Руснаци и украинци търсят отговор за войната от астролози

Те питат: Ще има ли ядрена война, кой ще спечели?
6 юли 2022 14:26, Елка Василева
39
Руснаци и украинци търсят отговор за войната от астролози
Снимка: архив, БГНЕС

Ще има ли ядрена война? Кой ще спечели? Много руснаци отиват при астролози, за да разберат как ще се развие конфликтът в Украйна, заради който страната им бе изолирана от много други страни, пише Франс прес.

В Санкт Петербург се носи славата на Елена Корольова. Тя предсказва победа за Москва на сеансите с клиентите си, които я посещават в апартамента ѝ, където две котки се разхождат сред купчини от книги.

Още по темата
"Хората искат да знаят какво ще се случи с Русия, която бе откъсната от останалия свят" вследствие на западните санкции, въведени заради офанзивата срещу Украйна, разказва 63-годишната жена, филолог по образование. Вързала е побелялата си коса на опашка и носи очила.

"Световният катаклизъм ще се засили през септември, но Русия ще излезе от него стабилна и процъфтяваща", уверява астроложката, която взима по 5000 рубли (80 евро) на консултация.

От началото на руското нахлуване на 24 февруари има по-голямо търсене, казва тя, без да уточнява колко точна са клиентите ѝ.

Политическа астрология

В Москва гадателят Константин Дараган, прочул се с пророчеството си за "респираторна пандемия", което направи преди появата на КОВИД-19, направо заявява, че след конфликта "Русия ще стане центърът на света".

Следователно Москва няма да е изолирана в международен план, както иска Западът, пророкува той.

Украинският президент Володимир Зеленски ще си "отиде разплакан" и "ще е последният ръководител на Украйна в сегашните ѝ граници", предсказва в Телеграм 49-годишният мъж с атлетичен външен вид.

Дараган, който по образование е авиационен инженер и е родом от Донбас, региона в Източна Украйна, който руската армия се стреми да завладее, решава да смени попрището и да стане астролог. Той твърди, че в миналото е съветвал министри, банкери и представители на украинските тайни служби.

След идването на власт на прозападните сили в Киев през 2014 г. той заминава за Москва. Този "политически астролог" подкрепя руското нахлуване, въпреки че родният му град Лисичанск пострада сериозно от военните действия.

С нахлуването на Русия в Украйна страниците му в социалните мрежи са затрупани с въпроси: "Ще бъде ли бомбардирана Москва?", "Балтийските страни ще бъдат ли обзети от паника?", "Как ще реагира Полша?".

Вследствие на това от 24 февруари броят на учениците в неговата "Школа по класическа астрология" в Москва се е удвоил и сега е 200 души.

Войната на звездите

Алексей Левинсон, социолог от независимия руски център "Левада", е на мнение, че "за много руснаци и украинци, които са объркани", вярата в звездите е начин за осмисляне на новата действителност.

"Вселената им рухва и някои хора предпочитат да изберат за свои пътеводители звездите, а не лидерите си", обобщава той.

"Астрологията днес е вид психотерапия или нова религия", каза още социологът.

Една ученичка на мага Дараган, Ана Маркус, която е на около 50 години, обяснява за Франс прес, че търси в звездите "обяснение за случващото се на Земята".

"Русия е сочена за единствения виновник за конфликта, но е очевидно, че истинският виновник за конфликта е една трета страна", казва тази грънчарка с искрящи очи, която се е въоръжила с "небесни карти", които според нея доказват вината на Съединените щати.

В Украйна, разбира се, звездите говорят точно обратното на астролозите.

"Путин е много болен и няма да доживее до март 2023 г.", често пророкува астрологът Влад Рос, който постоянно се явява по украинските медии.

"Сатурн е в знака на Русия, а Уран е в знака на Украйна, скоро ще победим", уверява знаменитата украинска астроложка Анжела Перл във видеозапис, гледан един милион пъти от средата на май.

Освен отговори на геополитически въпроси хората в Украйна искат да получат от астролозите и информация дали техен близък ще оцелее на фронта и дали трябва да бягат от руските войски.

Украинците искат "да научат дали ще има ядрена война, дали трябва да напуснат страната си, дали близките им са в опасност", обобщава за Франс прес астроложката Олена Уманец.

"Русия ще избухне през март 2023 г.", уверява тази бивша музикантка на 38 години, която от март живее в Швейцария с двете си деца.

Онлайн консултацията с нея, струваща 100 долара, вдъхнала увереност на 46-годишната телевизионна продуцентка Кристина, която живее в Киев. Тя била разтревожена, че съпругът ѝ, който е на фронта, често не отговаря на обажданията й.

"Съпругът ми ми се обади, той благодари на Бога, че е оцелял тази нощ", написала тя на астроложката си една юнска сутрин.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
НЕ СЕ ШЕГУВАМЕ! преди 1 година
РУСНАЦИТЕ АКО ИМ ДОСТАВЯШ АЛКОХОЛ РЕДОВНО НА ФРОНТА ---- ВЕДНАГА ЩЕ ЗАБРАВЯТ ЗА ВОЙНАТА ...А ИМА ЛИ И МЕЗЕ , СМЕТАЙТЕ РАБОТАТА С "ПРИМИРИЕТО" ЗА ОПЕЧЕНА ...ха,ха,хаааа...
30
0
 
1
 
! Отговори
НЕМА КВО ДА ТЪРСЯТ: преди 1 година
.. най-добре е Украйна да остава на всеки фронт с руснаците по 2-3-камиона с водка или етилов алкохол с 40% гликоза за жабуркане на руската армия и ЩЕ ВИДИТЕ КАК ВОЙНАТА БАВНО И СИГУРНО ЩЕ СТИХНЕ--- И НАКРАЯ .. руските войници сами ще донесат главата на Путин на тепсия на Зеленски у Киев!!
29
1
 
1
 
! Отговори
Правда преди 1 година
Няма какво да слушат слугите на дявола,който е измамник и на лъжата баща,след като според делата се разпознават и кой на кого служи и това ще определи и последиците за живота му и вечната му съдба която се определя от Бог, Който е праведния Съдия.И понеже Украйна е настана на правдата с Бога,а Руският диктаторски режим върши делата на дявола като измама,насилие,пожелание и кражба на чужди земи,убийства,терор,дните им са преброени от Бог,дори и да спечелят битка Божият съд за всяко зло и жертва
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблемът на Западна Европа, на САЩ, на Австралия, Великобритания, Япония и т.н. е, че създаването на цунами не е никаква философия. Пускаш по-сериозна бомба в океана и вълната е готова. Колкото по-мощна бомбата, толкова по-голямо цунамито. Русия, Китай, Източна Европа и всички по-скоро континентални отколкото крайбрежни държави няма как да ги унищожиш с цунами. Със земетресенията е подобна ситуацията - една бомба в близост до тектоничните плочи и честито.
27
5
 
2
 
! Отговори
Ванга преди 1 година
Ванга е казала че няма да има 3та световна, но ще има ясрен взрив в европа, след като падне сирия. Така че рашките най-вероятно ще им писне в един момент и ще денацифицират украинците по бързата процедура
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западняшката, натовска пропаганда все повече ме развеселява: ту украинците героично отстъпвали, ту били на прага на победата, ту се чудят кога и как ще победят. Трябва да си много наивен /***/ за да се вържеш на "свободната" журналистическа мисъл, която заедно с техно и медицински опорни точки, все повече копира 39г /Германия.
25
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Володимир Зеленски ще си "отиде разплакан" и "ще е последният ръководител на Украйна в сегашните ѝ граници"Това може да се тълкува многозначно. Зеленски може да е разплакан защото са го набили, но може да плачка и от радост! Също така ... последен ръководител на сегашните граници? Демек човека може да плаче от щастие и да спечели войната с повече земи о_О
24
1
 
3
 
! Отговори
Тя преди 1 година
баба Ванга била казала , че " Сирия ке падне "/ ако го е казала / но Сирия не падна .
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вероятно голяма война ще има,и по време на войната,голямо вода ще залее САЩ,Англия,Холандия,Израел и Полша.Тия Държави ще изчезнат завинаги ако има голяма война и голяма вода.Япония просто ще потъне,след големите трусове и разместването на земните,тектинични плочи,по време на войната.Много народ ще погине и след нея и след Апокалипсиса.На страните,като Франция и Германия може и да им се размине Армагедона,но нищо сигурно няма под слънцето.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ааааа при астролози едва ли ще намерят причината по добре да я търсят в банковите си сметки там ще я намерят.
21
3
 
4
 
! Отговори
Цирк преди 1 година
Оказа се че двете френски САУ Цезар, който са вече в Русия са продадени от Украински воени на ДНР за 120 000 долара!!!Французите са казали че двете САУ струват 7 милн.евро.
20
3
 
2
 
! Отговори
Астролог преди 1 година
Най-добрият астролог трябва да питат - HRMIS
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой щял да спечели ядрената война? Едва ли ще има значение кой ще я спечели след като всички няма да ни има. А ако някой оцелее ще му се иска по добре да не беше уцелял.
18
0
 
1
 
! Отговори
grep преди 1 година
До АнонименПи ли хапчетат днес?
17
1
 
5
 
! Отговори
grep преди 1 година
Аз гледам на сфинктерни гънки
16
1
 
5
 
! Отговори
Ами преди 1 година
Да отидат при Айшето да им гледа на кафе и ще им каже! Аман от бу дали. Каквато я направите тази война, такава ще бъде! Тръгнали по врачки, като че ли те командват.
15
0
 
3
 
! Отговори
меемедчо преди 1 година
Най-добрия политически екстрасенс е баба Айше, нейнуто БоБ познава всичко!!! Пък кът *** сготви после със свински наденички... чинията ще об.лижеш!
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До аз Хаха, историята се пише от победителите, а те са трили с голямата гума и писали измислици връз измислиците.
13
4
 
1
 
! Отговори
Плюнчо помака преди 1 година
Гръцките монаси от Атон викат, че войната ще почне от България, значи руснаците ще ни запукат.
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам кой ще победи, но Русия няма да загуби.