Руски сенатор: Българските власти са изгубили здравия си разум

Сенаторът Карасин препоръчва „освежаващ душ“
7 юли 2022 13:46, Елка Василева
108
Руски сенатор: Българските власти са изгубили здравия си разум
Снимка: архив, БГНЕС

Блокирайки сметките на руското посолство, властите в България са демонстрирали не само отказ от правилата на междудържавното приличие, но и загуба на здрав разум, смята председателят на външната комисия в горната камара на руския парламент Григорий Карасин.

Още по темата
Българският финансов министър Асен Василев съобщи вчера, че неговото министерство е блокирало почти 900 000 долара по сметките на посолството на Русия в България, припомня РИА Новости.

Карасин подчерта, че Русия за първи път се е сблъскала с блокиране на сметки на свое посолство и с „безразсъдното изгонване на 70 дипломати“.

„София продължава да изумява. Изглежда, че българските политици окончателно са се разделили не само с правилата на междудържавно приличие, но и със здравия разум. Какво става, приятели? На кого се подмазвате? Не е ли време за освежаващ душ?“, написа Карасин в своя Telegram канал.

По-рано радио Sputnik съобщи, че сенаторът Андрей Клишас е предложил да се „отговори твърдо“ на блокирането от София на превода към посолството.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
15
 
25
 
! Отговори
Нет Сенаторе преди 1 година
Русия загуби здравия си разум,когато нападна една свободна и независима държава,наричана Украйна!
40
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надъханите русофоби в коментарите.... нали знаете че тази сума е блокирана, защото Василев просто не знае какво да прави без инструкции от вън? Той си го каза в прав текст. Блокирахме докато ЕС ни каже какво да правим. Помислете малко как това ще се чете след 5-10-15 години и тогава решете дали е за хвалене. Няма нищо общо с това дали харесвате или не харесвате Русия.
39
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едни тъмнички хора тия дни слагат дебела вата на блока. Хич не се притеснявам, че ще ми е студено. Ще минем и без руска газ и без руски петрол. Ей ги съседите в Румъния, имат и петрол и тамън 4 рафинерии. Туй със руските заплахи се изтърка вече. Аз пък помня когато бяхме съъс СССР имахме режим на тока 2:2. Като студент първи курс през 1984 г. учих за първата си изпитна сесия на свещи. Откакто не сме със СССР режим няма.
38
15
 
21
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Вън просто-Киро-вците от България!
37
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Карасин, пий си бояришника и не ни мисли нас!
36
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вашият душ го знаем - новичок!
35
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние българите правим разлика между руснаци и руски управляващи. И тук имаме управляващи дето се идентифицират с народа и говорят от негово име.
34
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При Руските власти пък отдавна няма здрав разум за губене. Вкараха се във война която ще ги прати в средновековието от към технологии и развитие.
33
15
 
15
 
! Отговори
ad преди 1 година
НА този руски сенатор ще му обещаем един специален "душ" на български лила.ви субекти, върху мазната му задница и мръсната му морда!!!
32
17
 
12
 
! Отговори
Русия преди 1 година
Кира Питкова с хартийката от Харвард бара яку американска стока кат мишоци ти от Азовсталь
31
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя пък какъв е?! Вече и сенатори ли имат тия ...
30
9
 
10
 
! Отговори
СПОКО СЕНАТОРЕ... преди 1 година
С ТИЯ ПАРИЦИ , ШЕ ФИНАНСИРАМЕ ЕДНА ВЛАКОВА КОМПОЗИЦИЯ СЪС ВОДКА И СЕЛЬОДКА ЗА РУСКИТЕ ВОЙНИЦИ В УКРАЙНА ....ТА ДА ВИДЯТ И ТЕ КВО Е ТОВА "ЕВРОПЕЙСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ", А НЕ САМО ДА УБИВАТ ----ШЕ ВИДИШ КВА ВЕСЕЛА АРМИЯ ЩЕ ИМАТЕ , ГДЕТО И ЯДРЕНА БОМБА НЕ Я ПЛАШИ...ха,ха,хаааааааа....НА ВСЕКИ ФРОНТ , ЩЕ ПРАЩАМЕ ПО 2-ЦИСТЕРНИ С ЕТИЛОВ АЛКОХОЛ , А ВАШИТЕ ВОЙНИЦИ СКОРО И ГЛАВАТА НА ПУТИН ШЕ НИ ДОСТАВЯТ НА ТЕПСИЯ....БЪДИ СИГУРЕН!
29
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Половината коментари тука са на един двама ***, дето освен ч.е.пове друго не могат да хванат, камо ли оръжие. Кво се пените бе изнежени, нали ще избягате и ще покриете с 200
28
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука пак се напълни с ПП ***
27
13
 
15
 
! Отговори
555 преди 1 година
Веднага с спрете газа, обявете ни за вражеска държава и пратете някой неадекватен за посланик в България. Опаа ми то това вече го направихте
26
17
 
13
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Наглеци,пак обиди.Добре,че вашия разум е ,,здрав",затова нормалния Свет е настръхнал срещу вас .Обирайте си крушите и забравете за нас.И за ваше сведение ,не властите ,а голяма част от народа не ви иска,защото непрекъснато лъжете,че народа ви искал а управниците не. Приберете си Копейкин ,Сидеров и всички като тах
25
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Към колко часа ще ни бомбите и нас за назидание? Сармати, мармати
24
14
 
15
 
! Отговори
ВЯРНО Е ТОВАА! преди 1 година
Принципно се губи нещо,което го имаш.. наште пъпеи американо-канадски ги избраха без българско самосъзнание и без акъл изобщо.. нормален, образова човек, чек история на човешката цивилизация като например "Защо се провалят нациите" знае от фактите, че империята на злото са англо-саксонците - Великобритания и тяхната бивша колония САЩ..но наште де-би-ли в БГ не четат, те слушкат само квото американското БиТиВИ им каже и папкат.. ако има кво.. а зимъска - с вълнените чорапки от баба..
23
11
 
16
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
АЙДЕ СЕНАТОРЕ , РАЗКАЖИ НА БЪЛГАРИТЕ , КАКВИ СИЛНИ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ ИМТЕ , У РУСИЯ ...И ВСЕ НЕКОЙ ШЕ СЕ УПЛАШИ И ЕГА ВИ ВЪРНАТ ДОЛАРИТЕ ....ха,ха,хаааааааааБългарите не им пука от ядрените ви оръжия --ама доларите и еврото шеви ги цунат , като здрасти... НЕМА ЛАБАВО!!!!...НИЕ ЗА ТОВА СЕ БОРИМЕ ,БЕ...
22
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОЛКОТО И ДА ПРИКАЗВАТЕ, ТВА ДЕТО НИ ВДИГНАХТЕ БЕРНЗИНА, СПРЯХТЕ НИ ГАЗА, ОБЯВИХТЕ НИ ЗА ВРАЖЕСКА СТРАНА И НЕ НИ ПРИЗНАВАТЕ АЗБУКАТА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВИМ! ПО ДЕЛАТА ВИ ПОЗНАВАМЕ КОЛКО СТЕ НИ БРАТУШКИ! АМА ОТ ТАКИВА БРАТУШКИ!