Кадиров: Русия е силна и мощна, тя е надежден и честен приятел

Западът трябвало да обмисли съюз с Кремъл
14 авг 2022 19:00, Нели Христова
289
Кадиров: Русия е силна и мощна, тя е надежден и честен приятел
Снимка: БГНЕС

Западният свят очевидно все още не може да разбере едно нещо. Днешна Русия не е горбачовският съюз на републиките и не е територията на Елцин, изградена върху преврат, дефицит и фалит. Това написа в своя канал Telegram ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров.

Според Кадиров сега Русия е силна и мощна. А западните политици вместо да мислят за разпадането ѝ, трябвало да помислят за сътрудничеството си с нея.

Кадиров посъветва западните страни да се научат да бъдат приятели с Руската федерация, "собствените им зъби ще бъдат по-здрави", се казва в съобщението му.

Политикът подчерта, че Русия може да бъде приятел и това е най-добрият приятел в света сред всички други страни.

"Надежден, честен. Но, както правилно отбеляза нашият президент, ако някой иска да отхапе от страната, ще остане без зъби", добави той, цитиран от ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
4
 
7
 
! Отговори
Toни преди 1 година
До Анонимен 167 и 168За да имате право на мнение може би първо да научите български после си пишете глупостите на които и без това никой не обръща внимание.
143
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия е гигант на глинени крака. Санкциите няма да спрат, да се увеличават.
142
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кодиров, продал се на един диктатор, изменник на своя народ. ***, след която сънародниците му чеченци, ще вдигнат ръце към бога си, за да му благодарят, че ги е спасил. Същата съдба очаква и пжбъркания Путин/Медведев. Дните на Путин и Кадиров са преброени.
141
2
 
11
 
! Отговори
до редакцията преди 1 година
на Днес - триете разни коментари избирателно, а на чужд език позволявате коментари? Чудя се що така?!
140
2
 
7
 
! Отговори
ахахаха преди 1 година
някаква война имаше преди там, ама сега е "друго"
139
5
 
8
 
! Отговори
Morski преди 1 година
до 211- ХАХАХА! КГБ??? "Нет человек,нет проблем!" нали товариш б.л.я.д! Нищо ново не сте научили и си стоите там някъде в 19- началото на 20 век!КГБ сега точно им е до друго ,намиращо се в Кремъл , не до мен! ПОНИМАЕШЬ?
138
4
 
11
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Д0 205-смешна злоба,неспособна да роди добро и уважение!Не съм роб на никой и няма да бъда,а винаги ще защитавам родината си-тази на Левски,Ботев,Раковски, Сандански,Делчев!Това,че пиша очевидни неща ,не значи ,че съм противник,нооо стигне ли се до защита до Отечеството,не чакай друго от мен!Нали така е и при вас! Забравих,вие определяте защитниците на Родината си биещи се срещу вас на-нацисти само,защото са ви се опълчили!Грешката ви е ,че приемате само вашата истина!
137
7
 
15
 
! Отговори
Morski преди 1 година
До Анонимен ***, ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ ! ТУК НЕ Е РУСКАТА ФЕРМЕНТАЦИЯ!
136
6
 
10
 
! Отговори
Morski преди 1 година
до 200- Щом те е срам да използваш единствената ни уникална буква --- Ъ-- , не се брой за българин!
135
3
 
6
 
! Отговори
Joe преди 1 година
Да не стане както с Вагнер?!?
134
7
 
10
 
! Отговори
Morski преди 1 година
196- Споко робофил, всички сме смъртни ,макар че повечето кремълски вождове се мислят за безсмърни!само Господ е такъв ,но Русия с богохулствата си по и след ВОСР е отритната от Господ- Русия вече не е православна, особено с най-голямата джамия в света построена 2015 в Москва! Мен не ме е страх от смъртта, защото тя е неизбежна за всеки, но явно кремърските ви управници ги е! И ТУК Е БЪЛГАРСКИ САЙТ *** , ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ ! ВСЕ ПАК УВАЖАВАЙ НАРОДА ДАЛ ВИ АЗБУКАТА И КУЛТУРАТА!
133
6
 
3
 
! Отговори
Morski преди 1 година
21,най-се кефя на такива като теб ,дето нямат аргументи пък запълват нета с коментари за моята личност! Ниска топка си!Бягай да береш гъби!
132
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РУСИЯ СИЛА АХМАТ СИЛА !!!!!!!!........
131
13
 
5
 
! Отговори
До НЯКОЙ преди 1 година
Всички русофоби,опънете се един друг и се успокойте малко.Жалки сте с ващата злоба,жалки. //////// Злобари са русофилите! Те се радват на войната на путин и на нейните последствия за Украйна и народа! Пфу! Нямаше нужда да го казвам.
130
7
 
5
 
! Отговори
21 преди 1 година
Морски, бая вода си глътнал..
129
5
 
10
 
! Отговори
Сосидж преди 1 година
Колко кози са му обещали?
128
10
 
10
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Щом този *** пише за "разпадане на Русия" без никой да го пита и поставя на въпрос, значи нещата са станали необратими и колелото е започнало да се върти! Чечня, Татарската република (Волжка България), Буратия, Алтай, Дагестан, Карелия, Ингушетия, Калмикия, Кабардино-Балкария, Северна Осетия, Якутия, Ичкерия-все републики част от Руската ФЕРМЕНТАЦИЯ, които от векове са подтиснати и се борят за независимост! 2024 - РУСИЯ УМРЕ!
127
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До: Никой Само два факта са ми достатъчни: Айман ал-Зауахири, наскоро убития от американски дрон бивш лидер на Ал Кайда е бил обучаван от агенти на ГРУ в Чечения. И освен това видях башибозука Рамзан Кадъров да крещи: "Аллаху Акбар!" когато държа реч пред своите главорези преди да ги прати в Украйна.Кои са християните братя славяни?Сами си преценете!
126
9
 
8
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
"А западните политици вместо да мислят за разпадането ѝ, трябвало да помислят за сътрудничеството си с нея." Казва точно обратното на истината: Русия не иска да мисли за сътрудничество със Запада! Русия иска да превземе и окупира Запада (и ние вече сме част от Запада)! А Русия сама се разпада - без чужда помощ!
125
6
 
12
 
! Отговори
Никой преди 1 година
В Ичкерия управляват силоваци със шарени ***,подставени от Кремъл.Тези около Кадиров и самият той са прости и неграмотни хора,Когато хванеш такива хора на тясно че са необразовани,те веднага намесват Корана и се оправдават с него.Ичкерия е толкова назад в разбирането на личната свобода,почти колко и Афганистан в момента.В Ичкерия е концентрирана всичката военна мощ на Кавказ,там буквално са блокирани всички пътища и магистрали до колкото ги има,от руски редовни войски и кавказки башибозук.