Доверието на руснаците в Путин се повишава - 81,3% го одобряват

Нивото на подкрепа за Единна Русия е 40,7%
12 авг 2022 14:12, Нели Христова
433
Доверието на руснаците в Путин се повишава - 81,3% го одобряват
Снимка: БГНЕС

Нивото на обществено доверие на руснаците в президента им Владимир Путин се е повишило с 0,5 процентни пункта до 81,3% за една седмица. Това сочат данните на Всеруския център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ), публикувани в петък. Проучването е проведено на 1-7 август сред 1,6 хиляди пълнолетни руснаци, предава ТАСС, цитирана от БТА.

„На въпроса за доверието в Путин 81,3% от участниците в проучването отговориха положително, нивото на одобрение на дейността на президента беше 78,3%“, се отбелязва в изследването.

Дейността на руското правителство се одобрява от 52,6% от анкетираните, а работата на министър-председателя Михаил Мишустин се одобрява от 52,2% от анкетираните. 63,1% казват, че вярват на Мишустин.

Анкетираните изразиха и отношението си и към лидерите на парламентарно представените партии в Русия. На председателя на Централния комитет на Комунистическата партия на Руската федерация Генадий Зюганов се доверяват 33,8%, на лидера на „Справедлива Русия - За правда“ Сергей Миронов - 31,3% и т.н.

Нивото на подкрепа за Единна Русия е 40,7%, Комунистическата партия - 10,8%, Нови хора - 4,2% (минус 0,2 процентни пункта на седмица), Либералдемократическата партия - 7,5%, Справедлива Русия - За правда - 5,7%

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
318
3
 
5
 
! Отговори
до 303 анонимен преди 1 година
Абе ти анонимнико , ходил ли си въобще в Русия , а в църква тяхна православнап влизал ли си ? Не си , иначе нямаше да плещиш простотии . Абе ти да не си православен свещеник , който също иска да бъде забелязан да му платят някой цент или вече си добре заплатен .
317
2
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Освен това съм преродената Велика Княжна Анастасiя. (Тук вече няма ка ка да се за смея, заради гарите струпва ми.) :)
316
14
 
15
 
! Отговори
Слава Путину преди 1 година
Слава на Русия и Путин. Западните диктатори са едни лъжливи джендери и нощо повече
315
7
 
9
 
! Отговори
Българин преди 1 година
И да продължа така: Никой за нищо не ми плаща. Пиша тук за забавление, не като теб, за да се подмажеш на Митрофанова. :)
314
12
 
6
 
! Отговори
ДО 331 преди 1 година
Гледах видео как украинци поляха с бензин руснак и го запалиха.Ужас.Гледайте и филма СОЛНЦЕПЕК и ще видите какво правят украинците.Ужас...направо ви е бедна фантазията...
313
5
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Ха ха ха. Да започна отговора си така: първо на първо, аз съм жена. :)
312
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците се опитват да осмеят Европа заради "джендъризъм" и тем подобни измишльотини. Сякаш путинизмът не е мазохистично сексуално извращения. ХА ХА ХА.
311
6
 
8
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Когато ти се обадят дали харесваш Путин, а те е страх, че отрицателен отговор може да те прати в затвора. Браво на тези почти 20%, които НЕ СА страхливци. Има шанс за Русия... след Путин.
310
9
 
5
 
! Отговори
до 327 българин преди 1 година
Не си българин , защото във това , в което обвиняваш Путин и го осъждаш , самият ти страдаш от тия комплексарски грехове , щом толкова ти бодат очите , а навярно и доста от тях си ги прехвърлил от себе си на него, като сексуални извращения например . Колко ти плащат за плюнка ? Комплексар нещастен . Няма да повишиш стойността си с плюнки , не е достойно , ако си чул за понятието достойнство и чест .
309
6
 
8
 
! Отговори
Човек преди 1 година
До АнонименКак Русия да няма загубена война, като японците са ги унижили яко в началото на 20-ти век, което впоследствие слага край на царската им династия? Русия губи и Кримската Война през 19-ти век.
308
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбра ли, дорогая женщина, защо се интересуваме от любовта ви към Путин? Защото в Европа не пускаме сексуално извратени правоверни, хетеросексуални руснаци. ХА ХА ХА.
307
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
О, забравих, войната в Афганистан я спечелите. ХАХАХА. А от окупирана Източна Европа не си тръгнах те на.. ***.. ни. И между войните - глад, ГУЛАГ и емиграция за късметлиите.
306
5
 
7
 
! Отговори
до 162 анонимен преди 1 година
А кой ги е разчленил синовете на руснаците и защо ? Защо бе , или до там не ви стига мозък ? А когато фашистите укри разпъваха на кръст 10 годишни синове на руски семейства в Украйназа вас удоволствие ли беше ? На дървен кръст като Исус Христос, вие одобрявате ли антихристите ?
305
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако е било добър ден за английския народ, защо Англия до сега е монархия и живее спокойно, а Русия от 1918г.я тресе криза след криза и я управляват вманиачени и.. д.. и. оти? Прокълнати сте вие, руснаците и никой не иска да си има работа с вас.
304
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не става въпрос само за убийството, А ЗА ЖИВОТИНСКАТА ГАВРА С ТРУПОВЕТЕ. ЧОВЕК СИ ЛИЧИ В ПОДРОБНОСТИТЕ. ЗАТОВА ВИЕ РУСНАЦИТЕ, СТЕ ПРОКЪЛНАТИ ВО ВЕКИ ВЕКОВ.
303
10
 
14
 
! Отговори
Българин преди 1 година
На какво да му завиждаме на Путин? :) На визията като гнила ряпа? На пилешкия мозък? На манията за величие? На СЕКСУАЛНИТЕ му извращения? На липсата на семейство? На това, че се крие в бункер? На това, че не може да пътува извън страната си без разрешение? На това, че ще остане в историята като побъркан диктатор и хората ще плюят на гроба му? ЗА КАКВО ПО-ТОЧНО?
302
9
 
8
 
! Отговори
Песков преди 1 година
Другарю Путин,вашия опонент на президентските избори Навални получи 55%. Но Вие печелите с 81%!!!
301
9
 
9
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Нормално да е висок рейтинга не забравяйте какъв рейтинг имаше хитлер смее ли някой да противоречи а който посмее виждате къде се озовава
300
7
 
4
 
! Отговори
Маг Минчо преди 1 година
Парадоксалното в Русия е,че колкото по-големи "запъртъци" снесеш, толкова повече ти целуват трътката...
299
6
 
5
 
! Отговори
БОГ преди 1 година
ПОЗОР ЗА ПРАВОСЛАВИЕТО ЗАЕДНО СЪС СРЪБСКИТЕ ДЕТЕУБИЙЦИ И САДИСТИ.