Путин ще подмине Байдън "с 200" за Деня на независимостта

Песков заяви, че поздравленията няма да са уместни
Обновена: 4 юли 2022 15:15 | 4 юли 2022 15:15, Йоана Цонева
99
Путин ще подмине Байдън "с 200" за Деня на независимостта
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин няма да поздрави своя американски колега Джо Байдън по случай Деня на независимостта, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Поздравленията тази година едва ли могат да се смятат за уместни", каза Песков в конферентен разговор с репортери.

Той обясни причините за позицията на Москва с "неприятелската политика на Съединените щати".

Песков коментира и безредиците в Узбекистан, които нарече "вътрешна работа на Ташкент". 18 души загинаха и над 240 бяха ранени по време на безредиците в автономната провинция на Узбекистан Каракалпакстан. Демонстрациите бяха предизвикани от планове на властите за ограничаване на автономията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не им плащат. Те фалираха боряшниците. Това са, както Левон ги нарече, полезни идЕоти. За без пари скачат на амбразурата.
42
17
 
8
 
! Отговори
драскачи преди 1 година
Кажете ми, къде ви намират и по колко пари ви плащат да лиже..те.. руските г.....?
41
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 46поживей в САЩ -те са"богати", имат само 46 милиона (официално) без дом, без работа, и преживяват на купони))))))И въпреки това не искат да емигрират извън САЩ, примерно в Расия!?Защо ли? Защото явно нещата не са такива каквито ги представяш.
40
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Бе, що щерката на Лавров е отишла в тая кофти държава" ______________________ Никъде не е отишла. Просто баща й дълги години бе посланик на РФ в Пиндостан. Тя там израстна, учи, дипломира се и се омъжи. Това е живота.
39
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия *** защо си мислят, че света се интересува от тях ите честитки!
38
9
 
11
 
! Отговори
До 36 преди 1 година
Бедни, казваш? *** поживей в САЩ -те са"богати", имат само 46 милиона (официално) без дом, без работа, и преживяват на купони. А ако си търсач на силни усещания - разходи се из Харлем и Бруклин - да видиш какво е "бидонвил" и HiFi мизерия!
37
4
 
3
 
! Отговори
торенте преди 1 година
Бокича е вашият идол, и го следвате неотлъчно. Трябва да се цитира светлата му мисъл.
36
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 25. Особено благодарни трябва да им бъдат Виетнам, Камбоджа, Ирак, Либия, Сирия, Югославия и много други като тях. От години хората от населените места около Сливен и Ямбол се чудят на кого да благодарят за това, че в градините им не вирее нищо. Оказа се, че американските самолети от Безмер, понеже трябвало да кацат с минимум гориво на борда, просто изхвърлят излишното във въздуха. На ТЕЦ 2, обаче му съдират кожата заради вредни емисии. Американските тецове вредни емисии не плащат.
35
2
 
7
 
! Отговори
До анонимен 40 преди 1 година
Що му се вързваш на тоя безработен ***?
34
4
 
7
 
! Отговори
Ха ха ха ха преди 1 година
Не ме вълнува кой ходи в САЩ! Ако искаш истината, преживей я лично! Щерката, сина на тоя и оня може да са мазохисти, може да си имат лични причини да живеят в САЩ, не ми е пример и приоритет. В реклами и обещания вярват само наивници, честит Четвърти юли!
33
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продажната кохорта на Киро поздрави ли Бая-Дън,най малкото можеше да пратим оная необръснатата свиркаджиика ***,да извърти една бибитка на старчето!
32
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ха ха ха ха Бе, що щерката на Лавров е отишла в тая кофти държава САЩ, а не си стои в "рая" на Путин? :))) Тя не знае ли за индианците опреди 300 години? :)))))
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 18/34 Едни от най-бедните :))) Слаба работа отвсякъде. :)))
30
7
 
14
 
! Отговори
Ха ха ха ха преди 1 година
Демокрация?!? САЩ?!? Аз или тези, които изброих си правят демократични ядрени опити със собственото си население, а от преди аз ли избивах местните индианци, аз ли купувах роби за плантациите си, аз ли въоръжавам всеки ид:иот с огнестрелно оръжие, аз ли..., аз ли... колко има "демократични способи" сменям чужди, независими правителства, аз ли манипулирам света, аз ли налагам силово непоискани "демокрации" ??? ***, поживей в САЩ и после ми пей за демокрация!
29
2
 
7
 
! Отговори
До 18 преди 1 година
...които по странно стечение на обстоятелствата представляват 2/3 от населението на Земята и произвеждат 80% от стоките (без оръжията). Слаба работа, казваш?
28
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 19/30 Дай една марка руски велосипед произведен в Русия. Да не стане като с руските Москвичи, на китайците? :))))
27
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Поздравленията тази година едва ли могат да се смятат за уместни", в това число и защото посланикът на Сирия заяви, че Пиндостан и Търки прехвърлят терористи в Украйна.
26
2
 
10
 
! Отговори
Македоналдс преди 1 година
Що не делегират права на Франция да преговаря за запазване на руските и хамериканските интереси! То не е ли универсално решение! Бабофилията ще спаси света!
25
8
 
12
 
! Отговори
До 19 преди 1 година
Дай ми 1000 евро, и ще ти доставя руски велосипед. Предварително ще ти пратя каталог с 47 модела (от 17 завода) в над 140 модификации. Доставка - от Русия чрез Али Експрес. Таксата за доставката ще си я платиш сам.Мога да ти доставя и руски пирони като бонус - да не се кахъриш, че и пирони не правят в Русия.
24
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали е във форма изкукуригалият?Дали изобщо вдява какво ден е днес за Щатите?