От Москва: Украйна е станала терористична страна

Володин заяви, че Зеленски е начело на криминален режим
5 юли 2022 15:46, Елка Василева
77
От Москва: Украйна е станала терористична страна
Снимка: архив, БГНЕС

Председателят на долната камара на руския парламент Вячеслав Володин заяви днес, че Украйна е станала "терористична страна", предаде Ройтерс.

Още по темата
Украинският президент Володимир Зеленски стои начело на "криминален режим", каза още Володин на пленарно заседание на Държавната дума.

От началото на "специалната военна операция" на Русия в Украйна представители на руските власти излизат с тезата, че съседната държава е контролирана от антируски настроени фашисти и "неонацисти", но досега не са прокарвали идеята, че тя е терористична страна.

Украйна и Западът казват, че тези твърдения са безпочвена пропаганда, използвана като оправдание за заграбване на територия, отбелязва Ройтерс.

На днешното заседание на Държавната дума бяха приети на първо четене два законопроекта, които предвиждат съответно руското правителство да получи правомощия да задължава компании да доставят стоки на въоръжените сили и техните служители да полагат извънреден труд в подкрепа на "специалната военна операция" в Украйна.
/БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки честен човек видя как се държат голяма част от украинските бежанци. Също като в заглавието.
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До номер 9. Аз мисля същото за Вашингтон и Лондон, което ти си написал за Москва. Разликата е че аз пиша имената на тия градове възпитано, докато ти пишеш името на Москва без възпитание и уважение и този стил и метод го наблюдаваме от години , много преди сегашната ВО и много преди Крим. Това е заговор на Запада за унищожението и колонизирането на Русия и за заграбване на нейните природни богатства за без пари.
52
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки може да прочете че крим е купен от руската империя по времето на екатерина велика. Сега като искате можете да слагате каквито си искате лайкове но това няма да промени историческата истина.
51
3
 
2
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Хората в Украйна говорят Руский язик и пак не може да се разберете. Война Ви е само в главата и забравихте Америка и запада Защо ли? Цял свят вижда как Русия и Украйна предават КОМУНИЗМА за западни сребърниции Американски -Халал да са Ви.
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Белене и в Скравена ли ще депортираш хора другарю депортиращ. Щях да напиша телепортиращ...
49
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И 10 минуса да ми сложиш равносметката е печална за всички в Бг. не само за мен. Но за всички дори за властимащите. Крим е руски какъв да е.
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другаря генерал иска да депортира хора, но защо не ги хвърли в пещите като Гео Милев живи да ги изгори защото не мислят като него. Отдавна е доказано че комунистите са фашисти. Срамувам се.
47
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крим е закупен с пари от Екатерина Велика и е законно владение на Руската империя. Докато по време на соца украинеца никита хрушчов не го дарява на украйна. Русия си го върна. Така че крим е руски какъв да е.
46
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжите инсинуациите фалшивите лайкове глупавите *** няма да помогнат нито на Украйна нито на България която усилено върви по същото нанадолнище. С усилията на предателски медии, НПОта sorosoidite и прочие
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
49 има неадекватни може би фалшиви лайкове. На път съм да се откажа от участие във форумите на сайта. Много хора го направиха. Глупави мнения не може да имат реални няколко плюса. Има нещо гнило.
44
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Началството извикало задокеанските *** да дават акъл на безмозъчни същества. Съжалявам но само хора без мозък подкрепят тролла.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долния ти не можеш да си напишеш името седнал си мнение да пишеш и то е съвсем неправилно меко казано. Благодари се на модерратора от смяната иначе хич та няма.
42
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Лудостта и пиянството на един народ. Все едно И.Вазов писал това за руснаците. Наистина е изумително как може да има такова колективно безумие сред милиони хора в тази необятна страна.
41
6
 
13
 
! Отговори
Крим не е руски преди 1 година
По вярно е да се пише и говори "Русия е станала "терористична страна пълна с нацисти и убийци"
40
10
 
11
 
! Отговори
Любен Пандев преди 1 година
За прорусийски изказвания и публични действия в подкрепа на путинската агресия в Естония до сега са депортирани в Русия над 20 местни руснаци. У нас това трябва да се приложи към местни путинофили и ще очистим и държавата и медиите от ***.
39
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 41 ти бе приятел много си закъснял умствено не си видял или чул в одеса какво направиха бендеровците на 2,05,2014г не си ли чул алея на ангелите в донбас 1200 деца с убити от неонацистите не са ли терористи или теб майка не е родила теб те роди леля ти
38
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А то вие каква страна сте :))(
37
10
 
11
 
! Отговори
бай Даньо преди 1 година
Само въпрос на време е украинците да погнат Зеленски когато разберат че ги води по грешен път. Тая несговорчивост на Зелискни (който чака да победи за да започне да преговаря) с русите е толкова неадекватна и контра продуктивна че ме хваща страх за Украйна. С Украйна както я знаем от географията вече се свърши - няма да има Донбас, няма да има черноморски излаз , Одеса ще си дойде на мястото ...Украинците от много национализъм ще станат една безпътна тълпа която ще попадне под полско влияние
36
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умишленото бомбардиране на жилищни райони в завзети от противника градове, където няма военна инфраструктура, а също и умишленото вземане на цивилни от военните в техните убежища и използването им като жив щит какво е. Просто питам.
35
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Плъзнали сте из целия свят и правите войни. Какви сте, ако не терористи?