко е заради газа е Украйна и не искате ЕС да е независим от рашки енергоносители.
26
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Здравият разум на запада започва да надделява. Вижте огромните тълпи от голи хора каращи велосипеди по улиците на западните градове. Хем се каляват за студената зима без отопление, хем икономисват скъпоструващото гориво.
25
10
 
16
 
! Отговори
Бесен преди 1 година
Не западът залага на спечелване на войната от Украйна! Това е тънката разлика. До зимата Русия ще е ауто от всякъде, вероятно дори от Крим.
24
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И на мен ми се иска Навални да е президенгт на Русия, а Путин изпратен в руски трудов лагер, не в затвор в Хага, където е хотел!
23
16
 
7
 
! Отговори
Z преди 1 година
Славва Росии
22
2
 
16
 
! Отговори
какви ги дрънка? преди 1 година
Каква война, какви са тези страхотии, ако ги е надрънкал! Нали първо казваха, че било учения, но после стана "специална военна операция" да ловят нацисти, наркомани и да ги демилитаризират. Украинците уж бяха принудени от нацистите да мълчат и да мразят руснаци, но като ги "освободят" щяха да ги замерят с букети и хляб със сол. Аз много вярвах че е това е истината и не знам защо в Кремъл така си промениха мнението.
21
12
 
26
 
! Отговори
Кремълски цинизъм преди 1 година
В Мариупол сигурно не бяха виждали жив американец, но това не пречеше на руските варвари да го изравнят със земята, за да не дойдели "американците"! При тези лъжата отдавна е издигната в култ!
20
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв ли щеше да е света ако Навални не бе окован и и изпратен в трудов лагер. А бе спечелил изборите в Русия и днес да е президент на Русия, а Путин да е в трудов лагер.??! Може би нямаше да има икономическа криза?
19
6
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
В това, че здравият разум на Запада ще надделее ние не се съмняваме въобще. Но дали при вас ще се появяват поне наченки на такъв изобщо не сме сигурни.
18
8
 
11
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Значи ще се стигне момент когато ще боли. И вие ще сте отговорни не само пред света и Украйна, но и пред руския народ