Медведев предрече края на Зеленски - трибунал или комик втора ръка

Ден по-рано той посети ЛНР
Обновена: 12 авг 2022 13:33 | 12 авг 2022 13:29, Нели Христова
289
Медведев предрече края на Зеленски - трибунал или комик втора ръка
Снимка: БГНЕС

За президента на Украйна Володимир Зеленски няма други варианти освен трибунал или връщане към шоубизнеса с второстепенни роли в комедийни програми. Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, чиито отговори по темата бяха публикувани в канала в Телеграм на журналиста Надан Фридрисон.

От секретариата на Медведев потвърдиха пред ТАСС автентичността на отговорите.

На въпрос какъв край предвижда за Зеленски, бившият руски президент отговаря: „Трибунал или връщане в комедийни шоупрограми с второстепенни роли.”

Медведев уточни, че е посетил Луганск в четвъртък, за да обсъди възможностите за подобряване на защитата на жителите на Луганската и Донецката народни републики и „на останалите освободени територии”. На въпрос дали се е страхувал да иде в зоната на бойните действия, той отговаря: „От нас трябва да се страхуват.”

По време на срещата на Медведев в Луганск с местната администрация са били обсъдени мерките по сигурността за жителите на Донбас, както и редица социално-икономически въпроси, включително възстановяването на разрушената инфраструктура, ремонтът на болници и подготовката на училищата за началото на новата учебна година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 259 ти вярваш на лъжитеина бг медии
255
3
 
3
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
По времето на СОЦА, комун СССРето и дедите на другаря Медведев, събраха нас българите в Кошери - ТКЗСета и ни задължиха да им отглеждаме в кошерите - "КОШЕРЕН МЕД", за да може малкото момченце, израснало днес като МЕДВЕДЧЕ - МЕДВЕДЕВ да порасне като исполин над нас ПЧЕЛАРИТЕ - БЪЛГАРИ и да ни показва пътя на МЕДА! Освен това вкараха НАФТАТА и ГАСТА за техните МОСКВИЧИ - така унищожиха ПРИРОДАТА, че не останаха ни ПЧЕЛИ ни МАЙКИ НА ПЧЕЛИ... Останаха само ТЪРТЕИ!
254
5
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
И КРАЯ НА МЕДВЕДЕВ Е ПРЕДРЕЧЕН! ТРИБУНАЛ ИЛ НАПРАВО В ГРОБИЩАТА :D
253
10
 
11
 
! Отговори
КаскетЯ преди 1 година
Айфончик явно се готви да замести лИбовника си Вовка,след като се гътне! Затова се изказва всеки ден!
252
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОТВОРЕТЕ ЩЕРН И ПРОЧЕТЕТЕ КЪДЕ ЖИВЕЯТ И УЧАТ ДЕЦАТА НА РУСКИТЕ ПАТРИОТИ - В ТОЯ ЛОШ ЗАПАД, КЪДЕ СА ИМ ДВОРЦИТЕ, САМОЛЕТИТЕ, ЯХТИТЕ- СМАЯЛИ СА СВЕТА И СЕ ПИТАМ КАТО Е ТОЛКОВА ЛОШО В ЕС И САШ ЗАЩО НЕ СЕ ВЪРНАТ В РУСИЯ- ДА БЕ...
251
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медведев съвсем е изкукеригал, горкият. Такива глупости плещи, после трие постове...Страда от параноя, също като побъркания диктатор Путин.
250
11
 
18
 
! Отговори
Споко преди 1 година
Човека е написал истината, не ви посяга на гей парадите,та да се засягате така !
249
27
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че той Медведев вече е в ролята на придворен комик шут на Путин след смъртта на Жириновски. Пък и трибунала няма да му се размине.
248
23
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой все още чете или слуша руснашките девотии , на тия им се привиждат все врагове , пъъъълна деградация на тая свръхдържава само по площ разбира се, иначе .......
247
23
 
17
 
! Отговори
Марин преди 1 година
За Зеленски незнам ама ти директно при бай Ставри със сапунче
246
23
 
30
 
! Отговори
ЖОРО преди 1 година
Абе хора така ли не разбрахте, че РУСИЯ държи една трета от сушата на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. и да ритате и да не ритате СВЕТЪТ не може да мине без РУСИЯ. Там са половинатв от земните богатства на ЗЕМЯТА. И на мен не ми харесва това което прави РУСИЯ, но това е полужението. Щеш не щеж ще се съобразяваш, и това е.
245
27
 
21
 
! Отговори
555 преди 1 година
А този е АЛКОХОЛИК първа ръка....
244
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
за себе си и за Гуйло, ниското човече какво предрече?
243
30
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако сте със здрави нерви,гледайте филма СОЛНЦЕПЕК.Ще разберете защо О-О-Хо Хо Крайна просто ще бъде смазана.Полша ще вземе западната част от Украйна,но само ако Путин позволи.Само България и Полша не купуват газ директно от Русия.На зима ви е бедна фантазията кво ни чака,щот САЩ плащат на УЖ българските политици.Време е за Възраждане.Мислете за децата си.
242
27
 
22
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Психиатрията в Русия е на удивително ниско ниво . Това човече заплаши ядрените централи в Европа, гледа през бинокъл с капачки на военно учение а санитарите дремят.....
241
23
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разстрел за зеления
240
16
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има и трети вариант....................да се лекува в клиника за наркомани................зеления тъ.пак!!!
239
16
 
36
 
! Отговори
@ преди 1 година
Прав е Медведев...............100 %!!!
238
18
 
33
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
Зеленски няма да живее дълго, неговите хора ще се отърват от него в един момент, когато той стане ненужен или неудобен за запада. Медиите вече подготвят общественото съзнание, че може да бъде премахнат (разбира се, обвинявайки Русия :) За трибунал не ми се вярва, Западът няма да допуснат да бъде съден, твърде много знае и твърде много хора може да посочи. Най-вероятно просто ще го премахнат, без съд, без нищо
237
26
 
18
 
! Отговори
Solar Power преди 1 година
Медведев ... по интересното е ,че един друг актьор на име Рейгън събори "съвецкия съюз" с една война в Афганистан, ембарго на помпи за петрол/газ. Сега един друг актьор и САЩ правят същото :) Явно никой не си е взел поука ! Сега обаче РФ ще се разпадне на много царства :) Цели 159 народности има които са тероризирани последните 70 години ! Включително и пра-българи :)