Руснаците, които стрелят по Запорожката АЕЦ - специална мишена

Това е най-голямата атомна централа в Европа
640
Руснаците, които стрелят по Запорожката АЕЦ - специална мишена
Снимка: БГНЕС

Украйна взема на прицел руски войници, които стрелят по завзетата атомна електроцентрала в южната част на страната или я използват като база, откъдето да стрелят, заяви тази нощ украинският президент Володимир Зеленски, предаде БТА като се позова на Ройтерс.

Украйна и Русия се обвиняват взаимно за многобройни инциденти напоследък, свързани с обстрел на Запорожката АЕЦ, която е най-голямата в Европа.

Руски войски завладяха централата в началото на нахлуването на Русия в Украйна.

„Всеки руски войник, който или стреля по централата, или стреля като използва АЕЦ за прикритие, трябва да разбере, че става специална мишена за нашите агенти от разузнаването, за нашите специални служби, за нашата армия“, каза Зеленски в нощното си видеообръщение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


640
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
442
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е, че е крайно време НАТО да се намесва и да приключва войната. Какво толкова ги мислят руските психопати. Тази АЕЦ е пряка заплаха за Европа, а НАТО е създаден точно за това.
441
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия дето коментират не са виновни - виновен е тоя който разпространява тия лъжи - тоя гьобелсов маниер е станал коронен номер на кремълските нацисти и техните лакеи-русофили - мислят че като повтарят една русофилска лъжа сто пъти и тя ще стане истина, Да ама Не! Тургенев: "руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят"
440
4
 
19
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Белото не прощава на никой. Да вземеш 2-3 пъти е ок, колкото да опиташ. Но като всяка вечер се друсаш, след 6 месеца няма как мозъка и психиката ти да не се сринат и да загубиш връзка с реалността. Жалкото е, че разни европейски политици, в опитите да са солидарни със Зеленски, подкрепят глупостите, които той говори в периодите си на сутришна абстиненция (преди следващата доза).
439
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
днеска рус армия унищожи откъдето се обстрелваше аец.затова че няма да можеш да плачеш. до тук клоун
438
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медиите са най-големия враг на народа.
437
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пределно ясно е, че натовските психопати искат Чернобил 2 за да убедят общественото мнение за пълномащабна война.
436
3
 
15
 
! Отговори
натовски популист преди 1 година
Значи само украинците могат дасе крият вдетски градини и между гражданите и така да причинят жетви сред населението.Защо руснаците да обстрелват централата където са там ,явно украинците искат да си върнат централата но н а каква цена -най-много да я спрта руснаците и останат без ток зимата
435
5
 
26
 
! Отговори
аз преди 1 година
Значи..... Русия е завзела централата, ползва я за база от която да стреля по други цели, и въпреки това обстрелва същата централа........ Зеленскииииииии ти си поредното доказателство че дрогата не прощава!
434
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не би подпалил къщата в която живее! Никой русофил не може да ме излъже, че украинците са искали да предизвикат ядрен апокалипсис в земята която живеят те и децата им! Само руският нацистки враг би могъл да извърши такова зверство! Жестокостта е в природата на руската душа! М. Горки: "Основната черта на руския национален характер е жестокостта и тази жестокост е садистична" ; "Ние (руснаците) сме жесток звяр...в руската жестокост се крие дяволска изтънченост" Вече съм убеден че са русите!
433
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците не биха си причинили ядрен апокалипсис в земята на която живеят! Само *** и антихристияни като кремлянските нацисти биха могли да извършат такова престъпление! русия се управлява от бившите комунисти които 70 години преследваха християнската вяра, събаряха църкви и убиваха свещеници! Сега потомците на руските комунисти-антихристияни продължават да воюват с християнството като унищожават християнски държави и убиват все повече и повече християни. Зверове и терористи са русите
432
3
 
9
 
! Отговори
gogo преди 1 година
Алооо, фащите, земайте си гащите и да ви нема, оти ке ви --- макята
431
20
 
5
 
! Отговори
Тургенев: преди 1 година
"Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят" Колкото и да лъжат русофилите не могат да ме измамят че украинците са искали да предизвикат ядрен апокалипсис в земята на която живеят!
430
1
 
9
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 1 година
До АнонименКолко *** трябва да си, за да вярваш, че е нормално руснаците да използват АЕЦ за военна база, от която да приготват атаките си и това да е нормално.
429
23
 
10
 
! Отговори
Дядо Либен преди 1 година
Срам в 21 век и срам за цялото славянство... е Руската Федерация...Да се завзема ядрена централа и да се рискува живота и здравето на цяла Европа...поне с това можеше да прояви човещина и поне да я заобиколи и да каже " ние сме хора и няма да рискуваме живота и здравето децата и поколенията руснаци и европейци". Животни такива...вируси ...човешки ***...пфуу
428
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко промит трябва да си за да вярваш че руснаците сами се обстрелват в АЕЦ-а и Донецк. Как може да му дават платформа на тоя лъжец без никакви противоречие от журналистите?
427
5
 
23
 
! Отговори
този преди 1 година
побъркан ще залее Европа с радиация.
426
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наркомана е на поредната си доза. Руснаците стрелят сами по себе си... То и Донецк сами го минираха с противопехотни мини...въобще руснаците сами със себе си воюват, а 1 млн украинска армия нищо не прави... Има ли толкова кухи, че да вярват на подобни простотии?!?!
425
4
 
43
 
! Отговори
Не пут на Фенин преди 1 година
До Не фен на Путин.- Дори медиите наистина са си повярвали че гьобелсовия трик, с повтарянето си, че "руснаците сами се обстелват", ще върже дикиш.
424
5
 
34
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 1 година
До Русия - смях 500- Знам че колкото и да ви повтарям факта, че Русия не е пращала армията си в Украйна, а само малка част в помощ на местните бойци от ДНП и ЛНР, вие ще си повтаряте тази манра защото така ви е наредено. Но ДНП и ЛНР не са втората, а първата армия в Украйна доказано с факта , че четвърт от Украйна е изтрита от картата. И то четвърт с 80% от икономиката и ресусите на бивша Украйна. И моретата!
423
37
 
10
 
! Отговори
Русия - смях преди 1 година
Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 5 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.