Москва: Западът залага на продължаване на войната

Кремъл е убеден, че рано или късно "здравият разум на Запад ще надделее"
132
Москва: Западът залага на продължаване на войната
Снимка: БГНЕС

"В момента Западът залага на продължаване на войната, Вашингтон не позволява на Киев да мисли и да говори за мир”. Това коментира в ефира на телевизионния канал "Русия-1" в предаването "Москва. Кремъл. Путин" президентският говорител Дмитрий Песков.

"Сега всички западни страни залагат на продължаването на войната. Това означава, че настъпва моментът, когато западните страни под ръководството на Вашингтон, казано по руски, не позволяват на украинците да мислят, да говорят за мир или да обсъждаме мира", каза Песков, коментирайки въпроса, че френският президент Еманюел Макрон и канцлерът на ФРГ Олаф Шолц са спрели да се обаждат на Путин.

Въпреки това Кремъл е убеден, че рано или късно здравият разум на Запад ще надделее и преговорите за Украйна ще бъдат подновени. „Сега търсенето на инициативи за успокояване на ситуацията намаля. Но ние не се съмняваме, че рано или късно здравият разум ще надделее. И отново възникна поредица от преговори", подчерта Песков, цитиран от БГНЕС.

Той вече бе обявил, че Русия е представила на Украйна проектодокумент с груба формулировка и чака отговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Другаря Песков май забрави кой започна войната с вас преговори няма вие само с война трябва да се отговаря,войната вие я продължавате но и вие дълго няма да изкарате, а що се отнася до изконни руски земи Ами няма такива в днешна Украйна тя е била Киевска рус а вие племена без език а езика ви е дошъл от България която не зачитате,негодници такива,жалко че част от народа ви не е като вас да мисли имперски
96
7
 
3
 
! Отговори
F-off преди 1 година
Тоя гьон май забрави кой започна войната!!!Наглата рашистка чибурашка реве, че Украйна и поддържащите я страни не се предават пред "безаналоговата" путлерова армия?!?!
95
9
 
3
 
! Отговори
Бахаха преди 1 година
Песо, кажи си за рублата. Що стана с нея? Нещо май пак тръгна надолу.
94
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Късно е за преговори, моето момче. Русия ще бъде разсипана изцяло. Вече ви дялкат мрамора.
93
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Положението в Кремъл е на гол г чифте пищови. Вече нямало и плат, да си шият гaщите.
92
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ще им се на рашките да свърши войната, но банкрута ще е пълен. САЩ натягат гайките на икономиката и скоро рушките болтове ще се скъсат. чии болтове са първи е ясно на всеки.
91
6
 
3
 
! Отговори
Михайлов преди 1 година
Песков,стига си бълнувал - руски войски унищожават всичко живо в Украйна ,разрушихте страната из основи и се правите на света вода не напита ?! Западът изобщо не фигурира там,но за вас истината изобщо не е интересна,а само брътвежите ви ?! колкото повече за тъвате в тая война,толкова по-отвратителни ставате и толкова повече ненавист и омраза към Русия и руснаците се трупа по света!!!
90
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спрете му алкохола и на психиатър
89
7
 
4
 
! Отговори
Qanon преди 1 година
ФАЩ за да са велика сила, винаги са имали нужда от голям враг, с който да се справят. Това го има и във филми дори. Това империалистично его се храни само с победи, без значение дали са истински или фалшиви. Нали помните 9/11? Събориха си кулите и си измислиха голям враг. Сега използват Украйна, за да се чепкат с Рисия, което винаги са искали. Просто се е удобен случая.
88
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До мдаанали сега има друг съюз - Евросъюз.. без бъдеще
87
3
 
6
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
До другаря таваришч Щм искат Съветски съюз да ги пратим при съветския съюз т.е. в небитието.Такова е бъдещето на империята за злото и мордор
86
2
 
9
 
! Отговори
другаря таваришч преди 1 година
Пусти мерак по "великия Съветски съюз"!Той ще им изяде главата!
85
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато Русия не смачка укрите мир няма да има ! *** на краварите !
84
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе до като не изпратим всички русофили в Биробиджан България няма да се оправи!Не стига,че са предатели,ами и се гордеят с това!?
83
4
 
10
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Песков, вместо да чакаш, можеше тебе да чакат, ама то се иска ум.За теб маса няма ли столове няма ли да седнеш да преговаряш, ами си изхвърли бомбите па после ...бил чакал !!!Кой ще върне хора, съдби, домове, ти ли ... с твойна мижава заплата!
82
6
 
5
 
! Отговори
.. преди 1 година
кое не е така ? некой от ДБ сега веднага па л я ч о ще излезне да говори с мисли от сутрешната топлина излизаща от задната му част
81
10
 
11
 
! Отговори
ванка с танка преди 1 година
А бе,червени отпадъци,кой започна войната,а!?Русия или Украйна?Като ви кажат че любимата русия са виновни за войната,и подскачате като ужилени!Когато агресора се разкара и войната спира!Кво се обяснявате като на партийно събрание!?Аман от червени тюфлеци!
80
13
 
8
 
! Отговори
Зомби преди 1 година
Руснаците са нормални хора,като нас. Но...страх от загуба на работа,репресии и проблеми ги спират,манипулации на режима на Путин също са с огромно значение. И въпреки всичко руснаците знаят,че те нападнаха Украйна,те убиват и танковете им стрелят а не изпращат конфети. Нима ние протестиращите при Тодор Живков или немците при Хитлер или Камбоджанци при пол пот. Няма спасение от маниите на този луд човек путин. Той ще р натисне и ядреното копче,но никакви отстъпки.психиатрите казват това...
79
5
 
10
 
! Отговори
пуко преди 1 година
Снимката под заглавието е от московската Пси,,,хыыиатрия .
78
5
 
12
 
! Отговори
Име преди 1 година
Значи вече е "война", а не "специална операция"?!?